monis kazdy ma swoje zdanie i ja rozumiem rodzicow Twojego chlopaka

ja tez chcialam miec skromne wesele i jedynie obiad a mialam jednak wesele dwu dniowe na 200 gosci a powiem Ci ze nie zaluje

jasne jak teraz sie patrzy wstecz to szkoda pieniedzy ze tyle poszlo ale jednak to jest cos niesamowitego !! a teraz mam przepiekna pamiatke z tych dni

mimo ze bylam w 7 miesiacu ciazy czulam sie znakomicie ,tanczylam , bawilam sie , czulam sie jak ksiezniczka

bo bylam najwazniejsza osoba na przyjeciu :-) znaczy byl jeszcze Pan Mlody ale to taki skromny dodatek

aczkolwiek wybor nalezy do Was

;-)chcecie skromnie i krotko to podajce na zaproszeniach godzine do kiedy bedzie przyjecie i koniec kropka ;-) bo potem bedzie tak ze ktos bedzie doplacal bo goscie chca jeszcze posiedziec do 22
pAnistepelek ja bym chyba o..piala jak bym miala kapac Ale w wannience i to w pokoju

jak juz to kapcie Ja w wanience ale w lazience !! ja znam taka dziewczynke i mimo ze ma 3 lata jest kapana w pokoju

kazda probowa przeniesienia kapania w lazince kanczylo sie takim darciem a nawet ta dziewczynka walila glowa w wanne czy sciany

kiedys tez ogladalam ..Nianie.. co 5 latki byly kapane w pokojach w malej wanience

patologia