Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-) No ,u nas takie piękne słońce i niebo:-) Normalnie pogoda cud miód

Grzesiek w pracy, a my sami:-( Czasem jak Mody śpi, a ja mam wszystko posprzątane to normalnie nudzi mi się
;-)
W tamtym miesiącu pare dni po okresie kochałam się z mężem z zabezpieczeniem(prezerwatywa) teraz 15 miałam dostać okres a tu cisza... nie ma...
Od dnia kiedy miałam go dostać robie dziennie test ciążowy i za każdym razem jest tylko jedna kreseczka.Przez to całodzienne myślenie że moge być w ciąży rozbolały juz mnie piersi...chyba sama sie wkrecam.Wizyte u lekarza mam w piątek.Myślicie że te testy mogą oszukiwać i naprawde jestem?(kazdy test był innej marki)Czy moze mi sie spóżniac,choć nigdy nie spóżniała.Dodam ze miałam pare dni stresujacych i chodziłam ze złosci nakrecona...Ale dlaczego mnie te sutki bolą...Prosze o jakas odpowiedz bo zwariuje do piatku
Pozdrawiam...
ja juz nie wiem co mam zrobic , bo to raczej nie za dobrze.. wkurze sie i przywiaze jej glowe do łóżeczka chyba. A i zapisalam malą prywatnie do lekarza , bo ma problemy jakieś z bioderkami , tych nóżek nie chce rozchylać zabardzo i 22 kwietnia jade z nią na USG . Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
.
.
.

no i Gratuluje przespanej nocki ;-) ja sie wysypialam dopiero jak Ala miala 5 miesiecy