reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asheara... ojjj mozliwe ze poprostu zle zrozumialam..... :zawstydzona/y: ostatnio jestem coraz bardziej otumaniona jakby.... sama nie wiem, tak jakbym nie miala sily myslec....

no narazie nie powtorzyl sie taki "wyciek" wiec odkladam na bok moje paniki ;)....

reklama
Witam , a u mnie nocka taka sobie , Ala ciagle sie budzila bo od wczoraj meczy ja katar i kazala sie przykrywac bo zimno jej bylo:sorry2:

Firanka maclareny fajne sa , tez slyszalam duzo dobrego o nich tylko ze sa tansze i drozsze wersje :sorry2: jednak wole swojego espiro i chyba kazdy wozek Ci bedzie skrzypial po jakims czasie :-p

jestesaniolkiem to takim musisz poczekac , jak cos takiego sie powtorzy to zadzwon do swojego lekarza albo jedz do szpitala;-)

jestesaniolkiem ja też przez całą ciąże miałam gęsty śluz ale był moment w 2 połowie ciąży że mi się zrobił jak woda a po pewnym czasie znów był gęsty pytałam o to lekarza i mówił że jest ok wiec się nie martw

a nocka super Michał spał od 20 do 6 potem zjadł i już przy jedzeniu zasną i spał jeszcze 2 godzinki

witam;-)

anetka-
ja miałam ogromny problem przy kupnie spacerówki;-) mieliśmy jedną ,ale szybko się zepsuła:dry: We Wrześniu kupiliśmy peg perego trochę kosztuje ,ale jest super. Szybko się składa,koła nie piszczą,jestem zadowolona( no i jak dla mnie jest lekki, sama do autobusu wniosę:-p):tak: Puki co warto było wydać taką kasę;-) Musisz pochodzić po sklepach i poszukać;-)

niestety nie zdążę Was nadrobić;-)

W końcu widzę stare mamuśki;-)

Dziewczyny moja nocka to był jeden wielki koszmar :dry: Zuza budziła się chyba z 7 razy, przed 5 zabrałam ją do siebie do łóżka, myślałam, że to pomoże, ale gdzie tam.. dalej budziła się co chwilę, bo chciało jej się pić, po 7 wstała już na dobre :-( jestem zmęczona, marzę żeby jeszcze ze 2 godzinki pospać :-(

Weekend jeszcze jako tako minął, bo P był w domu, a teraz sama siedzę z tą małą terrorystką i nie mogę nic zrobić, ciężko nawet było zrobić śniadanie :dry:

śniegu sporo napadało, więc czekam na sanki :tak: mam nadzieję, że dzisiaj już będą!

a tu mój bardzo wyspany dzieciaczek... fotki z rana a ostatnia z wczoraj ;-)

Anetka wspolczuje nocki:baffled:a moze zabki jej ida..?? Moja lena wlasnie taka byla na zabki i coz trzeba bylo to przetrwac;-)A na pocieszenie powiem Ci, ze ja tez na nogach od 5.05 dokladnie:-D o tej godzinie slysze: mamo a ja sie juz wyspalam.. straczy spania:szok:wiec tym sposobem nie spie od 5.05 a psozlam spac po 24:-D
A Zuzia śliczna dziewczynka ale wyraz twarzy ma wlasnie taki zadziorny - zreszta jak moja Lena:-D

baska201 ząbki idą, masz racje, jeden już się przebił i rośnie i widzę następnego, który chce się przebić.
Lena o 5 już się wyspała ? :-) hehe super
A z Zuzy to zadziora, ojj tak :-p

reklama
pola997 - o rety, witam :shocked2:
Jak sobie radzisz ? Jak Ludwiczek sie chowa?
Pamietasz mnie wogole? :-p
baska - o rany, wspólczuje! :-p A pokazesz ta mala lobuziare? Chyba jej jeszcze nie widzialam. I wogole, w jakim wieku ty rodzilas?
anetka - "kilka bluzek ..." no rzeczywiscie kilka, paczka ponad 3kg :shocked2:
Bardzo dziekuje w imieniu Damianka :tak: jak juz staniemy na nogi - odwdziecze sie.
Zuza przesliczna, widac ze taki lisek z niej :p

A TERAZ DUMNIE OGŁOSZĘ, ŻE DAMIANEK WYDAŁ Z SIEBIE WCZORAJ WIECZOREM PIERWSZY W ŻYCIU GŁOŚNY ŚMIECH!!! :-)

Myślałam, ze sie zsikam ze smiechu razem z nim jak uslyszlama ten jego piekny glosik :-p

Do góry