Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pochwale sie wam moa pierworodna
(jest tu jeszcze jakas frumwiczka ktora urzedowala kiedys)?? b czasem tu zagladalam![]()
Młoda_mniunia90 - prosze byście nie pisały posta pod postem tylko je edytowały - tak jest w regulaminie tego wątku.
sylcia - Śliczna córcia, fajne ma poliki. A ty swoje zdjęcia już chyba kiedyś wstawiałaś - odważna fryzurka.
Jesli chodzi o imiona to u NAs dla chłopczyka miało być Filipek na pierwsze a na drugie Krzyś (po moim braciszku)
A dla dziewczynki Diana i nawet po porodzie tak było aż teściowa powiedziała męzowi, że to takie staromodne imie i nagle zmienił zdanie i wymyslił Klaudia, więć Diana ma na drugie.
Oto My![]()

Młoda m obie jesteśmy w 23 tyg i 1 dniu))
Idziemy równo razem
Hehe![]()
W środe ide do gina mam nadzieje ze dowiem się co nosze w sobie. Już się nie moge doczekać... Hehe kurde w sumie to liczylabym na dziewczynke bo jako samotnej matce lepiej by mi było się z córcią dogadać... Ale coś mi mówi że to Jaś będzie... Heh a mam takie śliczne ciuszki dla dziewczynki ;p no cóż... zobaczymy ;D![]()