reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 taa "odchudzam się" zawsze tak mówie, a później coś słodkiego jem :wściekła/y: ale od dzisiaj naprawde przestaje, no i do fitness clubu chce się zapisać.
A sanki fajne, mam swoje stare ale są strasznie ciężkie, więc kupiliśmy :-)

reklama
robiłam obiad Michałkowi i pomyślałam że spróbuje coś nowego bo tej marchewki z ziemniaczkiem jeść nie chce wiec wzięłam samego ziemniaczka i dodał jabłko takie ze słoika jadł tylko mruczał:-D:-D:-D a jak się spóźniałam z podawaniem to krzyczał;-) pierwszy raz widziałam że moje dziecko umie tak jeść:szok:

Ja najpierw mamie powiedzialam:)
Pokazałam Jej wyniki badań i zaczełysmy normalnie ze soba rozmawiać..pozniej dołączyłmoj chłopak i jakos tosie potczylo:)
Wydaje mi sie ze duze ma znaczenie jakie sie ma kontakty z rodzicami ja z moimi mam swietne układy..Moja Mama to moja najlepsza pod Słoncem przyjaciolka..nie raz dziewczynom tego nie powiem co powiem mamie..Zreszto nie raz same moje kolezanki przychodza do mnie i siadamy z mama kawka herbatka i co tylko i tematy plyna jak rzeka xD
Mam nadzieje ze i ja bede mogla byc taka sama mama ze moje dziecko nie bedzie sie musialo mnie wstydzic i nie bedzie mi mowila "daj mi spokoj" xD

madzia18 jeszcze trochę i będziesz się nam tutaj brzuszkiem chwaliła:-)

ja to jestem dzisiaj jakaś wyczerpana. w ogóle czekałam ponad 20min na autobus z uczelni bo się spóźniał i myślałam, że zamarznę:baffled:

Dziewczyny a Wy gdzie? :-p

Byłyśmy na tych nieszczęsnych sankach :dry: chciałam pójść po Przemka do pracy.. pierwsze 0,5 km było ok, później zaczął się krzyk, wrzask, wyginanie się :dry: no i musiałam wracać z Niunią na rękach a brat ciągnął sanki :dry: porażka.. w domu zauważyłam, że Zuzce przebił się kolejny ząbek, więc to pewnie dlatego taka z niej maruda

Przed chwilą zrobiłam małej deserki, zamroziłam i idę do P, bo siedzi sam z Zuzką.

Tak poza tym to nie zapisałam się do fitness clubu, ale to tylko dlatego, że wcześniej czekałam na kuriera, a później już nie było kiedy.. może jutro :-):-)

Asheara ja mialam 22 lata jak rodzilam.. no a jak zaszlam w ciaze to 21;-):-) A Lena to od zawsze miala takie okacje ze wstawaniem:-pja juz sie przyzwyczailam;-)A Lene wkleje nizej;-):-)

Anetka no Lena wstala tak wczesnie i najlepsze to to, ze nie ma drzemki w ciagu dnia - podziwiam ja za ta energie:tak:
A Ty zapisz sie na aerobik - swietna sprawa.. sama chodze dwa razyw tyg i juz sie nie moge doczekac zeby sie z domu wyrwac.. mam przynajmniej godzinke dla siebie:tak::-)a tata zostaje z Lena w domu, kladzie ja spac:-)

Załączniki

• AA.JPG
    AA.JPG
    25,1 KB · Wyświetleń: 78
  • S6001825AA.JPG
    S6001825AA.JPG
    62,7 KB · Wyświetleń: 86
Femme to wlasnie tata ja ubral w za duzy dres:-D:-D masakra..:-p

Polna bo to krzeselko do karmienia, ktore sie rozklada na stoliczek i krzeselko:tak: Lena juz tak jada obiadki:-)

reklama
Do góry