reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi poszliśmy na żywioł, śmialiśmy się przy tym strasznie, sami tylko ćwiczyliśmy na dzień przed ślubem z Grześka siostrą :-D

Pola dlatego mówię, że każdy robi jak uważa. My nie byliśmy, śmiechu było co nie miara, Grześkowi się plątały nogi, wyglądało to komicznie, ale daliśmy radę :-D Przynajmniej mamy co wspominać, w ogóle na ślubie było wesoło, Grzesiek w Kościele wyprzedził księdza z przysięgą, pomylił się i zaczął się śmiać, a ja wyrwałam księdzu mikrofon po czym on spowrotem go zabrał :-D Wesoło było, cała rodzinka się uśmiała, a wspomnienia mamy super :-D

Layla nam wyszło tak sobie, ale było wesoło i byliśmy zadowoleni, najważniejsze żeby się nie przejmować :-)

reklama
Pola Miki juz dosc dobrze siedzi juz od pewnego czasu, mial jakies 5 i pol miesiaca teraz jk jedziemy wozeczkiem to oparcia nie uzywa:-p A kurs tanca fajnie moj P tez ma dwie lewe nogi:-)
umi2 dokladnie mialam z pokarmemtak samo dlatego Miki od dawna jest na butelce mi nawet lekarka kazala dawac bo Miki za slobo przybieral na wadze.

Black-najważniejsze,że wspominacie super :tak: Ja tam bym sobie poroadziła,ale boję się o Grześka:-D a zawsze chciałam się nauczyć tańczyć;-) Tzn- np walca czy tango;-) Zobaczymy..... My lecimy zaraz ,mamy na 20.30:) U nas właśnie nic jescze nie jest gotowe... Właśnie Ty szłaś do kosmetyczki sie malować czy ktoś Cię pomalował??? Nawet jeszcze sukienki nie mam zrobionej do końca:-D Zobaczymy...

kolia- no mój też juz siedzi coraz lepiej, zastanawiałam się czy nie zbyt wczesnie;-)

ok ja lecę :-);-)

A ja sie musze pochwalic ze mój Kacper sie do mnie usmiechnął:-) wprawdzie chyba troche nieswiadomie no ale i tak ciesze sie jak głupek:-p

Maagda_ Ja podaje bebilon comfort czyli chyba to co ty bo to chyba te zwykły chyba ze sa inne. Chciałam uzywac HA ale u mnie nie ma 1 sa tylko 2 no a Kacper na nie za młody
pola997 ja nie moge narzekac bo w porównaniu do skóry mojej mamy to moja jest super ale i tak nie umywa sie napiecie do tego co było przed ciazą a jakich kremów uzywałas? Ja byłam wczoraj na weselu no i zarówno ja jak i mój Tomek to 4 lewe nogi do tanczenia jestesmy:-p
BlackWizard To ja wam zazdroszcze:-) z moim T nie mozemy nawet 2 na 1 sie nauczyc kompletnie tego nie czujemy a jak tanczymy to wiecej sie smiejemy oboje nie umiemy tanczyc:-p ale mamy zamiar isc na kurs choc wiem ze wiele nam to nie da bo nie mamy wyczucia:-p ja jak bym brała slub to pewnie tanczyłabm belgijskiego albo poloneza bo to mi wychodzi:-p
kolia A ja ci powiem ze mimo iz karmie kacpra butelka to gdy czasem mi pokarm przychodzi 9 bo czasem mi sie tak zdaza ze sie budze i jest ) przystawiam go i on sobie ciagnie jemu chyba nie robi róznicy co cycka byleby cos leciało:-p Ale przyznam sie ze zazdroszcze tym co karmia piersia a z drugiej strony ja karmiac butelka wysypiam sie. Ile razy synek ci sie budzi w ciagu nocy?

słuchajcie ostatnio byłam u koleżanki z klasy i ona ma synka 4 miesięcznego ( ur. 28 stycznia 2009 r ) i on już jest całkiem sztywny, co lepsze siedzi i stoi jak trzyma się go za palce.. nawet 2 kroczki umie postawić. ! :szok: byłam w szoku ze to tak wcześnie. Ciekawe jak będzie z moją Lusią.

Maagda_ silny z niego maluch i bardzo szybki az jestem w szoku. dopiero 4 miesiace i az tyle potrafi az trudno uwierzyc. W szoku jestem.

madzia90[/B] Jeżeli mogę zapytać to o ile dobrze pamiętam nie masz dzidziusia ,więc planujesz.? starasz się.? :)

tak dobrze pamiętasz, planujemy sie zacząć starać we wrześniu :-)

właśnie wróciłam od cioci, która ma 13 msc synka ahh słoodziak niegrzeczny :-D nawet jak wrzeszczał to był słodki :rofl2:

a ja umieram bo gardło mnie boli i połykać nie umiem :baffled:

patitka racja no ale nie chodzi ze bedzie gorsza matka no i aj o skrajnych przypadkach tez nie mowilam... wiesz 16 czy 17 lat wedlug mnie to wczesnie... ale po 30 to juz pozno... rodzice poprostu z zupelnie innej generacji

Dziewczyny przepraszam że się nie odzywam, ale mam małe problemy z internetem. Muszę wam opowiedzieć co mnie i moją rodzinkę dziś spotkało. No więc mamy teraz w miejscowości jak co roku imprezy z okazji DNI KWILCZA byłam tam z mężem zuzką w spacerówce, moja mama brat itd, Występy na scenie, porozstawiane ogromne namioty, i ni stąd ni zowąd zerwał się huragan! Powyrywało z ziemi te ogromne namioty, dekotacje powyrywało z ziemi, był pokaz kultury indiańskiej to im wszystko wiatr zabrał, Uciekaliśmy z zuzą, mój R pchał wózek to mu go wiatr podnosił:szok: Byłam przerażona że coś się może zuzance stać:no: Jedna babka dostała w głowę z jakiejś części od któregoś z tych namiotów co się wyrwał, i karetka ją odwiozła do szpitala w ciężkim stanie. Potem jechałam jeszcze autem do domu, to były stare wielkie kasztany powyrywane z korzeniami z ziemi:szok: Przepraszam że tak smęce ale musiałam to komuś opowiedzieć, sama nie wierze w to co pisze:-(

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :)

atra - Witaj. Nie ma tu jakis konkretnych granic wiekowych więc myślę, że spokojnie może tu pisać tym bardziej, że jest kilka dziewczyn w podobnym wieku.

atra - Ja też dziś dostałąm okres i ogólnie było by wszystko ok gdyby nie to, że strasznie mnie plecy bolą.
Kursu tańca i ja zazdroszczę. Napisz jak było.

umi - Nas dziś właśnie zaprosili na wesele ale nie wiem czy będziemy szli
A uasmiech Dziecka to coś wspaniałego :)

madzia90 - Czemu akurat we wrześniu?

Olena - W moich okolicy póki co jakiś wielkich huraganó jeszcze nigdy nie było i niema czego zazdrościć. Dobrze, że nic Wam się nie stało.

Ostatnia edycja:
Do góry