reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda_ - Prześliczna Kruszynka :tak: Nie moge sie na patrzec tak slicznie spi :tak: Zazdroszcze ze masz już córeczkę przy sobie, mi pozostalo 40 dni :tak:
Jeszcze 10 i bedzie miesiąc :-p I powoli zaczne sobie kompletowac torbe do szpitala :-p Jakby Maly chcial wczesniej wyskoczyc :tak:
mamaola - Moze byc kluseczka, oby była zdrowa ;-)
AdiLea - A jak z kolkami u Twojej córci?

reklama
Julka wczoraj skończyła dwa miesiące :-)
Myśmy wczoraj objechali całe trójmiasto za garniturem dla Grześka. Wszędzie mu mówili, że za duży jest, bo ma 192 cm i 130 w klatce i wszystkie po kolei zamałe :baffled: Największy jaki znaleźliśmy to 128 w klatce i przyciasny :dry: I zakupy skończyły się kupnem śpiochów dla Julki ;-)
Mi przysłali w końcu futerko ślubne i welonik :-)

Załączniki

• Obraz 227.jpg
    Obraz 227.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 48
  • Obraz 228.jpg
    Obraz 228.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 56
  • Obraz 229.jpg
    Obraz 229.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 54
Dorom- Widzisz już bliżej niż dalej:tak: Może wstawisz zdjęcie swojego brzuszka??? o ile takowe masz:-p Ja torbę spakowałam 1 dzień przed szpitalem jakoś tak:-pAle fajnie, juz nie długo Alanek będzie z Tobą:tak:

BLACK- Futerko Superowe:-) Zawsze marzyło mi się takie do ślubu,ale niestety ślubw czerwcu ,więc chyba za ciepło będzie na takie futerko:dry:;-)

polna- Mi tez tak się nic nie chce że szok:dry: Najchetniej spałabym cały dzień,ale coś wypadałoby zrobić:dry: ogólnie to nudzi mi się strasznie:-p Muszę zabrać się za jakies sprzatanko:-p

Black - Nono, futerko i welon śliczne. I naj dla Julki :tak:
polna997- Ja juz nie moge sie doczekac :-) Oglądam te ciuszki które Mu pokupilam, i tylko czekam aż wyskoczy :tak: Masz racje ze juz blizej niz dalej, a pamietam jak jeszcze niedawno mowilam sobie ze ten brzuszek mi wcale nie rosnie, a teraz to olbrzymek :tak: A jak Ludwiczek? Jeszcze troszke i 3 miesiace skonczy ;-)

dorom- Widzę zdjęcie w avatarze, brzusio już duży:-) No ale Alanek też spory ostatnio pisałaś że 2 kg waży...:-) Ale z tego co pamiętam Ty mało tyjesz:tak: To jest chyba zaleta "noszenia" chłopca;-) Chociaż różnie z tym bywa;-) Już nie długo, fajnie, będzie ciepło i będziesz mogła szybko wyjść z Malym na spacer, ja musiałam miesiąc czekać:-p Ludwikowi nie długo stukną 3 miesiące:-p Mały robi postępy, ogólnie bardzo grzeczniutki jest, wszyscy się dziwią:-p Martwię się co to będzie potem:-p

Black sliczne spioszki no ale Julcia sliczniejsza :tak::happy: no i futerko bardzo fajne - ja mialam podobne tylko ecri ale welon mialam taki sam :-)

Pola ale jak bedzie zimno bo z pogoda roznie bywa to takie futerko bylo by idealne :tak::-p
moja kuzynka brala slub w lipcu , przez caly tydzien upal niesamowity a sukienke miala taka bialo zloto ,plecy odsloniete ,dekolt ogromny ale jak przyszedl dzien slubu to bylo zimno jak chole ....... :baffled: dobrze ze miala jasno zolty plaszczyk wiosenny to go ubrala ale pod spodem miala jeszcze sweter :-D jak akurat szli do kosciola to padal deszcz a w czasie slubu burza :szok::-D podczas przysiegi prad wysiadl bo piorun trafil w kosciol a ciotka lamentowala ze to znak Bozy i zeby nie brali slubu !! przerazajace ale smieszne :rofl2:

A mi Ala wlasnie usnela wiec mam luzikkkk :-)

Witajcie

A ja was strasznie zaniedbuje, ale to wszystko przez zmeczenie i brak czasu na cokolwiek a jak juz mam ten wolny czas to jestem straszliwie zmeczona i marze o snie :-(
Dzis ide na wizyte u lekarza wiec zobacze moje maleństwo:-)
Póniej was podczytam teraz lece posprzatac, ale strasznie duzo piszecie:-p

Witam. U nas nocka troszeczke lepsza, tylko kilka podudek "bo wypadł "smoczek" ale nie moge nazwac tego jeszcze dobrą nocką.
Pozatym mam inne zmartwienie ale o tym narazie cisza...:-(

halsowa_panna - Rodzina na początku napewno jest w szoku i dlatego tak to żle odebrała. Mozliwe, że z czasem pogodza sie z tym i będzie wszystko ok.

Maagda - Mi ginekolog powiedział, że jak karmie piersią to odradza tabletki więc lecimy na gumkach.

Black - Na swoim ślubie miałam identyko pelerynkę i welon.

umi - Nami to Ty sie tak nie przejmuj. Odpoczywaj i jeszcze raz dopoczywaj. No tylko napisz co tam po wizycie u lekarza.

Ostatnia edycja:
polna997 - No niby mało tyje, choc ost. jakos szybciej niz do tej pory, bo już jestem 10,5kg, na plusie :tak: Oby mój Synek byl tez grzeczniutki, chcialabym zeby malo plakal, i oby nie mial kolek. Pokupilam buteleczki antykolkowe - ale watpie czy to cos da :dry: Jak bedzie mial miec to i tak bedzia mial kolki.
Teraz siedzialam na Allegro i zastanawialam sie jakie kosmetyki wybrac dla Maluszka bo tylko chyba to mi zostalo, jest tyle firm :confused: Że nie wiem sama.
polna_N - To Ala dala Ci chwilke dla siebie :tak: Pewnie nie mozesz sie doczekac powrotu meza :sorry2: Jeszcze tylko tydzien, i wyobrazam sobie co sie bedzie dzialo :-p O rodzenstwo dla Ali sie postaracie :-D A kiedy mąż wyjechal? Jak dlugo sie nie widzieliscie?
Umi2 - Pamietaj zeby wejsc i napisac jak Malenstwo sie rozwija, ile wazy :tak: Bo rodzimy w tym samym terminie to jestem ciekawa ktory jest wiekszy :tak:
panistepelek - 3mam kciuki zeby problemy sie porozwiazywaly, i zebys nie miala zadnych zmartwien :-(

reklama
Dorom a czemu nazywasz pola997 , polna ? :confused::-) :-p
Strasznie stesknilam sie za Nim :tak: Przemek wyjechal pod koniec listopada wiec nie widzielismy sie 4 miesiace :dry: ale to i tak malo bo kiedys nie bylo go prawie pol roku :rolleyes2: teraz przynajmniej sie Nim naciesze bo bedzie miesiac z Nami :tak::-) a co do rodzenstwa dla ALi to nie wiem :-p
Co do kosmetykow to ja mialam z nivea ale powiem Ci ze szampony maja beznadziejne :no:Ala na poczatq miala ciemieniuche ale po 3 tygodniach znikla jak Jej smarowalam glowke mascia (nie pamietam nazwy) i wlasnie wtedy zaczelam uzywac szamponu z rumianku Nivea :sorry2: mimo ze dobrze splukiwalam glowke na drugi dzien pojawiala sie skorupka :wściekła/y: staralam sie zeby jak najszybciej zuzyc szampon bo jednak szkoda bylo wywalac i kupilam z johson&johson i nie bylo pozniej problemu ze skorupka :tak:

panistepelek czyzby fasolka ? :confused:;-)

Do góry