• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Frytki pierwszy raz od 4 miesiecy jadlam, co do owocy to winogrona zielone wpiep... jak malpa kit:-):-):-):-) jeszcze banany lubie i jabuszka:-):-) ale najbardziej lubie czipsy i karmelki:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Oliwka gratulacje, dobrze że się obyło bez poważniejszych spięć z księdzem.
Angel ja ten wózek kupię za 535zł bo w Białymstoku jest taki, siostra kupiła, ja tez taki chce, jest świetny, tylko oczywiście inny kolor. Właśnie siostra ma termin razem z tobą. Ciekawo która pierwsza się rozpakuje
FemmeFatal śliczne to. Fajnie że mama robi załupki, ja sama chodzę no znaczy z mężem, mówiła że po narodzinach będzie chodziła. Dobrze ze obyło się bez rozklejeń, dzidzia musi mieć wesołą mamusię
Netgirl ty to sie masz z córeczką, ucałuj ja od e-cioci. A na kiedy miałaś termin??

A ja teraz zajadam kukurydze konserwową

Ps Snoopy stronka się nie otwiera, gratuluję 1000 postów

Ps.2 Snoopy popraw linka, ja sama wpisałam adres i się udało tam ten "]" przeszkadza. Te wózki z Xtreme widziałam, zastanawiałam sie nawet nad tym co pokazałam a and tym, ten Xtreme był tańszy bo kosztował 500zł ale wygodniejszy jest ten FOX

snoopy12 no wlasnie musisz cos poprawic, bo link nie dziala
moja mamusia tez juz zaczela zakupowe szalenstwo, z tego co widze to ja chyba bede musiala tylko pieluchy kupic, bo juz ma plany na wozek, lozeczko, fotelik do samochodu i ubranka, normalnie gorzej przezywa niz ja:-)

netgirl no szanse są małe na niebieskie patrzałki jeśli J ma gen(geny) niebieskich, a jak jest homozygotą to kaplica i bedą brązowe :tak::-D heh okaże się za parę miesięcy ;-)

Snoopy jak tam pakowanie torby do szpitala? Wiesz już co musisz zabrać bo ja znalazłam w jakiejs mądrej książeczce od mojego gina liste(szczegółową-nawet bardzo) więc jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to ci prześle :-)

Ja byłam na "giełdzie" i znalazłam cudny wózek... normalnie oboje sie w nim zakochaliśmy... Kosztuje 580zł,więc tez nie aż taki drogi... Ale i tak dziadkowie sie zaoferowali że zasponsorują... Ale ja już mam model i kolor wybrany...

Co do kolorów oczek to ja tez licze że będzie miało niebieskie (ja niebieskie, Marek brązowe) i że będzie miało blond włoski:) (ja blondynka, marek ma czarne ale do 6 roku życia miał blond potem mu sciemniały):tak:( a ja zawsze chciałam blondyna i jak M spotkałam to sie sobie dziwiłam że mi sie odmieniło ale potem sie okazało że jednak coś w tym jest:-p)

ona_mika jak zaczęłam pisać to wyszła mi chińszczyzna ;-) napiszę na chłopski rozum. Jeśli oboje macie niebieskie oczy to dzidzia też bedzie miała niebieskie bo nie posiadacie genu "silniejszego" koloru od niebieskiego. Eeee mam nadzieję że nie zamotałam za bardzo.
Co do koloru włosów to nie pamiętam na jakiej zasadzie się go dziedziczy ale chyba jest to cecha ilościowa. Czyli kolor będzie wypadkową tego co odziedziczy po Tobie i po tacie. Ehhh ale zasadą to nie jest bo mam jasniejsze włosy niż moi rodzice.
;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry