• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja na allegro widzialam turystyki nawet za 190zl;))) Wiec nie jest zle, my sie zastanawiamy czy wziac tego drewniaka po wiktorze czy turystyczne kupic, w praniu wyjdzie. Kolyska juz pomalowana, jak Jarek w sobote bedzie to wstawi do pokoju;))) i juz bedziemy mieli wszystko co mniej wiecej jest potrzebne;)))

Mam pytanie co do wozka, jak sie je wietrzy i czy gondolke trzeba wyprac przed uzyciem???

reklama
Snoopy co do wózeczka to na dworek z nim jak możesz np na balkon wystawić żeby nabierał świeżego powietrza a co do gondoli to słyszałam zeby wywietrzyć nie prac wcale.
Ona_mika jakoś wiesz do szpitala u mnie nie ma co bo ordynatora nie ma a reszta tych lekarzy to za przeproszeniem osły i sie nic nie znają .:-(:-(:-(

Ona_mika wiesz u mnie jest tak że mną nie zajmie sie żaden inny lekarz oprucz ordynatora :-(:-(:-(
tak sie traktuje ciężarną z cukrzycą :-(:-(
A pan ordynator na wakacjach w Turcji :-(:-(

Nie wierze, jak to mozliwe ze taki spioch jak ja jest pierwszy??? Wstawac kobietki;)))
Kornelka i jak tam noc uplynela??? Masz jeszcze skurczaki???

Witam mlode mamusie:)ja rowniez zostane mama w wieku 21lat.Uwazam,ze mloda mama to super sprawa,od zawsze marzylam,aby miec dzidzie w takim wieku!Ja mam termin na 09pazdziernika,wiec troche czasu jeszcze jest,a ja juz nie moge sie doczekac bobaska:)Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry