reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi swietny kolor chcialam podobny ale na moich blond wlosach wyszedl jasno rudy a fdo tego zmyl sie jak bym szamponetka a nie farba robila:-p
truskawa ja tez od kiedy jestem mama widuje czescie ale wkoncu 2008 roku byl wiecej dzieci niz poprzednim roku co dawno sie nei zdazalo dlatego teraz takie problemy w szpitaklach bo polikwidowac bylo latwo stwaorzyc od nowa trudno ja po oradzi przez chyba h na korytarzu lerzalam bo juz musialm zwolnic saleporodowa:-p
lenka przezylam cos podobnego jak bylam z mlodym u okulisty:baffled:

Mikolaj robi sie coraz wiekszy lozbuz wszedzie tam gdzie nie powinin isc tam idzie, zabawek ma mnostwo ale to go nie interesuje ostatnio patrze a moj synek szafe mi otworzyl i skarpetki wyjmuje:eek::-p

reklama
Witam po upojnej nocy, hahahaha :D :p
Firanka, masz rację, jak samemu ma się dziecko, to dopiero wtedy się zauważa przyszłe mamusie :) Co do Nicole, to nie martwiłabym się na Twoim miejscu, ma jeszcze czas na mówienie, ważne, że rozumie co do niej mówisz. Ty mówisz, że stara dupa jesteś? To co ja powiem jak będę w Twoim wieku?? :p:p:p
Truskawka, jak tak czytam Twoje posty, to mi się wydaje, że Ty i Twój chłopak nie potraficie ze sobą rozmawiać. Piszesz, że "on chyba zakończył w tobie", czy coś takiego... chyba? Nie wiem, w moim przypaku jest tak, że R. jest na bieżąco z moim cyklem, wie kiedy możemy sobie na coś więcej pozwolić, kiedy nie możemy, itd. Jak tak dalej będziecie robić, to naprawdę zajdziesz w ciążę i stwierdzisz, że nie wiesz kiedy to się stało, ale CHYBA dwa tygodnie temu, bo on CHYBA skończył w Tobie.
Już się nie kłoćcie o to miejsce zamieszkania, please...
Umi, włosy śliczne, w grudniu miałam podobny kolor :)
Nikodem, wpadaj do nas często i opowiedz coś o sobie :)
Dziś na obiadek jajko sadzone, ziemniaczki i ogórki małosolne :)

Karolina ja słyszałam i sama robiłam ziemniaczki,jajko sadzone,fasolka,albo kalafior,ale nigdy nie słyszałam o ogórkach małosolnych...

Firanka, serio nigdy nie jadłaś ogórków małosolnych?? Jaaaa... żałuj, pychota! Dużo bardziej wolimy je niż kiszone.

truskawa ja wpadlam przez tabletki:):):) w sumie to przez 2 lata bralam diana 35 zminilam ginekologa i on stwierdzil ze jestem za duza na te tabletki no i zmienil mi na microgynon dal 2 opakowania powiedzial zebym sie wstawila jak by bylo cos nei tak wiec za meisiac przyszlam bo czlualm sie ciagle zaspana usypialam w autobusi:p no i zbadal mnei powiedzial zebysmy posli na usg gdzy keidys mialam cyste na jajniku a on do mnei rece glowka nozki to pani dzidzius a ja sie smieje ja mowie : ale pan ma swietny humor hehe przeciez wie pan ze biore od pana caly czas tabletki a on widocznie zmiana hormonow byl za niski albo za wyskoi i bahhhh a tym bardziej ze bylismy wtedy na tydzien w hiszpanii to do tego zmiania klimatu ja po ciazy bede uzywac pierscieni wklada sie na miesiac i wyciaga na okres tak jak by prezerwatywa dobre to jest kolezanka stosuje:)

Justysia1a jeszcze nie robiłam ale jak mały zaśnie to zrobie:) Niewiem naprawde czy zakonczył czy nie bo tylko go wyciągnął i położył sie obok mnie:baffled: a nawet jesli sie nie spuścił to zawsze coś wypłynie przy seksie... Nawet jeśli to stosunek przerywany. Bo czytałam ze w tej wydzielinie co z pennisa przy seksie wypływa to w nim tez sa plemniki. No niewiem czy jak jestem mama to zauwarzyłam ze duzo kobiet w ciazy. Nawet jak nie byłam to wypatrywałam kobiety z brzuszkiem bo zawsze jak jakas widzieliśmy z moiom to marzylismy sobie ze ja chce tez miec taki i nie było ani jednej tu u mnie:/ może 2 na krzyż:-p

mazia - Nie przejmuj się młodym wyglądem, mi też dają mniej lat. Nie raz słyszałam: " o jakie sliczne dziecko, ale mama jaka bardzo młoda". Niedawno też jeden pan dał nazwał mnie dziewczynką mająco 15 lat a siedziałam wtedy za kierownicą.

matosia - My też mieszkamy z rodzicami i ogólnie nie mam co narzekać, ale wiadomo, że czasem mnie to wkurza.

umi - Synek wygladał slicznie, zresztą Ty też.

karolina - Ja natomiast wole ogórki kiszone niż te małosolne.

kolia - Skąd znam to wyciąganie rzeczy przez dziecko. Ja specjalnie nie zabazpieczałam szuflad w komodzie w której sa same Klaudii rzeczy by mogła właśnie sobie czasem tam pobuszować.

firanka - Moc życzeń z okazji urodziń. Wielu uśmiechów, dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze.

Załączniki

• a800gk6.gif
    a800gk6.gif
    26,2 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Truskawa, ... brak mi słów... normalnie nie wiem co mam powiedzieć... dziewczyno, ile Ty masz lat?? Gadasz jak 15 letnia dziewczyna, która pierwszy raz współżyła z obcym sobie facetem! W ogóle co to za słownictwo?? "Spuścił się"... Wy w ogóle rozmawiacie ze sobą??

reklama
Truskawa, ... brak mi słów... normalnie nie wiem co mam powiedzieć... dziewczyno, ile Ty masz lat?? Gadasz jak 15 letnia dziewczyna, która pierwszy raz współżyła z obcym sobie facetem! W ogóle co to za słownictwo?? "Spuścił się"... Wy w ogóle rozmawiacie ze sobą??

hehe:-p ojjjj masz racje Karolina...masz....:tak::eek:

Do góry