reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Tak mówicie i mówicie o tych weselach az mi sie zachciało samej takiego wspaniałego dnia:) ale nieeee jeszcze za wczesnie... Nawet niemamy pieniedzy na urzadzenie takiej imprezy a w ogole po co nam to zebym miała jego nazwisko i zeby mieliscy papierek ze jestesmy parą? A w razie problemów kłopoty. Nie to nie dla mnie... Jak narazie:)

Black ja mam szpilek rozmiar 34:-):-):-)Boże jak ja w tej ciąży wyglądać bede,wszyscy mi dają góra 16 lat.Bedzie gadania:rofl2::rofl2::rofl2:

Andzioszka to już 3 tygodnie od twojego porodu:DDDD Ale ten czas leci:) jak malutka? Urosła? Byłas z nia na kontroli u lekarza? Widze ze ty dobra uczennica jestes. Ja jak poszłam do gimnazjum to ze mnie sie nieuk straszny zrobił i teraz własnie skonczyłam szkole zawodowa:/ a marzoły mi sie zostac adwokatem a tu bach nici:/

Teraz to faceci nie sa wierni kobietą a kobiety mężczyzna...:/ I coraz wiecej jest takich mężczyzn któym tylko zalezy na seksie. Chciałabym życ w czasach mojej babci:) wtedy to ludzie bardziej byli sobie wierni... I byli naprawde swoja wielka miłoscia i gdzie tam pomyslec o innej kobiecie czy mezczyznie chodz nie powiem zdarzały sie przypadki chodź ja takich nie znam:)

Wiesz moja pra babcia nie chciała chłopa a jej matka na szybko znalazła jej kawalera o 10 lat starszego i nawet sie nie znali do pozadku i od razu brali slub a po weselu poprostu sie tak zakochali ze mieli 10-siecioro dzieci:) kiedys było inaczej powiec sama nie?

Black ja mam szpilek rozmiar 34:-):-):-)Boże jak ja w tej ciąży wyglądać bede,wszyscy mi dają góra 16 lat.Bedzie gadania:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja też na młodszą wyglądam i faktycznie czasami ludzie się na mnie dziwnie patrzyli :-D A teraz jak na mnie patrzą jak z dzieckiem widzą ;-) Dopiero minia wszystkim blednie, jak zobaczą obrączkę. I wtedy nie mówią do mnie na ty, tylko nagle zaczynają na pani :-D:-D:-D

mazia ojjj napewno, wygladasz na duzo mlodsza :p 16 to max ci daje z wygladu hehehe :D tchnienie w zycie starszych babc wprowadzisz....beda mialy dluuugo o czym gadac :p

truskawa nazwisko zawsze mozesz miec swoje :p poza tym...jak sie wie ze to ten jedyny to sie chce 'scementowac' zwiazem slubem...ja nie widze w tym zadnego problemu, no ale skoro wychodzisz z zalozenia ze problemy bedziesz miala to faktycznie bezsensu. Problemy w zwiazku zawsze sa kwestia tego jak sobie para z nimi poradzi....odejscie jak najprostszym i najgorszym rozwiazaniem....a tak z innej beczki, to troche maloodpowiedzialne jest z waszej strony kochanie sie bez zabepieczenia, skoro nie wyobrazasz sobie byc teraz drugi raz w ciazy....

reklama
Ech. Się rozmarzyłam, nasza piosenka leciała w samochodzie stefana gdzie pierwszy raz się pocałowajiśmy tego dnia gdy zaczęliśmy chodzić ze sobą to był Gregorian In the moment of peace, a ją osobiście ostatnio polubiłam Natashe st.piere i jej Un de plus gue de l'amour. Jej klip promował film Zmierzch. A obecnie słucham samych smętnych piosenek. Pisze sobie o miłości i nimi tworzę sobie nastrój.
TRUSKAWKA Jak dla mnie to źle robicie kochając się bez zabezpieczenia. Co jak co ale nawet jeśli to on powinien spytać Ciebie o zgodę. Ja nie używam zabezpieczenia, ale w środku cyklu nigdy nie pozwalam sobie na chwilę zapomnienia, pozwalam sobie na to przez jedyne dwa dni w miesiącu.
MAZIA I co z tego że wyglądasz młodo. Niech postronnych ludzi to nie obchodzi.

Do góry