reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

baska - ale z niej juz duza panna, do tego śliczna ;D kurcze pamietam jak moja siostrzenica taka byla jeszcze nie daawno a teraz juz ma prawie 8 lat i chłopaki jej w glowie pewnie ;D

Ja ot jestem taka leniwa niemilosiernie .... nie chce mi sie chodzic na zaden areobik ani nic, mam wykupiony karnet na basen ale nie chce mi sie lazic bo jest o 20, a o 20 jest ciemno i zimno, a jak samochodu nie mam albo jak chlopak mnie nie zawiezie to ja do autobusu tym bardziej nie wsiąde... po prostu nie mało debili kreci sie po tym miescie a basen jest w srodku malo bezpiecznego parku i przejsc przez niego o zmroku to tylko dla tych naj odwaznijeszych albo tych 2x2 co sie nikogo nie boja. Niestety ...
...ale przydalo by sie schudnac do slubu kurde ;d a ze raczej pewnie jeszcze przytyje wiec pewnie bedzie pulpet w ladnej sukience , koszmar :D ach no coz ;d

reklama
Hej Mamusie ;-)
Jutro moje 1 badania nie bardzo wiem czego się spodziewać bardzo bym chciała zobaczyć tą fasolkę naszą :tak: ale nie wiem czy robią tak wcześnie USG. Z tego co piszecie lekarze sa naprawdę rózni mam nadzieję że moja gin okaże się spoko ;-) jestem bardzo podekscytowana :-) a z tematem wózków to dobrze ze piszecie bo oglądamy co nieco z nudów i jest tego masa a jak zobaczyłam cenę prawie 4 tys to zwątpiłam ...:baffled::confused: fakt wózek wielofunkcyjny ale ceny oszalały:dry:

Clio ja mialam taki i tez nie narzekalam.. ale ich juz nie produkuja, bo wyuscili nowa serie.. a placilam za 3w1 chyba niecale 1200zl OKAZJA TANIO IMPLAST DRIVER 3XL (890236735) - Aukcje internetowe Allegro - moze nie najwyszych lotow ale bylam z niego bardzo zadowolona:tak::-)

Madzia teraz to mozesz sie zapisac na gimnastyke dla kobiet w ciazy - aerobi to bym Ci odradzala a i do basenu lekarze moga sie przyczepic, bo wiesz rozne choroby tam "plywaja";-)

Polna wiem o co Ci chodzilo..:-D;-)

femme- zajebista terenówka:p:p:p haha,ale uśmiałam::-D:-D ja też mam zajebistą terenówkę, ale ostatnio tak szalałam ,że koło pękło na takie zaspy sie nie nadaje:dry::-D:-D:-D
następnym razem kupię taki , bo moje wszystkie wózki muszę sprzedać, z a dużo tego:tak: Może kiedyś będzie ten nastepny raz:-p

umi- z psychologi radzenia soboe ze stresem, i tak się cholera zestresowałam,że dupa blada będzie chyba 2:-D

baska- ja myślałam ,że Ty masz z góra 20-21 lat ;)

anetka
- ja mojego Ludwika gubię zawsze z sanek:-D Już 3 razy mi wyleciał:dry: Ja mam takie zwykłe tylko z oparciem:-p

baska moja mala tez ma taki dres tylko na roczek i bez zamka ...

dziewczyny zakupilam nowa klawiature !!!!!! z tamta nie dawalo rady tyle c ja sie nawu***lam masakra
dzis zaliczylam matme 3
polski 4
angielski 4 - chodź wogole nie umie
francuski 3 :D:D:D
baska a co do krzeselka to chodzi ci o takie siedzonko i mocuje sie je do taboretu albo wlasnie krzesla bo cos takiego posiadam dostalismy od Cioci Amelki

clio a co do usg ty w ktorym jestes tyg?? u mnie w 9 tyg bylo widac juz serce bijace:) a co do badan to pewnie mocz krew przeciw ciala rozyczkowe grupa krwi czy nie macie konfliktu serologicznego odczyt wassermana i dalej nie pamietam;/

anetka - kilka jest dobrych, a wiekszosc na niedlugo :) Jeszcze raz dziekujemy. I tak sie odwdziecze potem, mam Twoj adres jako nadawce na paczce :D nic nie poradzisz!
clio - tak ja mowi niunia90 ale spokojnie, na to wszystko dostaniesz dopiero skierowanie.
niunia90 - nawet nie musisz mowic, ze kupilas nowa klawiature. to widac odrazu!
Ty zdajesz teraz 3 klase?
baska - tez myslalam, ze jestes ciut mlodsza :-p A Lenka o rany, laska z niej bedzie. A jakie wlosy, jak z reklamy :shocked2::shocked2::shocked2:
pola - radze sobie dobrze :tak: ucze sie zaocznie, wlasnie skonczylam sesje egzaminacyjna i same 5 i 6 poza historia - 2 i wosem - 3. P stracil prace, ale mam nadzieje ze szybko znajdzie cos nowego - jakos sobie radzimy.
Ty uwazaj, zebys Ludiego naprawde nie zgubila, wracasz do domu a tam dziecioka nie ma :szok: :-D
madzia - dobrze slyszec, ze nastroj sie juz polepszyl. Planujecie slub? When?

