reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magdaa_ do zwyklego liceum
mamaola, Umi bo tak chyba prawie zawsze jest jak sie chodzi to sie nie chce a pozniej to jednak troche brakuje.
Adddaaa ja przytylam w ciazy 17 kilo i to ogilnie w ostatnim trymestrze bo tak do 6 7 miesaca bylo to jakies 7 kilo pozniej sie posypalo ale po porodzie zeszlo 10 odrazu. No niestety 7 mi zostalo i brak mi samo zaparcia zeby zrzucic szczegolnie jak sie jest z facetem maniakiem kebabow:-p
BlackWizard i jak po wizycie?

ja ogolnie zostawilam malego w lozeczku o naglepatrze a on na boczku spi ale najbardziej rozbraja mmnie to ze nei wiem jakim sopoboem smoczek znalaz sie w jego buzce:-):confused2::sorry:

reklama
Witam. U mnie też kolejny dzień z deszczem.
Odwiedziłam dziś pewien ciucholand i kupiałam kilka fajnych rzeczy: dżinsową kurteczkę i bluzeczkę dla córci, dla siebie bluzke i dla męża krótkie spodenki Pumy i wszystko po 2 zł. Sobie kupiałm jeszcze jedną bluzkę za 12 zł, tylko mam troszkę za mały biust do niej i muszę jakoś ją przerobić.

mamaola - Wczoraj jak ja siedziałam wieczorem przy komputerze to mąz grał sobie na drugim. :p
Pochwal się nową fryzurką :p

KingaMZ - Aby pobrać mocz takim małym dzieciom kupuje się w patece takie specjalne woreczki, ale z tym też trzeba się pomęczyć. Raz np. dopiero za 3 razem udało mi się pobrać.
A zdjęcia bardzo ładne. I widzę, że Łucja tez lubi "na taras wychodzić".

Maagda - Córcia śliczna. Małe Dzieci leżące na brzuszku wyglądają uroczo.

umi - Głupota i to wielka z tym moczem. Gdyby było dziecko starsze to co innego ale u takiego malucha.

adaaa - Ja w czasie ciąży przytyłam 15 kg i bardzo szybko je zgubiłam więc nie martw się tak.

matosia - Witaj w naszym gronie. Nie znam Cie z innych wątków, więc może napisz coś więcej o sobie.

Ostatnia edycja:
ada najwiecej i najszybciej tyje sie pod koniec bo wtedy dziecko najwiecej przybiera (nie ty-wiec az tyle do zrzucenia nie bedzie)...i tak np jak bylam na usg w 8 miesiacu syn wazyl 2500 a miesiac pozniej jak go urodzilam 4500, wiec musialo mi przybyc to przez miesiac...nie stresuj sie wazniejsze jest malenstwo zeby bylo zdrowe a nie czy bedziesz miala jeden czy dwa kilo wiecej do zrzucenia....

matosia witaj i tu :D

Black a no wlasnie, z obiektywami to tak jak ze wszystkim...chcesz miec dobre to musisz zaplacic...nie ma rzeczy naprawde dobrych i tanich.

panistepelek jestem z gdyni od pazdziernika zaczynam studia na uniwersytecie gdanskim keirunek informatyka i ekonometria, coz moze niejest to moje marzenia ,ale cos studiowac trzeba hehe. w sierpniu slub biore z moim mezulkiem ale tym razem koscielny no i z tego powodu mam same stresy na glowie teraz :) no ale coz zrobic taki juz los 'panny mlodej' :D

matosia a co toz a herbatka bocianek?ja szukam czegos do picia co nie wzbudzi laktacji bo mam duzo pokarmu...

coś sie mojemu maluchowi poprzestawiało,jadł wczesniej co 3 godziny czasem 4 a teraz co 2 i to jak smok je normalnie,rzuca sie,szybko usypia,meczy sie bardzo i za chwile znów głodny

layla ta herbatke ciezko jest dostac w aptekach raczej jej nie znaja ale w necie mozna znalezc albo w jakiej poradni laktacyjnej czy gdzies...
no a na zmniejeszenie ilosci pokarmu to szalwia jest dobra,
a twoj maly poprostu bliskosci potrzebuje przeciez to jescze kruszynka jest :)

Ostatnia edycja:
Hejka!
Ja teraz obevnie mam 18 lat i jestem już mamusią 6 dzieci i aktualnie jestem już w po raz kolejny w ciąży. W moją pierwszą ciąże zaszłam w wieku 12 lat z przypadku, bo nocowałąm u koleżanki po imprezie i jej brat po ciemku pomylił się jej brat i przez sen zrobił mi dziecko. Po tym jak spóźniał mi się okres i dowiedziałam się że jestem w ciąży przeżyłam szok. I urodziłam przepiękną córeczkę, co prawda to dziecko poczełam bez wiednie ale bardzo je pokochałam.
Bardzo się bałam reakcji otoczenia na moją ciąże ale na szczęście miałam zajefajną siostrę która wraz z moimi rodzicami mi pomagałą. W kolejną ciąże zaszłam w drugą już ciąże w wieku 13 lat bo wpadłąm z moim uwczesnym chłopakiem. A teraz czekam na kolejne rozwiązaniie seirpniu. które będzie już w sierpniu . Mój narzeczony już nie miże się doczekać na kolnedziecko, bo jego rodzice zostają ponownie dziadkami już 3 raz. Zapraszam do pogadania przez gg. mój numer 5795271.

SuzyQ18 witaj . ;] dla mnie to nie pojęte co piszesz, ale ok masz w końcu 3 dzieci czy 6.. ? wstaw fotki dzieciaczków. :) a i jeszcze dziwie się że Ci chłopa nie zamknęli, bo jeżeli dziewczyna ma niżej niż 15 lat to dla chłopaka seks z nią jest karalny. :)

Ostatnia edycja:
SuzyQ18 Witam;-) 6 to starsznie duzo powiedz jakie utzrymujesz bo to musi byc kosmiczny wydatek w ogole twoja sytuacja jest kosmiczna;-)

reklama
Suzy wlasnie wstaw zdjecia he he he wiekszej bzdury nie slyszalam...12 lat w ciazy..pozniej 13 i w ciazy...i teraz... jak ci sie nudzi to naprawde zacznij opowiesci since fiction pisac bo widze ze dobra w tym jestes...to nie jest miejsce na zartowanie sobie!

Do góry