reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!

U nas nocka nawet niezła. Adaś zasnął na doobre ok.23. Nad ranem ok.5:30 się troszkę tylko pokręcił i spał do ok.7:45. No i teraz też troszkę przysnął.

a tak wogóle to za jakąś godzinę albo dwie przyjeżdża do mnie koleżanka.

ilona172 ok 2tyg temu dawałam mu dynię przez 3dni i po niej wymiotował więc przestałam dawać. Zrobiłam chyba ze 4dni przerwy i dałam marchewkę po której wcześniej nic mu nie było. No i 1 dziń było dobrze, ale póżniej to samo.. Może w sumie za szybko pije mleczko..

dorom5 a dziękuję, dziękuję.

BlackWizard nie panikuj. Masz jeszcze sporo czasu do terminu. Napewno wszystko będzie OK.

reklama
To i ja sie Przywitam z rana :-);-)

Oliwka mi to sie nawet kanapki nie chce robic w taki ziab :crazy::-D

Basia to widze ze Lence tez sie spodobaly sanki :-) Ala z checia jezdzi na sankach ale w gorki to nie chce zjezdzac:szok::sorry2: chodziaz moim zdaniem to najfajniejsza zabawa :-)

Firanka boziuuu ile kasy poszlo :szok::szok::szok: ale grunt ze teraz wiadomo co jest Nicole :tak: a co do Twojego to az milo czytac ze zaplacil :tak:bo to u facetow rzadkosc :rofl2::-D

Umi poczekaj jak bedziesz na finiszu (mowa od 7 do 9 miesiaca) to dopiero mozna zwariowac o wyglupow dziecka w brzuchu:sorry2::-D:-D:-D
co do placzu to ja kiedys rozryczalam sie u kumpeli jak bylam z P i za chiny mnie nie mogli uspokoic a mowilismy wtedy o wakacjach :-D

Galarecia nie panikuję :-) Tylko cholerka doczekać się nie mogę :-) No ale za 8 dni jakby co to się stawiam na wywołanie, tak jak mi kazali.

Umi ja już bym chciała hehe :-) no ale czekać jeszcze muszę, więc czekam ;)

Wlasnie zapomnialam dopisac do poprzedniego postu :sorry2:

Black moglabys zmienic sobie suwaczek ?? :confused:
jeszcze mamusia nie Jestes :-p

POLNA ja pierwsze co to muszę kanapke zjeść lub chociaż ciepłej herbaty się napić......Zimno jest fakt u nas o 8 było -19 ...cholera chciałabym wyjść z dzieciakami na dwór ale jak wczoraj było -8 to wolałam siedzieć w domu ....masajkra ja chce już lato....

Umi2 - Co Ty? No to ładnie, niezłe pobudki będę miała, ale Kacperek i tak jest lepszy, skoro o 4 Ci wstaje, hihi :-p
Łee, to mnie troche uspokoiłaś z tym kroczem bo ja tu panike zasiałam że mam symptomy porodu przedwczesnego :rofl2:

Oliwka_11 - Tak mocno kopał? Ja jedynie czuje kopy w pęcherz :dry: Albo co gorsze - nie wiem czy to możliwe w żołądek :dry:
Ale wynika z tego że masz w genach przedwczesne porody?
Czytałam w gazecie że to jest w genach, ale czasami już takie głupoty wypisują że nie wiem czy wierzyc. Moja Mama mnie urodziła 38 tc i siora tak samo wyskoczyła. Wiec pewnie i ja tak urodze :sorry2:

Oliwka ja herbate zawsze rano pije ale z jedzeniem to roznie bywa :sorry2: mama na mnie zawsze krzyczy ze w jakas anamie wpadne bo malo jem a ja poprostu nie umiem zjesc jak nie jestem glodna :baffled:
a co do zimy to ZGADZAM SIE - zimno jest, u Nas teraz jest -12 :crazy::no: tesknie za latem,dziecko sie wyszalalo na polu do 20 i potem spalo jak zabite przez cala noc a teraz lipa bo Ala strasznie sie nudzi :dry:

uff w koncu mam 5 min dla siebie - Lena spi:-Djak ja kocham ta cisze:tak::-D

Umi tak jak pisza dziewczyny - zobaczysz, co to bedzie pod koniec - w tym okresie ciazy to kopniaczki sa fajne.. ja pod koniec miala wrazenie jakby Lena chciala wyjsc przez pepek - masakra.. ale i tak fajnie wspominam ten czas.. ahh te slodkie kopniaczki:-):-):-) teraz tez mi ich nie brakw nocy:-D:-Djak Lena spi znami i dostane z buta - masakra - gorzej bola niz te w brzuchu..

Polna, Oliwka ale u Was zimno - u mnie co prawda rano bylo chyba -12 a teraz to zaledwie -5.. a co do posilkow rannych to ja tez slysze non stop od mamy "sniadanie to podstawa";-)a i tak jem niewiele na nie:-Djak chodzialm do szkolyu to rano jadlam "kanapke mleczka":-Dwiecie takie cos - pycha.. a potem dopiero obiad po 16 w domu.. nie lubie jest jak nie jestemw domu:-D

Galarecia ale Ci fajnie, ze moszesz sie spotkac z kolezanka.. tez bym sobie tak poklachala..:-)

reklama
Black dzieki ;-)

Basia a co to jest ? :confused: kanapka namoczona w mleku ? :rofl2::-D ja rano przed szkola jadlam kanapki ,do szkoly bralam kanapke i tak jeszcze chodzilam do sklepu bo jakas drozdzowke a po szkole obiad :-D jak sie denerwuje to duzooo jem i mam tak do teraz :-D
a Lenka teraz spi ile w ciagu dnia ?
bo u mnie Ala wczoraj spala tylko 40 minut :sorry2:

Do góry