reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam. Za mną super noc. :-) wczoraj z mężusiem wypilismy po mocnym dębowym jak dzieci zasneły i potem fajnie nam się gadało. Aż ciężko uwierzyć jakie farmazony leciały. :-)
AGUS Ja przecież nie kazałam kończyć tematu tylko prosiłam. To jest forum tak jak pisałaś i też napisałam co o tym myślę i koniec. Twoje posty czytałam i mimo że innych słów używałas wychodziło z nich to samo, przynajmniej dla mnie.
TRUSKAWKA Ją to już nic o Tobie pisać nie będę bo już wcześniej napisałam. Powiem tylko tyle, że musisz ustalić że swoim kilka spraw odnośnie spraw łóżkowych. Tak być nie może.
UMI Super wyglądałas. Kacperek z reszta też. :-)

reklama
firanka No nie wiem czy to do końca tak jest..Ja zawsze zwracałam uwage na kobiety w ciąży czy oglądalam wózki przejeżdżające obok... I wydaje mi się że teraz jest tego dużo więcej :-):-) Zresztą nawet moi znajomi czy rodzina mówią że mamy w mieście duzo dzieciaczków... Ale oni już nie są w ciąży :tak: Wcale nie jesteś stara dupa.... No coś Ty...Młodość jak się patrzy...A tak wogóle to wszystkiego najlepszego ;)
mazia Nie jesteś sama..Mi też dają mniej lat niż mam....;-)
EWI44 No to wyobrażam sobie jak się po tym dębowym musieliście bawić haha Farmazony..coś o Tym wiem:rofl2:
truskawka POgadajcie ze sobą wprost.... Co i jak... Rozmowa jest dużo lepsza niż domysły ;)

Dawno mnie nie było. U mnie okej, moj Synek robi postepy, jest taki slodki, teraz jest na etapie ogladania sobie raczek, i chwytania przedmiotów. :-) Dzis mam szczepienie, i wybieram jedno wklucie 3w1. ;-) Nie chce patrzec jak moj Skarb placze, wole wydac na niego sianko. ;-) W koncu macierzynskie jest tak jakby na niego. ;-)
Teraz poczytam co u Was.;-)

Co do becikowego, to podobno sa rozmowy na temat jego usuniecia. Kuzynka w ciazy mi mowila. że jakis palant polityczny stwierdzil ze za duzo kasy na to idzie, a za te pieniadze mozna by bylo cos dobrego dla naszego kraj zrobic. :baffled:

firanka - Dokladnie tak jest, ja nie zauwazalam kobiet w ciazy, a jak sama bylam i mam teraz Alanka, to wszedzie widze kobiety z brzuszkami. :tak: I wogole mam manie wozków po porodzie, ciagle patrze na wozki na spacerkach. ;-)

Umi2 - Ślicznie wygladasz w tej fryzurce, sama chcialam isc do fryzjera ale kurde teraz to zal mi siana... :sorry: Bo jak pisalam wybralam platna szczepionke (Choc nie wiedomo czy bedzie mogl ja miec, po za pierwszym razem mial 3 klucia.) ;-)

KinkaMZ - Ja wlasnie zyje 10km. od Poznania, Swarzedz to nie duze miasteczko, ale ciagle tu przybywa mieszkanców, wszyscy przenosza sie na obrzeza wlasnie. I tu chce mieszkac, nie wyobrazam sobie zycia w tak wielkim miescie. :no:

Witam Mamuski ;-) ja dopiero teraz przeczytalam wszystko :sorry: produkujecie strony az milo patrzec ale glowa peka od czytania :-D
Bylam dzis z rodzicami w rzeszowie na zakupach - dostalam od mamy serwis kawowy na imieniny i dokupilam sobie serwis obiadowy na 6 osob :tak: powoli trzeba szykowac sie do wyprowadzki :-)
Ala spi wiec chwile ciszy mam no i dzis rano moja ciotka z wujkiem pojechali do Bydgoszczy :happy:

Karolina :-D:-D:-D popieram Cie w 100 % to co napisalas , ale ja sie wypowiadac nie bede bo znowu Truskawka stwierdzi ze sie jej czepiam :sorry::confused2::rofl2:

Panistepelek ja bym chciala sie pozbyc sukienki bo juz mam Jej dosc i wcale by mi szkoda nie bylo - mam film i zdjecia z wesela a to wystarczy :tak:

Umi swietne zdjecie :tak:;-) a Kacperek w garniaczku slicznie wyglada ;-):happy: i tak patrzylam a tego sladu po kupce nie widzialam :-)
Ty juz ogorki robisz ? :szok: leeee chyba i ja z mama musimy sie za nie zabrac :sorry::baffled:

Firanka nie martw sie , Nickole wkoncu zacznie mowic :tak: Ala tez byla malomowka ;-) a teraz gada i trudno ja uciszyc :-D

reklama
Ajj dziewczyny ależ u mnie gorąco:-( Masakra normalnie:confused2: Wyszłam dzisiaj z moimi pupilkami na dwór i wyłożyliśmy się na kocyku w cieniu:laugh2: Ajj to Skarby moje:-p

W niedziele byłam z moim Danielem u Jego chrześniaka :-p Ależ On śmiszny :rofl2: Włoski długaśne jak dziewczynka:tak: A tatuś jest młodszy od mojego D a mamuśka o rok starsza ode mnie :-) Ale w moim wieku urodziła:-).

Później byliśmy w parku na koncercie z Koscioła Chrześcijańskiego do którego kiedyś chodziłam.. spotkałam też moją dobrą koleżanke z tego Koscioła;-).
Czas jakoś zleciał.

A jak tam u Was??

Do góry