reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulaa to chyba kazda matka pamieta :-p:tak: ja pamietam jak moj P plakal i uczucie jak dotknelam swojego brzucha .... dziura i kosci :-D:-D:-D

Ewi racja , tyle pisza az czasem nie wiadomo co pisac :sorry2:

Femme ciekawe jak dlugo tu wytrzymasz :-p:-D

Grecja to juz Twoj wybor ;-) wczoraj z mama robilysmy kotlety po krolewsku - czyli zamiast ananasa dalysmy kapelszu pieczarki i na to ser :cool2:

Asheara mozliwe ze porod przyjdzie niespodziewanie ale trwac to On chwile bedzie :-p:-D

reklama
Paulaa to chyba kazda matka pamieta :-p:tak: ja pamietam jak moj P plakal i uczucie jak dotknelam swojego brzucha .... dziura i kosci :-D:-D:-D
Asheara mozliwe ze porod przyjdzie niespodziewanie ale trwac to On chwile bedzie :-p:-D

Ciiiiiiii kurde, chcialam zlagodzic temat.
Ja sama wiem najlepiej - 24h skurczy ze sie ruszac prawie nie moglam :dry:

Co do brzucha - dokladnie - skora i kosci, to akurat nie bylo fajne :sorry2:

jestesaniolkiem dziwnie myslisz.. ja w 36tc modlialm sie, zeby Lenka posiedziala dluzej w brzuszku.. a urodzilam ja dokladnie w 40tc i wazyla 3490g - wiec chyba nie byla jakims klocem..
Lepiej donosic dzieciatko do 40tc - wtedy ma najwieksze szanse uordzic sie zdrowiutkie jak rybka:tak:
A o porodzie nie mysl.. kazda z nas to przeszla i zyje:-Dwiec glowa do gory:tak:

Paulaa tak ten moment jest najpiekniejszy:tak:i ja bolu tez nie pamietam - nawet tego samego dnia nie mgolam sobie przypomniec jak bardzo bolalo ale pamietalam to spojrzenie Lenki na mnie:tak:ahh przepiekna chwilka:tak:

Polna ja tez wlasnie to pamietam.. jak Lena wyszla z brzuszka to on tak caly opadl i juz go nie bylo:-Dbylam pewna, ze mi zostanie jeszcze tak jak w ciazy duzya tu taki plaski odrazu:-D

motylicaja - ze tak sie wyraze, nie rob z siebie ofiary [nie chce Cie tu urazic, ale jakos nie potrafie znalezc innego okreslenia w tej chwili] ze Cie stado mlodocianych matek napadlo i przepedzilo bo to nie w tym rzecz.
Siana masz sobie dac lista i finito :cool2:

Spoko:) przeciez wiem....Nie obrazam sie ani tego nie napisilam w zlosci...:):tak:

jest oki:):tak::-)

POLNA - hehe pewnie nie długo bo już na dzień dobry zostałam zlana ciepłym moczem :laugh2: no nic będę twarda ! :-p

JESTESANIOLKIEM - a ja Ci zazdroszczę jak nie wiem co :-p tak mi się marzy drugi poród ... walić ten ból będzie i minie ale uczucie jak pierwszy raz widzisz swoje dziecko ...bezcenne :-p :-)

Lece do mamuśki na obiad :-) zajrzę później :-)

POLNA - hehe pewnie nie długo bo już na dzień dobry zostałam zlana ciepłym moczem :laugh2: no nic będę twarda ! :-p

JESTESANIOLKIEM - a ja Ci zazdroszczę jak nie wiem co :-p tak mi się marzy drugi poród ... walić ten ból będzie i minie ale uczucie jak pierwszy raz widzisz swoje dziecko ...bezcenne :-p :-)

Lece do mamuśki na obiad :-) zajrzę później :-)

motylicaja - no, i wszystko na temat :blink:
femme fatal - o nie nie moja droga! Wyobraz sie, ze chcialam napisac ale Damian zrobil kupe i ksoncyzlam wtedy posta.
Moje pytanie mialo brzmiec "a dlaczego mialabys od nas uciekac?"
ale teraz juz go nie musze zadawac :-)
Powiedzm ile masz lat? Kiedys pamietalam ale... hmmm... 20/21?

polna tego po królewsku to mogę jeść i jeść. dobry jest jeszcze też z pieczarką i serem ale do tego jeszcze szynka. nieźle można się najeść:-D

reklama
motylicaja - no, i wszystko na temat :blink:
femme fatal - o nie nie moja droga! Wyobraz sie, ze chcialam napisac ale Damian zrobil kupe i ksoncyzlam wtedy posta.
Moje pytanie mialo brzmiec "a dlaczego mialabys od nas uciekac?"
ale teraz juz go nie musze zadawac :-)
Powiedzm ile masz lat? Kiedys pamietalam ale... hmmm... 20/21?

No pewnie....:)

Nie nie uciekam od was...ehhe:)

Ja 20 lat i 7 miesiecy Mam:)

Do góry