• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam nowa mame;))) A ja juz po wizycie;))) BEDE MIALA CORE!!!!!!!!!! Malenka wazy 2500g jest zdrowa i niebawem moze sie rodzic;))) Szyjke mam prawie calkowicie zgladzona, ale na szczescie nie ma rozwarcia;))))

reklama
Dziewczyna naszego dobrego znajomego ma tak na imie i jest bardzo sympatyczna, a pozatym moja siostra cioteczna mi je podsunela i Jarkowi tez sie spodobalo wiec tak zostanie, a zdrobnienie Alutka mnie powala;))) Nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami;)))

Snoopy gratuluje córeczki:-):-) i śliczne imie wybraliscie:tak:

witam nowa mamusie:-)

ja dzis na tyle bo obie z Lena jestesmy chore.. Lena dostala antybiotyk:-( cos tam slychac na pluckach:-( ah

Wiecie co ja to niewiem dlaczego ten swiat jest tak zbudowany, malutkie dzieci nie powinny wogole chorowac!!! A tak to maluszki sie tylko morduja... Najpierw Hanusia troszke chorowala a teraz Lenka.... Biedne lale.... Trzymam kciuki zeby szybciutko wyzdrowiala;)))
A nie wiecie co u netgirl??? Bo dosyc dlugo jej nie bylo....

reklama
Snoopy gratuluje CÓRECZKI!!! Ja w środe byłam u gina ale bez usg... 9 czerwca będziemy maluszka podglądać dopiero... Ale może wtedy tatusiowi na urodziny pokaże :)
Co do chorób maleństw to wogóle powinno być tak że jak kobieta zachodzi w ciąże to nie ma żadnych komplikacji, żadnych obaw i cała ciąża przebiegać powinna bezproblemowo a potem maluszki nie powinny chorować!!!
Coś mi ostatnio lewa ręka puchnie i prawa nerka pobolewa... Zaczęło sie tuż po wizycie u lekarza...
Przepisał mi żelazo przez ten szpital, drętwienie rąk, i dziąsła...
A DZISIAJ MIJA MI POŁOWA CIĄŻY....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry