reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Truskawa, masz rację, od dziś W OGÓLE nie będziemy zwracały uwagi co piszesz :)
Anoola, pisz z nami, a nie tak z doskoku :))
Właśnie wróciłam z małym z półgodzinnego spacerku, za pół godzinki wraca R. z pracy, także zawijam już. Nie wiem, czy będę w weekend z Wami, ale na pewno będę w poniedziałek :)
Buziaki i miłego weekendu Dziewczynki!

reklama
Truskawa, masz rację, od dziś W OGÓLE nie będziemy zwracały uwagi co piszesz :)
Anoola, pisz z nami, a nie tak z doskoku :))
Właśnie wróciłam z małym z półgodzinnego spacerku, za pół godzinki wraca R. z pracy, także zawijam już. Nie wiem, czy będę w weekend z Wami, ale na pewno będę w poniedziałek :)
Buziaki i miłego weekendu Dziewczynki!
zabiegana jestem i jakoś mało czasu mam na to forum ;-D
ale postaram się udzielać ;p

Witajcie mam 18 lat wyjechalam na wakacje do Anglii do pracy jestem tu juz poltorej miesiaca i mam problem. Nie mam miesiaczki od tygodnia wiem ze to krotki okres ale wydaje mi sie ze jestem w ciazy zrobilam juz sobie 4 testy kazdy wyszedl pozytywnie moje objawy to tylko brak miesiaczki co jakis czas mi nie dobrze i do tego kreci mi sie w glowie oraz tak jak podczas miesiaczki bole brzucha jakby mi sie jelita skrecaly . Nie wiem czy jestem w ciazy gdyz mimo tego ze 4 testy wyszly mi pozytywnie jak wspominalam wczesniej jestem w Angli i niby to w pracy a mam wielki stres bo wcale nie pracuje cale pieniadze ktore przywiezlismy z narzyczonym juz stracilismy nie wiem co robic wlozylismy w ten wyjaz ponad 4 tysiace a nie mamy z czym wracac do domu , mysle ze ten stres i zmiana klimatu mogla wplynac na brak miesiaczki ale czy to by wplynelo na 4 pozytywne wyniki testow POMOZCIE co mam myslec !!!!!!!!!!

Hey Dziewczyny ;) :-) Ja mam dziś nieziemsko dobry humorek ;) Wczoraj zaczęłam pakować swoje rzeczy do pudełek...Te najważniejsze z mojego pokoju ;) :tak: W dodatku znalazła śliczną sukienkę za 700 złotych ;) mam zamiar skontaktować się z tą dziewczyną i przymierzyć... Wkońcu nie opłaca się płacić 2000 tysięcy w salonie...Jak myślicie? :-D Widzę że dodajecie fotki to ja też kilka dodam
jklkllkk.jpg

5rd4cb01bbf1j

Tu sie powinno gadac o dzieciach i o ciązy a nie kłocic sie i żucać sie ze ktos napisał takie a nie inne słowo. Jak sie nie podoba takie a nie inne wyrazenie to poprostu sie tym nie przejmowac mnie tez to nie obchodzi kto co napisał ja naprzykład ostatnio zauwarzyłam ze jedna z was nie napisała "h u j" tylko hooooy czy cos takiego nie pamietam bym musiała wszystko przeglądac i jakos nikt nie zwrócił jej uwagi chodz nie napisała całego przeklenstwa tak jak miało byc ale go napisała i jakos nikt sie nie rzucał. Boże czepiacie sie jak stare zmierzłe babcie. Przestancie znów być takie... Tak sie zdenerwowałam jak was czytam ze aż mi serce lata ze złośći i jak bym mogła to bym podłożyła bombe na ten cały wątek! Wyluzujcie troche bo mozecie człowieka zdenerwowac a potem sie dziwicie ze ja sie kłoce z moim jak chodze cały dzien nabuzowana jak was czytam

Kowbojki.pl - Urodziło się dziecko z dwiema głowami! Szok! zobaczcie to a poprostu polecą wam łzy... I gdzie jest w tym momencie bóg?

Truskawa:) skoro masz z tym problem to poprostu tu nie pisz i nie zaglądaj:) to zaoszczędzisz sobie stresów:)

Mariola9:) albo sobie jaja robisz, albo nie wiem co:p w ciąży pewnie jesteś...bo stres nie ma wpływu na wynik testu...a w szczególności 4 testów:)

Ostatnia edycja:
Truskawka Bóg jest tam gdzie powinien czyli wszedzie... Straszne to i napewno bolesne dla rodziców ale nie mozna stwierdzic ze narodziny tych dzieciaczków sa złe moze akurat uda im sie przezyc i beda w miare normalnie funkcjonwac bo o ile sie orientuje to nie pierwszy przypadek blizniaków syjamskich
Kinga ciekawie to brzmi wypróbuje:D

Hej! Do tej pory nie udzielałam się tutaj ale może jednak czas zacząć:-)Mam na imię Paula i mam 19 lat- tzn prawie dwadzieścia:-D w grudniu zostanę mamą a już za 3 tygodnie żoną.:tak:

paulus witaj! :)

agus super ze kieckie tak tanio znalazlas, pewnie ze nie warto 2000tys wydawac :) no chyba ze ktos nie ma co z pieniedzmi robic :p

mariola wez mnie nie rozbrajaj....a czy czytalas instrukcje zalaczona do testu? bo tam napewno bylo napisane ze: WYNIK POZYTYWNY OZNACZA CIAZE!!! i stres nie ma tu nic do rzeczy...

karolina zgadzam sie calkowicie z toba :) i z toba anoola tez :)

w ogole agus z wygladu przypominasz mi ta piosenkarke..no kurna jak ona sie nazywala...aaa juz wiem! nelly furtado :p

Ostatnia edycja:
reklama
Zosiek88 z takich rzeczy bym sobie nie zartowala chcialam dodac jeszcze ze od ok 2 miesiecy mialam bole pochwy i mam duzo wieksze piersi niz zawsze i bola mnie ale nie wiem mam nadzieje ze to przed miesiaczka duzo rzeczy mam tak jak przed miesiaczka tak ja mowilam bole brzucha powiekszone piersi tradzikowata cere a czytalam ze testy moga wychodzic pozytywnie jak ma sie zachwiana gospodarke hormonalna
KingaMZ wiem ale ........

Do góry