reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
anetka a ja Ci zadam takie pytanie , Ty wogole wyleczasz kiedys komputer ? kiedy bym nie weszla jestes na BB 

Grecja stare mamuski , tzn ktore ?
uwazasz ze Jestesmy jakies zle i odstraszamy od watku ? 
Basia przypomnialas mi wlasnie o tym hulajhop , kupie sobie i chyba jednak skusze sie na jakies cwiczenia gdy bede ogladac tv :-);-)
Paulus witam ;-)
wiecej nie pamietam , wybaczcie skleroza

Grecja stare mamuski , tzn ktore ?

Basia przypomnialas mi wlasnie o tym hulajhop , kupie sobie i chyba jednak skusze sie na jakies cwiczenia gdy bede ogladac tv :-);-)
Paulus witam ;-)
wiecej nie pamietam , wybaczcie skleroza

baska chcieć a móc to dwie różne rzeczy. no nie ukrywam, na początku byłby szok i w ogóle, chociaż w głębi bym się cieszyła, tylko co dalej
polna straszne nie jesteście, tylko dziwnie mi było tak pisać, szczególnie że w ciąży nie jestem ani na razie nie planuję
ale teraz znowu się udzielam

polna straszne nie jesteście, tylko dziwnie mi było tak pisać, szczególnie że w ciąży nie jestem ani na razie nie planuję

Grecja to tez prawda
ale takie niespodziewajki sa najmilsze
:-)
Polna no wiesz nie kreci tak ale stroi kolo mnie i trzyma w reku i kreci kolkiem a ona stoi jak slup soli
masakra.. najbardziej to przeszkadza, bo co chwile traca w moje kolko

Polna no wiesz nie kreci tak ale stroi kolo mnie i trzyma w reku i kreci kolkiem a ona stoi jak slup soli

mi to chyba by całe życie przed oczami przeleciało
na razie się nie martwię. zacznę w sobotę jak dalej nie przyjdzie. a wy tak na samiuśkim począteczku miałyście jakieś objawy konkretne? tzn takie, które były dziwne, prawie jak na @ ale nie to samo?

na razie się nie martwię. zacznę w sobotę jak dalej nie przyjdzie. a wy tak na samiuśkim począteczku miałyście jakieś objawy konkretne? tzn takie, które były dziwne, prawie jak na @ ale nie to samo?
polna_N
Mama Ali ... 2007
Grecja mnie nie pytaj bo ja kompletnie zapomnialam ze mialam dostac @
powiem Ci ze ja zanim zaszlam w ciaze kazda @ byla przyjemnoscia ( znaczy nie doslownie
) ale nie bolal mnie brzuch przed , w trakcie czy po
cioteczka przychodzila i odchodzila :-)
Ja dopiero zaczelam odczuwac jakies bole jak zaczelam podejrzewac ze moge byc w ciazy , wczesniej nie zwracalam na to uwagi a moze nie czulam - nie pamietam bo to dawno bylo
Basia slup soli , dobre

Ja dopiero zaczelam odczuwac jakies bole jak zaczelam podejrzewac ze moge byc w ciazy , wczesniej nie zwracalam na to uwagi a moze nie czulam - nie pamietam bo to dawno bylo

Basia slup soli , dobre

Greca przelecialo nie przelecialo ale bys sie cieszyla na pewni predzej czy pozniej:-) a ja hym na poczatku mialam tylko bole jak na okres takie krotkie ale intesywne.
polna a u mnie za to odwrotnie przed ciaza to kazde @ to byl dzien spedzony w lozku i wstawanie tylko do toalety. A teraz za to cud miod i malina czasmi tylko lekko cos czuje
A Mikiemu chyba idze kolejny zabek bo juz 4 pieluszki z gratisem przewinelam ale z nim to nigdy nie wieadomo bo naszczescie przechodzi w miare bezobjawowo.
polna a u mnie za to odwrotnie przed ciaza to kazde @ to byl dzien spedzony w lozku i wstawanie tylko do toalety. A teraz za to cud miod i malina czasmi tylko lekko cos czuje

A Mikiemu chyba idze kolejny zabek bo juz 4 pieluszki z gratisem przewinelam ale z nim to nigdy nie wieadomo bo naszczescie przechodzi w miare bezobjawowo.
reklama
polna ja to nie wiem czemu, ale zawsze pamiętam że mam dostać @ i w sumie przed nigdy mnie brzuch nie bolał tylko dopiero jak dostałam to normalnie w sekundę taki silny strzał bólu, masakra. pare dni temu zaczęły mnie piersi boleć, ale tylko po bokach (dziwne), a teraz jakby trochę mniej, albo mi się wydaje. a jak tak przycisnę z boku to boli strasznie i to prawie koło pachy
brzuch nawet napięty nie jest jak na @
oj nie wiem, może jakieś urojenia mam
kolia no potem na pewno bym się cieszyła. bo nie ukrywam, że prędzej czy później chcę mieć takiego szkraba fajnego:-)
przypomniało mi się też, że ostatnio trochę w jajnikach mnie pokuwało. ale może to i tak zawsze miałam przed @ tylko nie zwracałam na to uwagi

oj nie wiem, może jakieś urojenia mam

kolia no potem na pewno bym się cieszyła. bo nie ukrywam, że prędzej czy później chcę mieć takiego szkraba fajnego:-)
przypomniało mi się też, że ostatnio trochę w jajnikach mnie pokuwało. ale może to i tak zawsze miałam przed @ tylko nie zwracałam na to uwagi
Ostatnia edycja: