reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziś jak byliśmy w Klinice udało nam się porozmawiać z Ordynatorem. Lekarz stwierdził,ze u małego z dnia na dzień znaczna poprawa, i że prawdopodobnie we wtorek przenoszą go z OIOM-u na normalny oddział niemowlęcy. Wszystko jest na dobrej drodzę. Mały dzis taki ruchliwy był-ze odetchnęłam z ulgą. Widać u niego poprawę. Bardzo bym chciała miec go przy sobie-ale to dobrze,ze go jeszcze obserwują-nie darowałabym sobie jakby mu się coś stało.
Dziekuje Wam wszystkim za dobre słowo. Byc moze juz niedlugo Adaś bedzie z nami.

Przepraszam,ze za bardzo do Was nie piszę,ale jakoś póki nie wiedzielismy co bedzie z Adamem nie miałam na to głowy. Jak się trochę poukłada-to nadrobię. Trzymajcie się dziewczyny:)

reklama
Witam ja tylko się przywitać i pochwalić że wczoraj byłam na imprezie z koleżankami w Gdańsku :-) Kuba mnie puścił :szok: no i zajebiście było tak sobie z koleżankami na imprezkę wyskoczyć i bekę pokręcić :-p Kuba trochę zły bo jakieś ziomki z Norwegi drinki nam postawili i ogólnie się do nas przyczepili ale beka była tak sobie po angielsku pogadać okazuje się że bez problemu się umiem dogadać po angielsku i jestem z siebie dumna :-p nie będę was nadrabiać bo zaraz wybieramy się na truskawkobranie (taka duża impreza na Kaszubach ) więc wpadnę jutro i nadrobię :-)
Miłego dnia :-)

A tylko jeszcze odpowiem grupowo na temat łóżka :-p już lepiej mała się chyba boi ciemności bo zapaliłam światło na przedpokoju i spała całą noc i kupiłam jej kołderkę i teraz pod nią się aż tak nie wierci więc może też w tym tkwił problem :-)

paatti88 niehc Ci głupio nie będzie bo ja czasem mam takie zamilowania do gotowania, a nie kazdy to lubi
Pauluś89 witam serdecznie:) a ile masz lat ze tak pytasz??
lenka87 z Adasiem będzie napewno wszystko dobrze i niedługo bedzie dobrze. silny chłopak:) trzymaj się cieplusio
feeme fatal to dobrze, że się wybawiłaś, zawsze to jakieś oderwanie od codzienności i każdej z nas to się należy:) miłej zabawy na tym truskawkobraniu:)

u mnie wszystko po staremu. pogoda zmienna jak moje nastroje(tak dziś mój W powiedział:p)
umi2 dorom5 co z Wami??

;-):-)witaj z moja coreczka ja tez wpadlam jak mialam 15 lat a 16 jak urodzilam i moja rodzinka dowiedziala sie przypadkiem a teraz jestem bardzo szczesliwa mam 2 wspanialych dzieci i oczekuje nastepnego niczego niezaluje i nigdy niebede jedyne co moge powiedziec to sie niemartw wszystko bedzie dobrze zobaczysz

domi a czemu sobie mnie jako brunetke wyobrazalas?:p

femme super ze sie wybawilas :) oo a co to za impreza? fajnie brzmi :) no i dobrze ze sie sprawa z corcia rozwiazala.

lenka trzymam kciuki! napewno bedzie wszystko dobrze :)

paulus olac olac olac :)

Moja siostra gdy miała 14 lat to zaszła w ciąze a 15 gdy urodziła. Mogła liczyc na naszą mame w kazdej sytuacji tylko niewiem czemu powiedziała o tym jej tak późno. Na początku niewiedziała co powiedziec myślała o tym żeby skonczyła szkołe ale tak czy tak zaakceptowała bobasa. Na urodziny małego filipka nie umiała sie doczekac:) a ludzie dookoła jej gratulowali i cieszyli sie razem z nią że urodziła zdrowego chłopczyka. Tylko najgorsze w tym jest to że gdy nieletnia urodzi dziecko jest pod nadzorem kuratora a jej rodzic musi wziąśc opieke nad dzieckiem:/ dziś moja siostrzyczka jest pełnioletnia jej syneczek ma 3 latka mieszka z ojcem dziecka i planują ślub:) wiec wszystko sie jakos ułożyło. A babcia szaleje na punkcie filipka:) dziecko w tak młodym wieku to nie koniec świata tylk trzeba myślec pozytywnie:)

Chciałam dowiedzieć się czy któraś z Was zna dr Grzegorza Janika. Przyjmuje on w cetrnum LIM w Warszawie. Nie jestem pewna czy jest on dobrym lekarzem prowadzącym.
Czy możecie podzielić się swoimi opiniami?
Dziekuje!

POLNA - To pewnie przez weekend ;-) teraz powinno już wszystko do normy wrócić :-)

LENKA - 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś jak najszybciej miała już synka przy sobie :-)

KINGA - wpisz w google "truskawkobranie" i tam wyskoczy ;-) ale my zanim się zebraliśmy to tam byliśmy o 22:30 a o 23 był koniec myśleliśmy że do północy będzie :-p ... no ale przenieśliśmy imprezę do nas i dopiero co wstałam :-p

U mnie w sumie nic ciekawego się nie działo więc nie będę was zanudzać pierdołami :-p

reklama
Hej Laski! Filip ma już 5 zębów i następne się pchają, no i jeszcze jedno, potrafi sam przejść 3 metry!! Cudowny!
LENKA na pewno wszystko będzie w porządku, trzymamy kciuki!!
Ale FEMME się wyleniuchowałaś :)
Dziś po południu jadę do miasta kupić Małemu pampersy, także mnie nie będzie, jutro Wam opiszę jakiego mi mój R. napędził stracha... ehh... prawie umarłam...
Miłego popołudnia!!

Do góry