madzia18
Fanka BB :)
To takie okrutne, mnie sie nie chce nawet czytac wypowiedzi Soni, a tym bardziej z nią rywalizowac na argumenty, ogólnie spac mi sie chce ...
Jak ja sie ciesze ze na wigilie ide do rodziny, najem sie , pojde do domu i bede sie byczyć ... kurcze sie tak rozleniwilam, nic nie sprzatam bo ani nie mam sily, ani checi, do tego wole sie nie przemeczac bo brzuch mnie czasami pobolewa, takze mam wymówke ; p
Ziewanie mi sie straszne wlaczylo, poszla bym chetnie spac...aaa przypomnialo mi sie, nie jest tak kolorowo, pralka sie wczoraj zepsula i musze poprac pare rzeczy recznie, no i chyba posprzatam troche w kuchni bo mnie balagan dobija psychcznie.
Jak ja sie ciesze ze na wigilie ide do rodziny, najem sie , pojde do domu i bede sie byczyć ... kurcze sie tak rozleniwilam, nic nie sprzatam bo ani nie mam sily, ani checi, do tego wole sie nie przemeczac bo brzuch mnie czasami pobolewa, takze mam wymówke ; p
Ziewanie mi sie straszne wlaczylo, poszla bym chetnie spac...aaa przypomnialo mi sie, nie jest tak kolorowo, pralka sie wczoraj zepsula i musze poprac pare rzeczy recznie, no i chyba posprzatam troche w kuchni bo mnie balagan dobija psychcznie.

znaczy sie karpi. porzadki sa wystarczy tylko odkurzyc ale to juz juytro no i co najwazniejsze ubrac choinke. Jeszcze dzis albo jak P nie zdazy to jeszcze pojde jakies prezenty kupic jakies drobiazgi ale co musi byc
mloda strasznie marudny i caly czas zafajdana pielucha chyba tu sie zabek szukuje bedzie mial do pary:-)

zobaczysz, teraz bedzie juz tylko lepiej... niedlugo bedziesz sie cieszyc rosnacym brzuszkiem. Tylko zeby to nie byl jakis falszywy alarm 

mial byc kolega bo facetka od matmy ma w tym samy wieku synka ale sie bidulek rozchorowal. A chcialam napisac ale "prestizowa" sie zaczela udzielac i zapomnialam