A ja, jestem zmeczona.. wlasnie wrocilismy z urodzin ojca laski. Nawpierdzielalam sie tyle ciasta, ze nie moge sie pozbyc bolu zebow :dry:
ale za to jest plus - pozyczylam od niej pas VIBRO THERM czy jakos tak :-p taka sauna z wibracjami. Ciekawe czy takie masazyki pomoga moze cos na moja malo jedrną skore po ciazy? Zobaczymy :dry:
Moze ktoras z Was uzywala takiego czegos?

W ogole wraz z poproawieniem humoru wyładnialam calkiem, mam sliczna cere, wlosy i w ogole jeszcze troche to wpadne w narcyzm;p
No i zadnych objawow ciazowych , nic co by wyraznie dokuczylo, no jedynie troszke brzuszek mi nabral ksztaltu lekko, nie jem duzo bo nie mam jeszcze tak ze musze ciagle cos jesc, a brzuszek widze ze mi odbil troche bo w pasie w spodniach mam ciasniej ; ) fajnie ...

Mnie się niestety cera nie poprawiła - a wręcz pogorszyła :baffled:
Co spojrzę w lustro widzę kolejnego syfa :dry: a wraz z nim dziwne przebarwienia :szok: Madzia kiedy ślub? ? ? :-) Chwal się :-)

Hej Mamusie ;-)
Jutro moje 1 badania nie bardzo wiem czego się spodziewać bardzo bym chciała zobaczyć tą fasolkę naszą :tak: ale nie wiem czy robią tak wcześnie USG. Z tego co piszecie lekarze sa naprawdę rózni mam nadzieję że moja gin okaże się spoko ;-) jestem bardzo podekscytowana :-) a z tematem wózków to dobrze ze piszecie bo oglądamy co nieco z nudów i jest tego masa a jak zobaczyłam cenę prawie 4 tys to zwątpiłam ...:baffled::confused: fakt wózek wielofunkcyjny ale ceny oszalały:dry:

Zależy w którym tygodniu jesteś :happy2: Ja na pierwszym badaniu u gina byłam w 7 tc. Wtedy widziałam już serduszko :) Biło 140 razy na minutę ahh wspaniałe uczucie :happy2:

a jak z tymi badaniami na co mam się przygotować i czego wymagać ewentualnie :sorry2:

Gin zalecił mi: morfologię, grupę krwi, badanie ogólne moczu, glukozę, wr, toxo Igg i toxo Igm. Jak na razie to tyle, a ile Nas jeszcze czeka? Nie mam zielonego pojęcia :no:

dziewczyny zakupilam nowa klawiature !!!!!! z tamta nie dawalo rady tyle c ja sie nawu***lam masakra
dzis zaliczylam matme 3
polski 4
angielski 4 - chodź wogole nie umie
francuski 3 :D:D:D

Niunia widać, że nowa klawiatura zakupiona ! jeju aż miło czyta się Twoje posty ;-)

Mało się u Was udzielam, ale chciałabym się udzielać jak anjwięcej. .. Pewnie żadna z Was mnie nie kojarzy, ale co tam, uparcie bede pisać ;-) Na razie to jakoś brak weny ... Zamartwiam się czy wszystko z Maluszkiem ok. Jutro o 19 mam wizytę także proszę trzymajcie kciuki :tak:

reklama
baska201 ale Lenka jest śliczna ! ;-) ładne oczka ma

clio87 mi lekarz robił usg juz na pierwszej wizycie, czyli w 6 tygodniu, tyle że USG dopochwowe, więc myślę, że powinien zrobić ;-)
ja tam bym takiego drogiego wózka nie kupiła.. Zuzka swoim pojeździła 4 miesiące, chcieliśmy przejść na spacerówkę, ale okazało się, że tamta od wózka wielofunkcyjnego mi się nie podoba za bardzo bo jest duża i ciężka, więc kupiliśmy nową, więc myślę, że nie opłaca się tak dużo wydać, bo nie wiadomo ile Ci posłuży, chyba że będzie miał fajną i małą spacerówkę :-p

Asheara to fajnie, ciesze sie ze chociaz cos pasuje :tak:
ja mam pas wibracyjny, ale chyba nic nie daje, nie wiem musze znowu zaczac uzywac :-)

Shiraa no my sie nie znamy, bo dawno mnie tu nie bylo, udzielaj sie jak najczesciej :tak:
a za wizyte trzymam kciuki ;-)

Moja Niunia od rana jest marudna :dry: w nocy wyreczyl mnie moj P i to on do niej wstawal, super bo juz bym chyba nie dala rady..
Kurcze jak nie bylo tych zebow to nie bylo a teraz kilka na raz idzie :dry:
poza tym dostalam okres i jestem wsciekla, bo boli mnie brzuch, a chce w koncu pocwiczyc!!:wściekła/y:

Do góry