• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy, gratuluję:tak::tak:. Alicja śliczne imię, kojarzy mi się z taką rozsądną, rezolutną dziewczynka;-):-).
A powiedział Ci coś lekarz o rozwarciu, o porodzie, czy urodzisz wcześniej czy uda Ci się donosić? Mam nadzieję, że bedzie wsio ok:tak:.
Pozdrawiam wszyskie mamy i ciężarówki:-D, jutro będzie mnie więcej, bo będę 12godz w pracy:-D.
Buźka.

reklama
Snoopy gratulacje, ja tez bym chciala miec dziewczynke, a moj kochany oczywiscie chlopczyka:-) dzis bylam na usg, nasz maluszek jest zdrowy, rozwija sie prawidlowo, i mierzy 77mm, w galerii zamieszczam zdjecie, kurcze jakie smieszne miny robil moj mezulek jak ogladal naszego dzidziusia na monitorze:-)

Snoopy dziekujemy za kciuki napewno sie przydadza:-) Lena chodzi i strasznie kaszle.. taki mokry kaszel.. widac, ze ta flegma jej zalega:wściekła/y: ale wiecie co.. normlanie znalezlismy zloty "lek" na katar.. naprawde dziekuje tym ludziom, co wymyslili te kropleki:-D nie wiem, czy ktoras z Was uzywala ale szczerze moge polecic Nasivin.. zakropie rano i caly dzien spokoj.. potem na noc i mala sie nie meczy, a my nie musismy jej noska Frida czyscic:-) no i mozna sie wyspac w nocy.. a tak kedys cala noc sie meczylismy:angry:

Co do mojej wizyty to szyjke mam juz prawie calkowicie zgladzona, rozwarcie sie nie powiekrzylo. Fenoterol mam odstawic w piatek po bozym ciele, to bedzie juz 37tc wiec zero zagrozenia. Doktorek twierdzi ze dam rade donosic;))) Tez mam taka nadzieje;))) Bo czuje sie superancko jakos;)))
Cala ciaze dzidzia sie kryla i na koniec wkoncu pokazala co ma miedzy nozkami;))) Moze dlatego takiego pawera dostalam;)))

Witam:)

Snoopy cudowna wiadomość GRATULUJE córci i bardzo sliczne imie wybraliscie naprawde:tak: Super ze wszystko pozamykane i trzymam kciuki bys do Bożego Ciała wytrzymała:tak: a co to znaczy ze szyjka zgładzona? bo ja nie za bardzo sie w tych sprawach orientuje

Ja dopiero wizyte mam 29 maja bo moj lekarz ma urlop też sobie wymyslił, nio ale nie pozostaje mi nic innegio jak na niego poczekac:tak: I pewnie wtedy ta mi skierowanie na USG nie moge sie doczekać bo podglądnać maluszka:) najlepiej to by było jakby kobieta mogła sobie w ciązy taki sprzet wypożyczyc do domu i w razie koniecznosci sobie zobaczyc maluszka, eh bylo by fajnie ale chyba sie na takie cos raczej nie doczekamy...

I w koncu weekend:) Jak Wam mija dzień??

Zgladzona czyli ze jej juz prawie nie ma i dzidzius nie bedzie musial przebywac dlozszej drogi jak bede miala rozwarcie 10cm to dzidzia praktycznie wyskoczy;))) i nie bede musiala sie meczyc;))) Ja to tak rozumiem;)))

Czy ja wiem, dzisiaj sama wode w akwa podmienialam i jakos nic mi nie jest;))) Ale teraz leze bo plecki zaczely mnie bolec i dzidzia troszke sie chyba wkurzyla bo sie wierci...

Ona mika to moze jednak idz tydz wczesniej?? Ja na tym etapie odkladalam wizyte i wyszlo co wyszlo.... Mam taka begunke ze najchetniej bym z kibelka nie schodzila, co 3h normalnie....;-/

reklama
Ona-mika nio to mamy taką sama sytuacje. Jakbym mogła to bym przeniosła ale moj gin zaplanował sobie urlop.Nio obysmy przyniosły dobre wiadomosc:)

Wracam do robienia pracy z polaka,eh:wściekła/y:

MIłego wieczorku,bu$ka:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry