L
Layla
Gość
umi2 ja tez mam wrazenie ze czas biegnie 2 razy szybciej....i ciagle mam wrazenie ze mam go za mało...
AdiLea trzymam za to kciuki:*
AdiLea trzymam za to kciuki:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
taka piękna pogoda
żeby tylko tak zostało
Mój mały już tak pięknie się w głos smieje, jak tylko ktoś z usmiechem na twarzy pojawia się na horyzoncie:-)
;-)
, musisz myśleć pozytywnie
Możesz spędzać dzień na spacerkach w południowym
;-) My chodzimy najczęściej koło górki żołnierza ( nie wiem czy wiesz gdzie to jest) Planujemy się wybrać mozę jutro z kocykiem, i trochę poleżeć na trawce;-)
Latałam po sklepach jak głupia, i sprzątałam:-) Ale gotować niestety nie umiem

:-) codziennie sprawdzalam co u Was slychac wiec mniej wiecej wiem co sie dzialo ale odpisywac nie bede bo mi rece odpadly od klikania 

Pewnie jak synuś będzie maleńki, Ty będziesz chciała żeby miał już 6 miesięcy potem rok itd;-) Ja tez na początku chciałam żeby był zawsze taki malutki , a teraz ciekawi mnie jak to będzie jak będzie raczkował, jak będzie wyglądał jak będzie miał roczek itd
Już wszytko gotowe ,na przyjęcie Alanka?:-) co do staników muszę powymieniać... Mam 3 do karmienia, ale to za mało
. Ojca malej tez nie lubie bo ciagle mi sie sni i taka niewyspana chodze
.
. A w poludniowym tyle ludzi ostatnio ze az sie tloczno zrobilo
. Ja bym chciala zeby Hanka juz siedziala i mniej okupowala moje raczki
no ale skoro ta impreza to twoje wesele to napewno takie przygotowania sprawiaja przyjenosc. ja cie podziwiam bo nie wiem czy kiedykolwiek bede na tyle pewna zeby wyjsc za maz

.