reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mazia ja jako zagorzala fanka Ryśka musze złożyć Ci pokłony... zazdrości :p ten film " Sie macie ludzie" widziałam chyba z 10 razy :D bardzo lubię słuchać o Ryśku. a czytałaś książkę? kurcze zapomniałam tytułu, ale po niej obejrzałam film :skazanego na bluesa" i stwierdziłam, że mi się nie podoba

MAziu ja jako pierwszą piosenkę na pierwszy taniec to była Seweryn Krajewski :"Wielka Miłość",a nasza piosenka to Tiesto: "Silence" ;-)

Karoloina potem napiszę co u mnie teraz naginam na pole z Fruzią

Cześć dziewczyny:) Byłam dzisiaj mojego braciszka zobaczyc:p Ładny chłopczyk taki czarnulek:D Oj ile tam noworodków w tym szpitalu:) Ąz mi sie zachciało takiego małego dzieciątka bo moj to juz jest wyrośniety:p Juz nie jest taki malutki:( Hmmmm zaniosłam dzisiaj synusia do mamy i teraz se z nim siedzi bo pojechałam o 11 a wylądowałam dopiero teraz:/ Za daleko mieszka ta babcia:/ Nie dosc ze taki kawał zeby do niej zajechac to pozniej jeszcze kawał do tego szpitala... Jestem taka zmeczona ze masakra... Zaraz ide se pokimać. Moj mężczyzna w pracy zarabia na rodzinke:) Oczywiście jak sie wyniósł to wziol se wolne do 28... Moja matka tez ma urlop wiec niech se troche spedzi czas z wnukiem:p Dzisiaj mój chłopak obiecał ze kupi test ciązowy i <wkońcu> zobacze czy niemam tam jakiegos nastepnego smerfa:)zaraz oczywiscie napisze:)Chciałam sie jeszcze pochwalic ze wczoraj sie kochaliśmy:p nie trwało to za długo bo tak jakby Emilek to wyczół i po paru minutach sie obudził:/ Ale i tak było przyjemnie. Nie robiłam tego juz chyba miesiac:zawstydzona/y: A jeśli tak juz piszecie o tej muzyce to ja z moim nie mamy ulubionej piosenki bo ja poprostu uwielbiam disco polo i niema mi wstyd ze tego słucham a mój facet lubi wszystko w stylu Timbalanda, jay sean, jay delano i wszystkie inne w takim stylu. Chociaz ostatnio spodobala mi sie piosenka od Donguralesko- El polako:D typowy hip-hop ale mi sie spodobało:-) No i poza disco polo to spodobało mi sie ostatnio pare piosenek od akona i piosenka Ronan'a Keatting'a Time after time spodobała mi sie ona pierwszy raz jak leciała w radiu w pokoju położnych a ja w tym czasie tuliłam narodzonego synka wiec baaaardzo miło mi sie ona kojarzy :tak: Ahhhh bym zapomniała powiedziec. Dzisiaj tak mnie to wstrzasneło ze do teraz o tym mysle... Spotkałam dzisiaj kolezanke ze szkoly nie daleko w drodze do szpitala bo gdzies tam w poblisku mieszka kilka lat ja nie widzialam... Ale teraz jak ja zobaczylam to poprostu zaluje. Kiedys to pamietam byla jedna z najładniejszych dziewczyn w klasie a teraz to wygląda jak czysty żul. Włosy jakies pokosmane, chuda jak patyk, ubrania tak jakby ze smietnika wyciągła... A juz nie mówie jaka pobita była!:szok: 2 palce złamane na czole jakis krwiak oka to wcale nie było widac bo taki spuchniety... Na poczatku ja nie poznałam ale ona mnie poznała i mnie zaczepiła... Podobno urządził ja tak jej chłopak:/ Mieszka gdzies z nim i założe sie ze dziennie pija a on ja bije:no: A kiedys sie ze mnie smiała w podstawówce jak byłysmy małe ze jestem biedna, ze brzyda, ze ubrania mam okropne, ze smierdze... A teraz ona sama tak wyglada jak mnie opisała. Przykro mi ze tak sie urzadzila a pochodziła z porzadnej rodziny... Straszne rzeczy sie dzieja na tym swiecie:no: pozdrawiam wszystkich:*

truskawa niestety roznie w zyciu bywa...szkoda kolezanki ale co poradzisz? a po co masz test robic? ja pierwszy okres dostalam przy jednym po 3 miesiacach przy drugim po 4, moja sis po 6 miesiacach....a kolezanka ktora karmila piersia zaraz po pologu...nie ma reguly. To ze karmisz butelka nie oznacza ze zaraz musisz okres dostac po porodzie...no ale spokojniejsza bedziesz jak zrobisz test :)

co do piosenek to nasz pierwsza na weselu to byla kilianskiego i kayah 'procz ciebie nic', teraz na topie pewnie jest paulli 'od dzis' jak dla mnie idealna na pierwsza weselna :) a moja i mojego piosenka to seana paula z jakas tam laska 'I'm still in love with you' :)

Ostatnia edycja:
KingaMz taaa lepiej nie zwlekac z tym testem bo jak jestem na serio w ciazy? A tak poza tym to on chyba zakonczyl we mnie:/ no ludzi sie zmieniaja szkoda mi jej... A jeśli chodzi o dżem to któryś tam z tego zespołu (niemam pojecia który moj chłopak sie orientuje bo z nim piwko pił) to dzien w dzien przesiaduje w barze kolo mojego bloku:D zawsze podjezdza garbuskiem czerwonym a z tyłu napisane jest "dżem":)raz to podjechał po niego taki wielki minibus cały w napisie "dżem". A tak jak mówicie o gwiazdach to kto zna Kipusia z "Świetej wojny"?:D Taki gruby. On właśnie mieszka naprzeciwko mojego bloku i tez przesiaduje w tym barze który sie nazywa "las vegas" :D jestem normalnie optoczona gwiazdami xDDD

lenka - U mnie też własnie krucho z pieniędzmi i dlatego postanowiłam wystawić kilka ciuszków, może ktoś kupi. tylko akurat ja nie mam kontna na allegro i robi to za mnie siostra :

polna - Też miałam szytą suknię na miarę ale raczej nie będę jej sprzedawać (zbyt sentymentalna jestem) ale myślę by może sprzedać swój diadem.
U nas swojego czasu też naszą piosenką była Kate Melua - Nine millions bicycles :)

firnaka - "Wielka miłośc" na pierwszy taniec to tak tradycyjnie - my też ją mieliśmy :p

Ostatnia edycja:
reklama
Black - do kołyski kocham tą piosenkę.Jak ją ostatnio na koncercie usłyszałam to się popłakałam.

Matosia -czytałam autobiografie nazywa się "Rysiek".A zapraszam do Tychów to Cię oprowadzę śladami Ryśka.Pokarzę jego blok, drzewo( to swiete drzewo była o nim mowa w sie macie ludzie,pewnie pamietasz), ich knajpke"pod jesionami".No i grób przy którym do teraz fifki itp nie raz leżą.Aha a Bastek mieszka obok mojej babci,ona to ma samych znanych obok siebie bo Mariusz Czerkawski też obok niej mieszka a raczej jego rodzice.

Ja znalazłam sukienke ślubną na allgero wystawiła ją dziewczyna za 500 zł ale powiedziała ,ze moze mi za 400 zł sprzedać :-):-) jest szyta jak na mnie bo dziewczyna taka sama szczupła i niska jak ja,te same rozmiary mamy, i też była w ciąży wtedy;-)

Do góry