reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mamaola...no juz czuje sie nieco lepiej,ale dzis np. znów byłam strasznie słaba i okropnie mnie mdliło:baffled: ale czuje, ze powolutku najgorsze mija...

Tym razem córa odwaliła mi "niespodzianke"... ściagnełam jej pieluche przed kąpaniem jak zawsze i oczywiscie akurat wtedy musiała walnąc kupsko na dywan:baffled: Ona cała w kupce, dywan tez, a te zapachy... mmmmmmmmm:baffled: No i niestety spi teraz w tym smrodzie,bo jak po kąpaniu pokój wietrzyc:nerd: Jutro czeka mnie porzadne pranie dywanu:zawstydzona/y:

reklama
Panistepelek...ciesz sie:-psiku to juz chyba 10 razy na dywanie lądowało...mała uwielbia robic siusiu zaraz po zdjeciu pieluszki;-)

Anetka-to jest olejuszka firmy Skarb Matki do kupienia w aptece....naprawde polecam ja juz sobie rady z ciemieniuchą nie dawałam bo młody miał niezłą czupryne a po tej olejuszcze 3 dni i nie było śladu...

Asiowo-niezły prezent Ci córa strzlila,mi tez sie nie zdarzyło aby mały tak kupe walnoł a siku tylko raz i nie na dywan....za to robosiku do wody jak sie kąpie....

Panistepelek-no własnie szkoda że nie mam nikogo takiego,jak byłam w ciązy to dosłownie każdy kaftanik musialam kupic,no wszystko nic nie dostałam....a teraz na dniach urodzi się synek mojemu bratu i Darek bardzo sie wkurza jak chce cos oddac bo mówi ze my nic od nikogo nie dostaliśmy....ale i tak juz sporo rzeczy oddałam min.wózek....to jest ogromna oszczedność....

dziewczyny mam problem..
no wiec tak...
jem tabletki antykoncepcyjne, ale praktycznie przez cały cykl jadłam antybiotyk bo miałam angine, i na nim pisało że skuteczność tabletek anty jest wątpliwa..

kochaliśmy się prawie codziennie przez ostatnie 1,5 tygodnia..
wczoraj dostałam okres, ale jakiś dziwny, skąpy bardzoo, drugi dzień a ja już praktycznie kończe ten okres..
do tego od jakiś 2 tygodni baaaardzo bolą mnie jajniki, tak kłująco.. nawet teraz tak mam, a nigdy wcześniej tak sie nie zdarzyło..

jak myślicie jest możliwość że to mogłaby być ciąża?

Panistepelek nie wiem czy pozwolą nam we 2 wejść z córcią na szczepienie, jakby się dało to na pewno chciałabym, żeby też z nami był :)

Asiowo no to udała się córci niespodzianka ;-)

madzia90 lepiej udaj się do ginekologa, bo jeśli naprawdę jesteś w ciąży to nie powinnaś w tym czasie brać tabletek anty. Znajoma nie wiedząc, że jest w ciąży ciągle brała tabletki i poroniła :-(

Musze sie pochwalic ze mój Kacper juz swiadomie sie usmiecha i wydaje przy tym dzwiek taki jak robia gołebie:-p a najfajniej smieje sie do grajacej zabawki z lezaczka:-p
femme fatal no to zdrowsza odmiana:-p ja wczoraj pizze robiłam wiec bombe kalorczna miałam:-p
anetka551 ja diete mogłabym juz miec bo karmie butelką ale musze łykac tabletki na anaemie i puki ich nie skoncze to z dietki nici
Asiowo kurcze to niezły prezent ci córka na dywanie zostawiła eh.
madzia90 jak najbardziej moze byc ciaza ale nie musi bmoze byc to tez reakcja na tabletki

edit:
Mamaola żadnych fajek!! jak tylko zacznie to kupie mu cala paczke i karze mu wypalic cała paczke jeden po drugim... eh to skoro mówisz ze swojego Dareczka nie mozesz zostawic samego to ja chce zeby mój kacper miał 18 lat a przy tym był madry i rozwazny:-p a tak na serio to fajnie by było gdyby mówił i biegał i w ogóle strasznie bym juz chciała:-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry:-) przepraszam za wczorajszą nieobecność, ale przez tą burze neta wyłączyli:wściekła/y: a nie czuje się zbytnio dobrze, a tu sprzątanie mnie czeka...ciasto trzeba upiec...eh......:(
anetka551 dziewczyny dobrze Ci radzą:tak: jest jeszcze sposób z czapeczką. trzeba nasnarować główkę oliwką, a potem ubrać małej cieniutką bawełnianą czapeczkę i zostawić na pare minut, a następnie delikatnie wyczesać szczoteczką dla niemowląt i wykąpać;-) życzę powodzenia z walką z tym cholerstwem
umi2 no może masz racje, że przez to zapalenie mi się okres spóźnia. chciałam zrobić test, ale jak o tym powiedziałam mojemu W to po jego minie wywnioskowałam, że lepiej sobie jeszcze poczekam:-D szkoda, że Ci się zakupy nie udały, ale popatrz na to z drugiej strony-będzie jeszcze jedna okazja żeby wyjść w teren:-p aaa i gratuluje świadomego uśmiechu Kacperkowi:-)
pola997 trzymam kciuki za udany ślub i wspaniałą zabawę. I życzę szczęścia i dużo miłości na nowej drodze życia:tak::*
panistepelek to skoro Klaudunia tak ochoczo bawiła się z małym przyjacielem to pewnie chciałaby braciszka albo siostrzyczkę?:-p<żarcik> i musisz być dumna z niej że jest taką dzielną dziewczynka i nie płacze przy szczepieniu:tak:
femme fatal witaj po przerwie. ale Ninka ma wielkie i niebieskie oczy!! ślicznie i również gratuluje małęj nowej umiejętności;-)
matosia no napewno szkodaby było taką siostrę pożyczać:p życzę udanedo wypadu do siostruni:-p odpocznij sobie
Asiowo jak się uśmiałąm po przeczytaniu tego co twój mężyulek powiedział w aptece:laugh2: dooobre to było. i współczuje dzisiejszego szorowania dywaniku....
madzia90 nio i dzidzi nie bedzie:-p tak właśnie myślałam bo skoro miałaś okres to....co tam u Ciebie??
mamaola oj to się pomocna okazałaś...racja, że na wózku już duuuużo zaoszczędzą.

reklama
madzia90 nio i dzidzi nie bedzie:-p tak właśnie myślałam bo skoro miałaś okres to....co tam u Ciebie??
szczerze odetchnęłam z ulgą, bo sie martwiłam nigdy tak nie miałam skąpo i krótko :szok: w przyszłym tygodniu idę do ginekologa bo też martwią mnie te bóle jajników od 2 tygodni, raz tak się skręcałam z bólu że aż wymiotowałam :szok:
a tak po za tym to wspaniale, będziemy polować z eM na jakiegoś last minute na początku lipca, a gdzieś w połowie lipca zamieszkamy wkoncu razem :rofl2:

Do góry