Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też się martwiłam że powinna być już spokojna a nie coraz bardziej fikać
a ja osobiście wygoniłam ją na świat właśnie olejkiem rycynowym
na mnie podziałało ale nie na wszystkich działa ;-)
nocka ogolnie super, ale ja sobie wymyslilam ze dziecko nieco ponad roczne to juz cale noce przesupia 
te szczoteczki są takie mięciutkie (mam nadzieje że masz tą taką specjalną dla dzieci
)że tym na pewno nie zrobisz krzywdy :-) ja małej od urodzenia masowałam bo to mi nawet lekarka zalecała właśnie żeby ciemieniuchy nie było i poprawia się krążenie i ładniej włoski rosną :-)
już wszyscy na mnie krzyczą że ostatnie pieniądze na zabawki wydaje a ja nie umiem się powstrzymać

Takiego mam stresa ,że masakra
Ale moja świadkowa denerwuje się bardziej niż ja
Ciągle do mnie dzwoni i się pyta czy wszystko mam gotowe
Mój Ludwik ma ciemienichę,już mniejszą... Nam pomaga bardzo Oliwka i szczotkowanie
Dziekuję za zaproszenie na nk

jutro o 16 biorę ślub;-) A Ty też bierzesz???
Powidzenia!!!
:*
zobaczymy, a jak nie to wyślę Przemka 

a Ty mieścisz się już w swoje spodnie sprzed ciąży ? ja ciągle chodzę w ciążowych i już mnie to powoli zaczyna denerwować 
nawet w nogach ciężko jest mi się wcisnąć
poćwiczyłabym, ale nie można 
a ile już schudłaś po porodzie?
powodzenia jutro :* mam nadzieję, że zobaczymy zdjęcia :-)

, a baba gały wywaliła... mąż sam z siebie ciagle sie smieje
Tłumaczy sie tym, ze do apteki zawsze chodził po cos do małej i jakos do niego nie dociera, ze w ciazy jestem