reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N No to sie wymieniamy miejscowosciami w takim razie :-p skoro ty jedziesz do tesciowej a ja do taty do rzeszowa:-p
panistepelek No za wczesnie go pochwaliłam bo dzis obudził sie 2 razy:-p a za 2 razem gymasił..
Maagda_ Juz miałam pisac ze w takim razie to niesprawiedliwe ale w tkim wypadku to nawet ok jest. A to co bedziecie gotowac to dowiadujecie sie na egzaminie czy moze wczesniej mozecie sobie pocwiczyc?

reklama
Dzien dobry:tak:

Kurcze, ale sie działo:-D wkroczyła pani moderator i nastała miłosc:-D:-p

Lenka... budulko, zycze Ci szybkiego i łatwego porodu... rok temu o tym czasie ja czekałam na moja córunie:tak:ale masz lepiej, bo nie ma takich upałów, bo rok temu o tym czasie to był koszmar:eek:ale czerwiec to piekny miesiac na rodzenie dzieci;-)

Ogólnie to sorki, ze sie nie udzielam, ale moje malnestwa daja mi w kosc:baffled: choc dalej te we wnatrz bardziej, ale od tygodnia juz nie wymiotuje:tak:Jeszcze tylko mnie mdli, mam nadzieje, ze juz to najgorsze mam za soba:tak:Ostatnio tez mamy troche załatwiania z mieszkaniem, z kasa tez nieciekawie, ale to tez ic nowego:-p
Nie wiem czy wspominałam wam mamusie, ze cos czuje, ze bedziemy miec synka... ciekawe czy sie myle:-pdowiemy sie w styczniu;-)

Mężus w domu przez 4 dni wiec ja w koncu odpoczne, bo zajmie mi sie mała:tak:Dzis chyba wybierzemy sie na rowerek cała rodzinką, piekna pogoda... mam nadzieje, ze tak dzis zostanie:tak:

Miłego dnia!

witajcie mamusie w ten piękny dzień:-)
po wczorajszej wizycie u ginki mam mieszane uczucia....wynik cytologi mam niby dobry, ale złapałam jakieś zapalenie:-:)baffled::angry: i teraz tabletki mnie czekają:( a @ jak nie było tak nie ma..........
polna_N zazdroszcze, że masz swój mały, własny domeczek:) nie ma to jak być na swoim i dobrze, że Alunia nie odziedziczyła tej wady po Tobie:) przynajmniej o jedno zmartwienie mniej:)
matosia oooo rany!! porzycz na chwilę siostrę!!:-D ja też chcę taki prezęt!!
lenka87 ja również życzę szybkiego i łatwego porodu. trzymam kciuki za Ciebie;-) odpoczywaj i spokojnie...nie stresuj się
editwil przecież nikt nikomu nie zabrania tu pisać z powodu wieku!!
Maagda a jeśli mogę wiedzieć to wybrałąś ten kierunek z zamiłowania do gotowania, czy od tak?? trzymam kciuki za zdanie egzaminku;-)
mamaola nie wygłupiaj się i pisz tu!!;-) ani się wasz przestawać:p
a ze strony Twojego męża to jest jakaś tradycja w nadawaniu imiona Daruś??:confused:
Asiowo no to skoro Twoja fasoleczka dałą Ci odetchnąć to korzystaj z pięknej pogody
panistepelek napewno Klauduni wyjdą niedługo ząbeczki:)
KingaMZ a ja to na wakacje chciałabym pojechać do Czorsztyna nad jeziorko:) pięknie tam jest, ale ciepłych krajów matosi chyba nikt nie pobije:rofl2::-D

Witam!
Ja nadal w dwupaku. Mój mały od dziś zaczyna oficjalnie sobie ze mnie kpić.
Asiowo- dziękuje za wsparcie. Lubie się tu ostatnio wyzalać, ale mam nadzieje,ze mi przejdzie.
Rzeczywiście z pogodą to mi się w ciąży udaje- bo na upały nie narzekam:) siostra mojego S ma termin na 1 września- masakra.
Ja próbuje sobie tez wyjaśnić,ze niedługo maluszek będzie ze mną- bo ile może tam siedzieć.
A tak wogóle to po jakim czasie w tak ładną pogodę mały może wyjść na taki 1,5 h spacer??

