reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam 17 lat i nie powiem że wpadłam z moim chłopakiem...
Nasze dziecko było planowane...
Oboje tego chcieliśmy i mamy...
W sierpniu urodzi nam się synek...
I bardzo sie z tego powodu cieszymy...
Tymbardziej że ja miałam nikłe szanse na zajście w ciążę...
I patrzcie jednak lekarze sie mylili...
Bez problemu nam się udało...
Pozdrawiam Kinga, Dawid i Arek...

reklama
Zdjęcia z dziś :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 2.jpg
    2.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 41
  • 3.jpg
    3.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 4.jpg
    4.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 41
Hej kochane. Wpadłam życzyc wszystkiego naj naj naszym dzieciaczkom:-). Nie miałam ostatnio czasu zeby do Was zagladac, ale ma nadzieje ze w tym miesiacu to sie zmieni. U nas wszystko dobrze pomojajac szyne ktora Hanka musi nosic ze wzgledu na dysplazje stawow. Ale pozatym naprawde cudnie nam sie uklada. Buziaki;-).

Hej kochane. Wpadłam życzyc wszystkiego naj naj naszym dzieciaczkom:-). Nie miałam ostatnio czasu zeby do Was zagladac, ale ma nadzieje ze w tym miesiacu to sie zmieni. U nas wszystko dobrze pomojajac szyne ktora Hanka musi nosic ze wzgledu na dysplazje stawow. Ale pozatym naprawde cudnie nam sie uklada. Buziaki;-).
witaj, mam pytanie co do tej szyny, jak dzieciaczek to znosi bardzo protestuje?? podejrzewam ze moja niunia tez bedzie musiala ja nisic i chcialabym wiedziec jak to jest?

panistepelek - Wiem, wiem. :tak:Absolutnie sie zgadzam, czasami sa dni ze nie czuje ze mam Synka,calutki czas spi np. dzisiaj. :tak: Wiec nawet ciesze sie jak czasami zaplacze. :-p

mamaola - O tak!:tak: To jak Alanek, tez lubi miec mnie na oku gdy nie spi. :tak: A jak tyko odejde do innego pokoju to krzykze o nim zapomnialam. :-D

Maagda_ - To chyba normalne u dzieci w takim razie.:tak:

Layla - A ile w czasie ciazy przytylas? ;-) Ja 15kg. z czego 7 juz zrzucilam. Ale zeby nie bylo nie odchudzam sie, tylko samo jakos leci w dol.

anetka551 - Az tak Ci ulewa Zuza, ze musialas do przychodni z nia isc?:-(

Black - A coreczka bardzo podobna do Ciebie. Śliczna. :tak:

MÓJ SKARB: :-):-D
674e9fff.jpg

Ostatnia edycja:
mamamadzia nosimy szyne od tygodnia i mała nadal sie wscieka. Zkaładam ja na cala noc i pol dnia. Naprawde jest mi strasznie smutno jak widze jak Hanka sie w niej meczy no ale lekarz kazał wiec nosimy:-(.

mamamadzia nosimy szyne od tygodnia i mała nadal sie wscieka. Zkaładam ja na cala noc i pol dnia. Naprawde jest mi strasznie smutno jak widze jak Hanka sie w niej meczy no ale lekarz kazał wiec nosimy:-(.
kurcze, no ale jak trzeba to trzeba:crazy:
a wiesz moze od czego ta dysplazja sie porobila, i czy mozna ja jakos samemu zauwazyc, i jakos jej zapobiegac?? bo ja slyszalam ze jezeli dziecko ma nie rowne faldki na nozkach to nie dobrze i teraz sie ciagle przygladam mojej Majce, nie dlugo skonczy 3 miesiace i znowu odwiedzimy ortopede, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

mamamadzia Tylko na usg bioderek. Duzo pomaga ukladanie dziecka na brzuszku w pozycji żabki. A dysplazja robi sie sama z siebie i czesciej dotyka dziewczynek.

reklama
Do góry