Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
bezsenna jak możesz to przeczytaj jeszcze raz o co poszło .. bo nie wiesz a się udzielasz. ;] , chodziło o to że jest duża różnica między 16-nastolatką a 19 nastolatką. ;] rozumiesz..
editwil najpierw czytaj , później pisz .. sorry , ale chyba na tym wątku nie chodzi o młodzieżowe mamy tylko o młode mamy , a to duża różnica.. ;]
umi2 kucharz małej gastronomi, egzaminy mam 25 czerwca. A od września znowu technikum uzupełniające normalnie na dniach
editwil najpierw czytaj , później pisz .. sorry , ale chyba na tym wątku nie chodzi o młodzieżowe mamy tylko o młode mamy , a to duża różnica.. ;]
umi2 kucharz małej gastronomi, egzaminy mam 25 czerwca. A od września znowu technikum uzupełniające normalnie na dniach
Ostatnia edycja:
tylko ze dziewczyny, ktore maja 16lat uwazaja siebie za bardzo dojrzale...a ja po przemysleniu calej sprawy doszlam do wniosku ze na ich miejscu pewnie tez bym sie tak "burzyla" i twierdzila to co one...a dlaczego? bo tez w wieku 16-17 tak o sobie myslalam...refleksja na temat mojej dojrzalosci przyszla kilka lat pozniej...ze wcale nie bylo tak jak mi sie owczesnie wydawalo....no ale wiadomo ciaza, male dziecko to szybki kurs dojrzewania

gdybym zobaczyla wczesniej bym Cie wygonila z MM
:-) ale Cie polubilam , piszesz sensowne posty i zrobilysmy narade z innymi dziewczynami i postanowilysmy ze Nic na temat nie bedziemy pisac