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych wyjazdów: mniejszych i większych. Ja już tak dawno nigdzie nie byłam- ciąża tak daje mi w kosć. Chetnie poprzebywałabym w jakimś spokojniejszym miejscu:)

Lenka... ja jak urodziłam córcie to był upał... ponad 30 st.:tak: wiec na dworze było cieplej niz w domu... w czwartek wyszłam ze szpitala, w sobote byłysmy juz na spacerku:tak:Dla mnie nie było sensu siedziec w domu jak taka pogoda...
wiec wydaje mi sie, ze bardzo duzo zalezy od pogody!:tak:

lenka87 dziękuje za odpowiedź. O Raciborskiej słyszałam raczej pozytywy, ale że mam lekarkę z Ligoty to będę rodzić w klinice.
A, że są bardzo różne opinie chciałam porozmawiać z kimś kto faktycznie tam rodził i się zapytać jak jest faktycznie.
Życzę ci szybkiego i szczęśliwego rozpakowania :).

Witam Was moje Drogie:-)

Przepraszam,ale nie nadrobię Was.... Jestem taka zabiegana , że juz mam wszystkiego dosyć:baffled: Nie wiem jak to będzie, dopadły mnie czarne mysli:baffled: Ale może będzie dobrze... Sama się pocieszam:-D Nawet nie mam czasu żeby być na bieżąco z Wami...Tak się stresuję tym wszyskim ,że szkoda nawet pisać....
Potem jak znajdę chwilkę to postaram się napisac coś sensownego...Bo ostatnio sama nie wiem co się ze mna dzieje:dry:

Asiowo-dobrze ze juz przeszły mdlosci...i oby nie powrocily....zycze zdrowka:-)

Pola-nic sie nie stresuj a zabiegana no ciz masz prawo byc....my sie nie gniewamy i poczekamy tu na Ciebie:tak::-)

Witam Kochane.
Wczoraj byłam u lekarza rodzinnego bo już ta gorączka mnie mocno męczyła i zastanawiała.
Lekarz powiedział mi że zupełnie nie wie co mi jest.
Pytał czy wymiotuje czy mam mdłości, bóle brzucha i upławy.
Fakt ostatnio brzuch bolał mnie chwilami od około 4 dni no i upławy też się pojawiły ale to wczoraj i to tylko przez jakies 4 h były i później nic.. :confused2: więc sama nie wiem co to może być.
Lekarz dał mi skierowanie na jutro na badanie krwi i moczu i pewnie jutro dopiero czegoś się dowiem :tak:
No ale dzisiaj gorączka póki co trzyma się 37,5 stopnie C.

reklama
Witam. U mnie do niedawna była bardzo ładna pogoda a teraz taka mała burza i znowu ten deszcz, kiedy on przestanie padac. A tak fajnie było i poszłam sobie z córcią na dłuższy spacer po wsi. Spotkałysmy taka pania co ma synka o 3 tygodnie młodszego a potem poszłysmy jeszcze do mojej rodzinki i jest tam taki 2 letni chłopczyk. Klaudia na początku oczywiście wstydziła sie a potem ganiała (a raczej obie bo ja za ręcę trzymałam) Go i bawiła się w biaskownicy. Tak jej się spodobało grzebanie łopatką w piasku, że wyjść nie chciała

pola - Nie masz za co nas przepraszać.

Asiowo - Dobrze, że mdłości już przeszły. A Ty wolałabys bardziej chłopca czy dziewczynke?

Do góry