reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam nowe mamy:-)
karcia84 jestesmy z tych samych stron;-)
pola997 pierwszy po porodzie? mozna sie odzwyczajic nie:-p

a ja 3 dzien siedze u P malo do robienia bo maly glownie dziadkow zajmuje oczywiscie zdazylam sie z nim poklucic ale jakos doszlismy do porozumienia;-) a teraz pogoda swietna wiec robimy wszystko w kierunku zeby pojechac pod bydgoszcz do Myslencinka Miki napewno bedzie zadowolony:-)

mamaola wiem, wiem muszę pójść lepiej wcześniej, żeby później nie było większych problemów. :) co tam u Was. ? jak mały?
pola997 ja tez już mam okres.. pierwszy raz dostałam miesiąc po tym jak przestałam karmić piersią, a drugi raz dwa tygodnie po.:baffled: A Ty karmisz piersią . ? zazdroszczę tego kuru tańca.. mój Krzysiek na pewno by ze mną nie poszedł.
madzia90
Jeżeli mogę zapytać to o ile dobrze pamiętam nie masz dzidziusia ,więc planujesz.? starasz się.? :)

A ja dzis po weselu jestem normalnie nogi mnie bolą jak nie wiem ale fajnie było:-) Nie nadrobie was bo strasznie duzo tego ale troche was podczytałam
Magdaa_ jazda do lekarza mój tata miał heoroidy i sie strasznie meczył ale wyleczył dlatego wazne jest zebys sobie tego nie zaniedbała.
ja tak czytam sobie i uswiadomiłam sobie z ty tez miałas CC no i mam pytanie tez nie czułas badz nie czujesz skóry na brzuchu od mniej wiece 2 cm ponizej pepka do rany? bo mnie to troche martwi.

Umi to, że nie czujesz jest normalne podobno :tak:
Pola kurs tańca przed ślubem? Myśmy chcieli, ale nie byliśmy. I wcale nie żałujemy. Było super, trochę na wesoło. A nie wszystko takie dopięte, sztuczne, wyuczone. Ale każdy robi co uważa :-) Współczuję okresu, ja mam jeszcze kilka miesięcy spokoju :-p. Daj znać jak było na kursie.

Magdaa_ Nie karmię bo nie mam pokarmu znaczy mam troche ale starcza najakies 5 min ssania a i tak musiałam potem małego dokarmiac prawie cała butelką. Dodam ze teraz gdy juz go nie przystawiam do piersi je tyle samo z butelki... Tak wiec mój pokarm nie dosc ze był znikomy to jeszcze nie sycil. Ale podobno czesto sie tak dzieje po CC. A ty czemu nie karmisz?
BlackWizard Nie byliscie na kursie to znaczy ze sami ułozyliscie sobie to jak zatanczycie czy oze poszliscie na zywioł?

umi2 ja chodzę do szkoły , i jak odciągałam to tego pokarmu nie było dużo , a później jak mała piła z butli to nie chciała cyca doić. Jakim mlekiem karmisz Kacperka . ? Bo ja bebilonem 1 tym zwykłym a Ty.?

Black- musimy iśc bo Grzesiek nie umie tańczyć:-p Ale taki ogólny.... Będziemy się uczyć podstawowych kroków. No i pierwszy taniec:tak: Ja uważam ,że jest to fajne... Bo zawsze coś się zapamięta, a i tak mamy zamiar chodzić puki się dobrze nie nauczymy tańczyć;-) Okres masakra:baffled: Zazdroszę Ci ,że masz ponownie spokój :tak:

magda
- no dostałam, karmię ,ale mam mało pokarmu i mały nie chce jeść:baffled: Wiesz bardziej najada się butelką i zupkami może dlatego nie chce.... Grzesiek chce iść bo nie umie tańczyć:-) Mam nadzieję,że coś da:tak:;-)

umi-
ja miałam długo tą skórę... Wisiała strasznie.... Ale powiem Ci ,że z biegiem czasu się wciągnie... Teraz już jej nie mam i brzuch jest nawet,nawet:tak: JEstem zadowolona... Robiłam brzuszki może to troszkę pomogło... i smarowałam

kolia-
odzwyczaiłam się :tak: Na razie nie boli tylko sie źle czuje:baffled: No,ale taki nasz los:-D Mam nadzieję,ze następnego nie dostanę w dniu ślubu ,albo tuż przed:baffled: To jest bardzo mozliwe.... A jak tam Twój Mikołajek??? Siedzi już???

reklama
BlackWizard ja tez nie miałam kursu a pierwszy taniec nam super wyszedł,tylko mój M chodził na kurs sam,kiedys daaawno,tylko ja siermięga tanczyc nie umiem wcale

Do góry