• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy12 trzymaj się, mam nadzieję , że jeszcze trochę pobędziesz 2w1:tak:
A maluszki rzeczywiście nie najlepiej wyglądaja zaraz po urodzenieu, ale o tym się wtedy nie myśli...:laugh2:

reklama
Dzień dowbry z rana:-). A ja znowu w pracy.
Witaj baska201, miło Cię poznać, to już nie jestem najstarsza w tym gronie:-p. Ja też mam 23 lata i ponad roczną cókę:-D.
Firanka, przecudne zdjęcia:-), a to świeżo po porodzie bomba:tak:. Ale ciekawe jak to jest, bo moja Hania nie była taka zakrwawiona, prawie w ogóle krwi nie było, tylko cała była oblepiona mazią płodową:-D.
Snoopy, mam nadzieję, że Twój maluszek jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku, wiadomo im później tym lepiej;-).
Hani tata był cały czas ze mną podczas porodu, trzymał się dzielnie i sama się dziwię że tak dobrze to zniósł, że zniósł moje cierpienie, a powiem, że troszkę sobie pokrzyczałam jak już rozwarcie było na 7-8 cm. Ale powiem szczerze, że bardzo mi pomógł, oczywiście nie pozwalałam się dotykać, trzymać za rękę itp. ale ocierał mi czoło nawilżającymi chusteczkami, a to było dla mnie jak zbawienie wtedy:tak:. Także bardzo się cieszę że był ze mną:tak:.
Miłego dnia wszystkim życzę:tak:.

Witajcie:)

Firanka bardzo ładna masz coreczke a to 3 zdjecie jest niezle nie myslałam ze tak to wszystko wyglada, ale nie przestraszyłam sie-na szczescie:) Moj mąż powiedział ze chce byc przy porodzie ale jakby nie chciał to bym go wcale nie namawiała tak jakos to pisze KasiaF87:)

baska201 witamy i zapraszamy do czestego podgladywania i udzielania sie na naszym watku:) Opowiedz cos o sobie:)

snoopy12
nie zartuj, Ty jeszcze musisz troszke wytrzymac:) A dlaczego myslisz ze to bedzie tak wczesnie przed terminem? Mialas jakies problemy? (jesli pisałas juz o tym to musiałam pominac-sorki)

Mi tez sie malenstwo rozpycha w brzuszku szczegolnie w nocy z tego co mowi moj mąż bo ja smacznie sobie spie:) Ale te kopniaczki sa slodkie:)

A jak z zakupami dla malenstwa macie juz cos kupione? Ja dalewj nic nie kupiłam, jakos tak wole poczekac jeszcze:):) A Wy co juz macie?

Mi tez sie malenstwo rozpycha w brzuszku szczegolnie w nocy z tego co mowi moj mąż bo ja smacznie sobie spie:) Ale te kopniaczki sa slodkie:)

Mi też się maleństwo rozpycha, ale w łóżku:-D. A kopniaki bywają słodkie hehe, pod warunkiem, że nie trafiają w nerkę, pod żebra albo w moje piersi hehe:-D.

Firanka śliczną masz córeczke:) jaka malusia:-)
co do porodu to tata Leny tez był ze mną cały porod.. nbez niego nie dałabym rady (naprawde).. zaskoczyl mnie, bo on jest z tych facetow co nie znosza widoku krwi ani tym podobnych rzeczy.. ale dal rade.. nawet łezki mu poleciały jak zoabczyl Lene..:)

Hmm co mam powiedziec o sobie.. może napisze o tym w odpowiednim watku:)

A moja dzidzia jakos sie nie rozpycha, czasami tylko kopnie w zeberko albo dostane z piastki w bok;)))) Niechce mi sie ruszac z lozka, boje sie ze jak teraz pojde do gina to od razu do szpitala i juz z niego predko nie wyjde;))) a jak juz to z dzidziem i bede juz plec zmala;))) glowka tak mi juz napiera ze co 30 min musze chodzic siusiu...

Oj Snoopy, no to rzeczywiście żebyś Ty lada dzień nie urodziła;-). Chociaż Ci powiem, że miesiąc przed teraminem to już nie tak źle:tak:. Myślę, że nie masz się co martwić o zdrowie dzidzi, jeśli szybciej wyskoczy:tak:. Choć jak pisałam wcześniej, im później tym lepiej:-).

reklama
Abym do 12 wytrzymala to bedzie cacy;))) (wizyta u gin) bedzie juz 36tc wiec chyba nie tak zle, puki co czop nie wypadl wiec jestem spokojna, a moze wytadl;-/ przy jakim rozwarciu wypada???? Basiu Lencia slodko wyglada na fotce jak mial roczek, ladniutka jest;))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry