reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mlode Mamusie

Kasiula, no to gratulacje! Podziwiam, że tak świetnie pogodziłaś szkołę i macierzyństwo. I tym bardziej ci kibicuję w maturze, bo sama belferka jestem i w tym roku "wypuściłam" swoją pierwszą klasę. I przeżywam ich maturalne boje prawie jak swoje własne ;D

reklama
co do studiowania top szczerze mówiąc nie chciclam nigdzie isc bo nie chcialm malej zostawiac z tesciowa
ale juz teraz zaczynam sie zastanawiac nad zaoczną protetyką mam koleżanke ktora to zrobiła i jest nieźle
tylko ze jeszcze w plany miesza sie wyjazd do anglii na pare latek wiec na razie czarna dziura w decyzjach zyciowych

a punktów mialam 15 na 20 ale to i tak dla mnie sukces najwieksza ilosc punktow z mojej grupy językowej ::)

15 na 20 to bardzo dobrze. Ja studiuje zaocznie prawo przyznam szczerze ze mam mniej czasu na nauke ale wszystko da sie pogodzic. A z malym zostaje moja mama wiec zostawiam Kube w dobrych rekach

jesscze raz wielkie dzieki za wsparcie dziewczyny
ależ to uskrzydła pójde cała radosna na jutrzejszy pisemny niemiecki ;D

Kasiulka: viel Glueck auf schriftliche Pruefung[/b]. ;D
gratulacje za 15 punktów to dużo. mój uczeń zdobył17p., ale to dzięcioł niemożliwy. nie jest ważne, że miałaś łatwy zestaw. WAŻNE JEST TO, ŻE DOBRZE ODPOWIADAŁAŚ
a co do zawodu protetyka - to  studium jakieś jest czy pełne studia? bardzo ciekawy pomysł na zawód. myślę, że gdzieś za granicą nie bedzie Ci trudno o pracę.

reklama
to jest chyba studium 2 albo 3 letnie wlasnie musze sie skontaktowac z ta kolezanka ktora to robiła tylko ze to płatne i znowu bede musiala poprosić o pomoc moich rodziców ale wiem ze jesli na nauke to chetnie mi pomogą :)

Do góry