reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
PATITKA26 Miałas racje z ta kupką:) Wypróżnił sie niedawno a powinnien dopiero jutro robic bo dokładnioe co dwa dni robi kupke:) Nie wymiotywał, nic mu nie było:) A zjadł pół słoiczka wiec to duzo jak na 3-miesieczne dziecko. Teraz postaram sie mu dawac raz dziennie chociaz odrobinke jakiegos jedzonka moze juz bedzie normalnie te kupki robic chociaz raz dziennie:)))

PATITKA26 Miałas racje z ta kupką:) Wypróżnił sie niedawno a powinnien dopiero jutro robic bo dokładnioe co dwa dni robi kupke:) Nie wymiotywał, nic mu nie było:) A zjadł pół słoiczka wiec to duzo jak na 3-miesieczne dziecko. Teraz postaram sie mu dawac raz dziennie chociaz odrobinke jakiegos jedzonka moze juz bedzie normalnie te kupki robic chociaz raz dziennie:)))
Głowa do góry mama wszystko sie maluszkowi unormuje tylko trzeba troszkę czasu potem juz tylko będzie lepiej.

PATITKA26 No ja myśle ze wszystko bedzie okey a twoja mała umie już chodzić?:) Pewnie masz wszytko na głowie takie dziecko chce wszystko dotknac wszedzie isc itp.:) A ty jeszcze w ciazy:) Tez bym chciala byc jeszcze raz ale boje sie ze nie dam se rady i nie bede potrafila utrzymac dziecka z marnej wypłaty mojego chłopaka... Teraz tak akurat starcza na wszytko jeszcze jego rodzice co miesiac daja jakis grosz i jakos zyjemy...

Witajcie ;) Bardzo się cieszę że podobała się Wam moja sukienka... ;) Co prawda marzyłam o innej , bardziej rozłożonej lub takiej romantycznej i zwiewnej ...ale w jednej wyglądałabym jak bańka a w drugiej jak dziecko do komunii...Wybrałam tą ponieważ dobrze na mnie leży i ładnie wygląda... Co do mnie weekend miałam ciężki ;/;( Oddaliśmy z narzeczonym naszego psa Sedanka znajomym jego rodziców... Chcieli psa i akurat moja teściowa przypomniała sobie że w domu nasz będzie przeszkadzał o czym już pisałam w innym temacie odnoście teściowych...Było Nam ciężko...Ale mam nadzieje że będzie miał dobrze w tamtym domu i szybko się przyzwyczai...:tak:
megi_emi18 Witaj na forum ;) I nie martw się..każda z Nas miała obawy mieszane z radością na początku ciąży ;)

AguśZakochana Ojjjj to szkoda ze go oddałas:( ja lubie zwierzatka:) Długo był z wami?Ale pies i idziecko nie za bardzo do siebie pasuja jeszcze nie wiadomo co takiemu pieskowi odbije i moze krzywde zrobic dziecku. Jak tam ciąża? Wszystko wporzadku?

truskawka Ja też uwielbiam zwierzaki... np. Gdy mój brat był mały nie było problemu ze starszym psem..Był strasznie opiekuńczy i mój brat od małego się z nim bawił... Sedana mieliśmy od pół roku ponieważ niedawno postanowiliśmy z narzeczonym na wspólnego zwierzaka...Niestety komuś to nie spasowało ale powiedział o tym dopiero teraz..;/ mam nadzieje że w nowej rodzinie bedzie mu dobrze...Starego psa którego miałam w rodzinnym domu także za niedługo nie będzie...Jest chory i ma iść do uspania , poza tym nie ma zębów w związku z czym prawie nic nie je a ma jakieś 15 lat. Ostatnio poza weselem i dzidzią jakieś same złe wieści mnie czekają... Rozstania albo jakieś zasady innych i humorku... Ciągle trzeba coś znosić co sobie ktoś inny wymyśli...

PATITKA26 No ja myśle ze wszystko bedzie okey a twoja mała umie już chodzić?:) Pewnie masz wszytko na głowie takie dziecko chce wszystko dotknac wszedzie isc itp.:) A ty jeszcze w ciazy:) Tez bym chciala byc jeszcze raz ale boje sie ze nie dam se rady i nie bede potrafila utrzymac dziecka z marnej wypłaty mojego chłopaka... Teraz tak akurat starcza na wszytko jeszcze jego rodzice co miesiac daja jakis grosz i jakos zyjemy...
Moja Mała juz biega wszędzie jej pełno nie powiem ze jest mi bardzo łatwo bo nie szczególnie teraz kiedy mniej sił, ale myśl o maluchu mi wszytsko wynagradza.

reklama
Witam:-)

panistepelek- sszczerze to nie wiem ile mierzy Ludwik... Waży około 8 kg, to chyba mało:dry::confused:

Agus
- fakt, suknia ładna:tak::tak::tak: Bardzo:tak:

solounosbesos- synek też fajna sprawa:tak: Ja np marzyłam o pierwszym syneczku...:-p Widzę,że zaczynasz studia w tym roku, ja też:-p Zobaczymy jak to będzie:tak:

anetka
- Zuzia śliczna dziewczynka, cała mamusia! (na moje oko:-p)

mamaola- to był pierwszy basenLudwika i było świetnie... Tak mu się podało,że szok.... Pływał w swoim nowym kole:-p
muszę mu częściej fundować takie atrakcje:tak:;-)

Kinga- nie zgadzam się ,że żałować będą Ci po socjologii,politologi czy psychologii... Realia się zmieniają...Każdy kto nie jest dobry w swoim zawodzie to bedzie załować albo idzie z przymusu na konkretne studia... Tak jest z każdym jednym kierunkiem....Jak się wybiera konkretny zawód ,wiadomo, trzeba się cały czas doszkalać... Ja wybrałam psychologię, bo zawsze by ło to moim marzeniem... Mam plan swojej "kariery" zawodowej i wiem(że jak tylko skończę szczęśliwe kierunek) to go w pełni zrealizuję :)

tak produkujecie,że masakra jakaś... No,ale ja nie mam czasu zaglądać i nadrabiać:no:;-) buźka :)

Ostatnia edycja:
Do góry