reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Astra witaj:-)Ja tez mam 24 lata i 2 letnia coreczke:-)pisz jak masz ochote:tak:

Magda a nie probowalas masci albo czopkow?? ja niestety tez sie nabawilam ich juz ale w ciazy:baffled:

adddaaa prosze edytowac posty, jak juz Black wspomniala:tak:a co do pytania to widze, ze mieszkamy w tym samym miescie;-)

reklama
witam!
czy ja takze moge dołaczyc ,tez czuje sie młoda mamą :-):-):-)
mam 25 lat,synka 4latka i córunie 15 miesiecy :-)
Jestem z bydgoszczy:-)

Black. no coś Ty przecież pisałam z Tobą jak byłam w szpitalu, Ciebie przecież o wszystkim informowałam . ;) Rana goi się dobrze . Cieniutka jest i powoli blaknie. ;)

czesc

Black-fajnie ze wszystko jest ok i oby tak dalej....

Maagda-na hemoroidy-Posterisan...ale lepiej idz do lekarza,mysle ze tak od razu nie bedzie zadnej sondy jedynie wywiad i na poczatek leczenie lekami....

Witam nowe mamusie Karcia,Addaaa:-)piszcie czesto i zapoznajcie sie z regulaminem.....

Ja uważam, że kobieta musi sama być pewna tego w jakim wieku chce mieć dziecko bo jej decyzja zaważy na przyszłości jej dziecka.Bardzo młode matki, które w wieku 16, 17 lat zachodzą w ciążę z tzw. "wpadki" nie będa miały komfortowej sytuacji jeżeli jeszcze okaże się, że ojciec dziecka nie okaze sie odpowiedzialny co niestety zdarza się często i co potem?Dlatego nie zgadzam się z opiniami, że kobieta po 30 bedzie gorszą mamą.Kobieta, która ma już stabilna sytuację finansową i mieszkaniowa i jest swiadoma macierzyństwa moze dać dziecku mnóstwo miłości i radości bo będzie czuło, że jest chciane i kochane.

Witam:-)

Szkoda ,że nie ma mamy z Wrocławia bądź okolic:-)
Jejku dziewczyny okres dostałam :dry:Czuje się tragicznie:dry::dry::dry: Dziś ide z Grześkiem na kurs tańca pierwszy raz:-D Ciekawe jak będzie:-)

buźka :*

reklama
Do góry