reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ashera nie 68 a 48 zł czyli paczka pampersów ewentualnie jak ktoś uzywa tych z biedronki to 2:-D za to rodzinne może sobie kupić
artystka92 A ja myslałam ze prawdziwi faceci wygineli a tu prosze niespodzianka:-D

Ashera artystka nie rachunki a faktury imienne bo wtedy udowodnisz ze to ty płaciłas tak to na rachunku nie wiadomo czy to ty kupiłaś czy ktos inny, bo w koncu mogłaś sie uwziać na biednego faceta i np kupowac wszystkim dzieciom w rodzinie zabawki ubranka itd... Jesli bedzie rachunek nie udowodnisz ze np kupiłas to dla własnego dziecka, albo ze ktos ci tego nie kupił a ty tylko dostałas rachunek...

Umi od listopada jest 68 powiekszyli o to ogromna sume 20 zl:-p

A my mielismy wlasnie wizyte nowej opiekunki nawet mila kobieta. Miki wlsnie probuje sie pozbyc zabawki z lozeczka mi na zlosc:dry::-p

kolia teraz do lutego jestem bez szkoły, a później nadal się bedę uczyć więc pewnie nie zabiorą ;)
matosia wielkie dzięki :)) Ale ja aż tak złej sytuacji nie mam i wiem że innym się by przydał napewno bardziej! :) Nie mówie tego złośliwie! :) hehe tylko po prostu wiem że łóżeczko i inne rzeczy dla dziecka kupiłam tanio, a np łóżeczko za darmo dostałam. Dużo ciuszków też dostałam za darmo. Babcia mi obiecała że dla prawnuka wózek to bedzie prezent :) i stwierdziła że z dziadkiem i moją prababcią złożą się i nie będę im nic oddawać :) a po 2 no tak już się zakochałam w tym wózku że nie przepuszcze :p Ale jeszcze raz dziękuję! ! :** Kochana jestes :)

A co do mojej prababci ;) Ma 3 dzieci, 7 wnuków/wnuczek , 12prawnuczków a ja jako pierwsza sprawiłam jej pra pra wnuka :D :)) Prababcia już imion naszych nie pamięta ;)
Ale co do prawnuczków to chyba sie pomyliłam, napewno jest 12 ale nie zdziwie sie jak o paru zapomniałam :p jest nas aż tyle ;P :)

umi2 ten co z nim jestem akurat gdzieś zabłądził najwidoczniej i został tu :) Bo z niego to jest złoto a nie facet! :)

Asheara nie chce po raz kolejny zanudzać tą samą historią, więc na prywatnej wiadomości Ci napisze ;) Bo po co mam się publicznie użalać po raz kolejny nad soba? :)))

kolia to mnie o 20 zł oszukali!!!!!!!! ja za listopad dostałam 48 zł:dry: a teraz mi sie nie nalezy bo mój T. zarabia tyle ze przekraczają nam dochody o 3 zł :wściekła/y: masakra

artystka92 A ma brata:-D?? Kurcze to sporo tych prawnucząt i nie dziwie sie ze nie pamięta sama jak bym tyle miała to bym zgłupiała

umi2 co do rodzeństwa mojej babci to było ich 8 z rodzicami 10 :p Ale nie znałam ich nigdy i nigdy nic o nich nie mówi prababcia. Moja prababcia ma 92 lata :D :) I fajnie jest posłuchać jak opowiada o wojnie jak to było, jak opowiada wszystkie wydarzenia. Kurcze to tak fajnie miec kogoś takiego w rodzinie i posłuchać co tam sie działo, bo to inaczej jak mówią na historii w szkole a jak ktoś ze swojego punktu widzenia opowiada jak to było ;)

kolia te 3 becikowe o którym mówisz u mnie w Płocku jest z tego co wiem, bo dopytywałam sie ,ale nie wiem jaka kwota tego 3 becikowego, wiem że Warszawy nie obowiązuje te 3 a moje miasto zalicza sie ;)

artystka wiec ty to jednak szczesciara jestes hmmm jak tak wychwalasz to tylko marzyc o takim:-):-pa twoja babci to z trojki dzieci ladnie sie dorobila potomstwa normalnie jakby sie wyszscy zjechali to miejsca by nie bylo:shocked2::-)
Umi takie sa polskie urzedy:no:

No nic i jak zwykle monotonie od paru dni wracam do histori:nerd::dry:

tzn moja prababcia to córke (2 lata temu zmarła) syna i drugiego syna (mojego dziadka) ale moj dziadek nie byl jedynakiem ,urodził sie z bratem bliźniakiem, ale po 3 dniach zmarł..
Zresztą ogólnie mówiąc to cała moja rodzina od strony mamy to mało osób. A od strony mamy jest baaardzo dużo. A co najlepsze od strony mamy rodzina sie cala nie zna,a tata ma meeega dużą i wszyscy się znają :p
A moja druga prababcia miala 4 dzieci i wiem że jedna córka miala 3 dzieci, a reszta to miała po 6 po 7 :p więc druga rodzina jest mega ogromna :p

Artystka ja wiem, że ludzie są w różnych sytuacjach, więc czasem nawet taki wózek poratuje, ale bardzo fajnie, że babcia taki prezent maluchowi kupi ;), ja miałam mnóstwo ciuszków i nawet z chęcią bym oddała wiele, ale tak się złożyło, że akurat moja siostra jest w ciąży więc cały ekwipunek poszedł do niej ;), natomiast mam mnóstwo grzechotek i zabawek dla niemowlaka po Tosieńce, moja siostra ich nie chce więc jakby ktokolwiek chciał to z chęcią się ich pozbędę ;). A na jaki wózek się zdecydowałaś?

reklama
sprawdz ze 2 strony wczesniej wstawiłam zdjęcie wózka. I taki i chyba ten wzór nawet wezme jak na tamtym zdjęciu :)
A zabaweczki odziedziczyłam po siostrze mojej koleżanki :))
No i taki "materacyk" do zabawy mam dostać od chrzesnej małego (chrzesna juz jest wybrana, ale chrzesnego to nie ma ;P)

A właśnie jak przygotowania do sylwestra? Szalejecie czy w domu z dziećmi? :)
Ja chyba jednak w domu posiedze i kolezanka do mnie przyjdzie. Ewentualnie sama pokupuje mnóstwo żarcia <hihi> iii bede jadła... Opychała sie hehehe. Przez święta straciłam 1,5 kg (?) nie wiem dlaczego, no więc trzeba nadrobić ;P

Do góry