BlackWizard
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam ze spaceru. Ale piękna pogoda jest ;-) Kombinezon wiosenny poszedł w ruch ;-). Czekam do 15 na Grześka i pójdziemy jeszcze raz z Julką, bo aż szkoda w domu siedzieć ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz młody śpi na tarasie;-) tylko my nie mamy kombinezony wiosennego
Ale nie wiem czy jest sens teraz kupować... Jak będzie tak ciepło to będę mu kurteczkę cienką zakładać
Jutro jadę do miasta jakieś ciuchy młodemu kupić bo z wszystkiego powyrastał... Nosi teraz 68-74...
Tylko pewnie kiedyś przy następnym dziecku tez cc. Chociaż się zastanawiam czy nie dałabym rady rodzić sn...
Więc nigdy nic nie wiadomo. Ja byłam przygotowana na masakre podczas porodu, bo 3 dni wcześniej byłam na USG i jak usłyszałam wagę od 4200 do 4600 to miałam wizję wielkich męczarni. Jak na porodówce słyszałam wrzask innych kobiet to pytałam mojego Grześka kiedy do mnie przyjdzie ten moment, że będzie mnie tak boleć. A ja nawet nie pisnęłam. Podobno parcie jest bolesne, a mnie kompletnie nie bolało. 13 min i Julka była z nami. I wspominam to jako najpięjnieszy moment i jeśli miałabym wybór cc czy sn przy kolejnym porodzie jestem zdecydowana na sn. ;-)
.
. Taka leniwa jestem ze wole sie polozyc na stole i niech ktos to dziecko wyciąga
.
Eh lece zaraz do mamy bo jedziemy do fryzjera to mi sie moze humorek poprawi bo ciezki dzien miałam jedyne co mi sie dzis udało to kupic buty za którymi wczoraj jakies 4 godziny chodziłam. Eh strasznie mi sie chce spac.
jestes stworzona do rodzenia. Chciałabym zeby mój poród chociaz w czesci wyglądał tak jak twój.

Bo Bartek ma wolne
I go wyciagnelam
Jedyne co mi doskwiera to ciagle musze latac siusiu
Biedy musiał mi co chwilkę Big Milki kupowac
Z różową polewą