Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
od dziecka nie lubilam i nie lubie , a jak sobie jeszcze pomysle skad ta melko wyplywa to ..... 

a i tak sie zastanowilam to w sumie tez nie pamietam kiedy chorowalam tak pozadnie cala ciaze bylam zdrowa poniej mialam tylko raz ale to zoladkowa za duzo miodu jem

a ja pranie juz drugie dzisaj wstawilam:-)
pisze bo tez polubilam inne mamy chocby z tego powodu ze znamy sie od poczatq jak zaczelysmy pisac na BB ale staram sie pisac na tutaj , chocby z tego powodu bo jestem moderatorka i pozatym chce pisac i jak moge to zawsze pomoge !!sylcia ale nie obrazaj sie ;-) i spoko rozumiem ze piszesz na innych watkach bo masz z tamtymi mamami blizszy kontakt - myslisz ze ja na innych watkach nie piszepisze bo tez polubilam inne mamy chocby z tego powodu ze znamy sie od poczatq jak zaczelysmy pisac na BB ale staram sie pisac na tutaj , chocby z tego powodu bo jestem moderatorka i pozatym chce pisac i jak moge to zawsze pomoge !!
a jak masz jakies ..ale.. do pisania postow przez inne dziewczyny to pisz i zwracaj im uwage - masz takie prawo !!