reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl dobranoc, bo jutro znowu będziesz nam tu siedziała jak neptyk bo mała Despi spać nie da.
Jak z tym złotem wyszłaby prawda, to co ja z wyprawką zrobię :)

Ja cały czas myślę o Kornelce, ciekawo ile szkrabik waży i mierzy i w ogóle jak wygląda. Ostatnie USG wykazało ze waży 1200g, ciekawo jaki sie urodził

reklama
Dziewczyny mam mały pomysł.
Zrobiliśmy tak na sierpniówkach. Mamy galerię i mamy wątek do komentowania zdjęć, nie komentuje się ich w galerii i w ten sposób sa posty z samymi zdjątkami, uważam to za dobry pomysł, bo tak ciężko sie doszukać zdjęć w tłumie postów. co o tym sądzicie.
I jeszcze jedno żeby nie pisać posta pod postem, tak jak ja to teraz zrobiłam (ale musiałam oddzielić bo to 2 różne tematy) tylko używać opcji Edytuj.

Co wy na to??

Netgirl nie bylo mnie bo mam mlodsza siostre i ona od czasu do czasu tez chce na necie posiedziec:-)
Ona mika dobry pomysl ale my moderatora nie mamy wiec kro zrobi pozadek w watku ze zdjeciami??
Jarek siedzi w pracy i sie nie odzywa... nudzi mi sie jak nie moge z nim od czasu do czasu pogadac....:-(

A tu mam ciekawostkę na dobranoc ;-) kolorowych babeczki :)

W Indonezji przyszedł na świat najcięższy na świecie noworodek. Chłopczyk ważył 7,9 kg :szok::szok::szok:

Fototydzien_2173946.jpg

witam dzieczyny! ojjj... mam nadzieje ze moja corcia bedzie wazyc ok 3500 g;) hehe...

mnie cos od rana podbrzusie boli...:/ masakra, zaś ruszyć sie nie umiem :(

CHWILAMI naprawde gigant z tego dzisiusia...może jego mamka miała w ciąży cukrzyce ,przy tej chorobir\e dzieci rodzą się zazwyczaj większe!!!!

ASIOWO to lepiej połóżsie i wypoczywaj...podbrzusze może boleć bo macica się rozciąga lub za bardzo się wysilasz!!!!

Co do wagi to przed ciążą z Oliwka ważyłam 54 kg przy 164cm, do 32 tyg przytyłam 6kg potem z dnia na dzien napuchłam wodą(zatrzucie ciążowe) po porodzie woda 12 kg spadła ze mnie w 6 dni a ze szpitala wyszłam 55 kg.Przy Bartku do 37tyg przybyło mi 8 kg a teraz po prawie 3 mc od porodu waże 53,5 kg.

ale produkujecie:)
ja mialam wczoraj wychodne z A:) pojechalismy na zakupy a potem do kina:-) a potem sie troche poprzytulalismy:-D:-Da co:-)

Co do wrozby z lancuszkiem to mi wyszla pierwsza corka a potem dwoch synow:-) a mojemu A wyszly 4 corki:szok: cos zle to widze.. ciekawe:crazy::-D

aha a co do wagi to ja przed ciaza przy wzroscie 160cm wazylam 45 kg a teraz waze 54 i za chiny nie chce to zejsc.. fakt w ciazy przybralam do 70kg ale i tak zle sie czuje z ta waga..

Oliwa śliczne Twoje maluszki:-)
dobra uciekam narazie, bo Leni szaleje po domum, aq ja jeszcze w pizamie siedze:-)

A ja wczoraj położyłam się do łóżeczka no i miałam ochotę na małe co nie co:zawstydzona/y: No a póżniej tylko same kłopoty z tego były.. Brzuszek zaczął mi się napinać i twardnieć co chwilkę.. Tak jakby skurcze.. No i dzidzia coś jeszcze wystawiała.. No i się wystraszyłam.. No ale stwirdziłam że może jak wezmę nospę to pomoże.. No i zaczęło na szczęście przechodzić.. No i teraz się boję troszkę..

baska201 dzieki twoja niunia też jest śliczna,z resztą każde dziecko jest piękne.A napisz do kogo jest podobna???

Moja córcia to cały tatuś a syn to ja tylko nie widać tak dokładnie podobizny w blond włosach bo ja farbuje na czarno....chciałabym się pozbyć tej czerni al;e nie mam pojecia jak....podobno z czrnego koloru strasznie trudno zejść>

a tu chrzest mojej małej lipiec 2007 miała 4 mc(2 mc korygowane)
f17669b2d7066271400d262daa6fab2b,5,19,0.jpg

656aeb9b1a0680702c7cf536f30b3881,5,19,0.jpg

reklama
A ja wczoraj położyłam się do łóżeczka no i miałam ochotę na małe co nie co:zawstydzona/y: No a póżniej tylko same kłopoty z tego były.. Brzuszek zaczął mi się napinać i twardnieć co chwilkę.. Tak jakby skurcze.. No i dzidzia coś jeszcze wystawiała.. No i się wystraszyłam.. No ale stwirdziłam że może jak wezmę nospę to pomoże.. No i zaczęło na szczęście przechodzić.. No i teraz się boję troszkę..

Galercia... ja mam bardzo podobnie. Brzuch bardzo często mi sie napina i boli... :/
Leż i odpoczywaj... to teraz najwanziejsze:)

Mój mąż wczoraj zauważył, że brzusio zaczął mi sie obniżać... i ja to potwierdzam:) ciekawe kiedy mała zechce sie wykluć:)

Do góry