A
Asiowo
Gość
mamaola...no juz czuje sie nieco lepiej,ale dzis np. znów byłam strasznie słaba i okropnie mnie mdliło
ale czuje, ze powolutku najgorsze mija...
Tym razem córa odwaliła mi "niespodzianke"... ściagnełam jej pieluche przed kąpaniem jak zawsze i oczywiscie akurat wtedy musiała walnąc kupsko na dywan
Ona cała w kupce, dywan tez, a te zapachy... mmmmmmmmm
No i niestety spi teraz w tym smrodzie,bo jak po kąpaniu pokój wietrzyc
Jutro czeka mnie porzadne pranie dywanu
ale czuje, ze powolutku najgorsze mija...Tym razem córa odwaliła mi "niespodzianke"... ściagnełam jej pieluche przed kąpaniem jak zawsze i oczywiscie akurat wtedy musiała walnąc kupsko na dywan
Ona cała w kupce, dywan tez, a te zapachy... mmmmmmmmm
No i niestety spi teraz w tym smrodzie,bo jak po kąpaniu pokój wietrzyc
Jutro czeka mnie porzadne pranie dywanu
siku to juz chyba 10 razy na dywanie lądowało...mała uwielbia robic siusiu zaraz po zdjeciu pieluszki;-)
a nie czuje się zbytnio dobrze, a tu sprzątanie mnie czeka...ciasto trzeba upiec...eh......
jest jeszcze sposób z czapeczką. trzeba nasnarować główkę oliwką, a potem ubrać małej cieniutką bawełnianą czapeczkę i zostawić na pare minut, a następnie delikatnie wyczesać szczoteczką dla niemowląt i wykąpać;-) życzę powodzenia z walką z tym cholerstwem
dooobre to było. i współczuje dzisiejszego szorowania dywaniku....
w przyszłym tygodniu idę do ginekologa bo też martwią mnie te bóle jajników od 2 tygodni, raz tak się skręcałam z bólu że aż wymiotowałam