reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

artystka no nie mow mi ze lezalas pod krowa i ja doilas ?:szok: ze sie nie balas ze dostaniesz od Niej z kopyta :sorry2::-D farciaraz Ciebie , ja najdluzej spalam do 10 ale to jak jeszcze Ali nie bylo :-D teraz to moge pomarzyc ale znajac zycie i tak bym pewnie wstala o 8 bo szkoda dnia no ale Ty spij poki mozesz :tak:;-)
a historie to mialas nieciekawa :szok: grunt ze teraz jest dobrze i jest obok Ciebie kto Cie kocha i wspiera ;-)

Femmezgadzam sie :tak: ja tez wole chodzic do facetow , mimo ze maja wieksze dlonie to i tak jakos delikatniej tam grzebia :sorry2::-D

kolia Ali jak byla mala wystarczylo ze spala w aucie 10 minut a pozniej jeszcze przez 4 godziny mogla szalec , nie wiem jak w tak krotkim czasie mozna nabrac sil :sorry2:

No a ja uciekam bo moja wstala lewa noga i ciagle marudzi az glowa puchnie od tego placzu i wrzaskow :dry:

reklama
Polna noo ;P wujek stal i wszystko kontrolował ;P Nie zapomne jak ktoregos dnia tak sie tego mleka opiłam że pozniej caly dzien mi niedobrze bylo. Tak z 6 litrow mleka napewno wypiłam hehe ;p ale naprawde uwielbiałam od małego mleko ;P

Na poczatku w ciąży jak byłam to tak dużo piłam mleka, pozniej miałam obrzydzenie, a teraz w ciagu dnia 3 litry mleka pije ;p Znowu mam faze na mleko ;P i słodycze jakoś odstawiłam.. dziś zjadłam tylko pączka,a wczoraj 2 biszkopty (reszte pies wciągnął ;p)

kingusia, moj dzidzius nie wiem co robi ale bardzo mnie boli miednica i tamte okolice na dole, pęcherz. Momentami aż mnie tam kłuje i rwie.. Nie wiem co synek tam wyprawia ale boli mnie od jakichś 2 tygodni. A Tobie nic nie dolega?
A co do żeberek mój je kocha xD Uwielbia jak mamusia sie denerwuje i aż podskakuje przy kopnięciu ;]

artystka ja sie wychowalam na wsi i mieszkam na wsi ale w zyciu niedotknelam wymion krowy :sorry2: a jak jeszcze wmowili mi ze wymiona sie ucina i to sa parowki to juz kompletnie zwariowalam na tym punkcie :szok::-D krowy omijalam szerokim lukiem a na parowki patrzec nie moglam :-D
Ja pod koniec ciazy nie jadlam slodyczy , jakos nie mialam ochoty ale za to owoce , yhhh moglam wcinac na okraglo a na koniec to mialam bizka na punkcie truskawek :-)

polna oj owoce mniaaam. Wcinam i wcinam :p Zaraz wlasnie zamierzam iść do sklepu po jakies owoce i po mleko bo sie skonczylo ;p
Wogole ostatnio bardzo duzo pije, jakies 2-3 litry mleka, 1litr wody no i ze 2 herbaty gdzies dziennie (?) ciekawe czemu ;P Pewnie dzidzius ma zapotrzebowanie wieksze :D

artystka ja pod koniec tez pilam bardzo duzo a wszczegolnosci wody smakowe z ..zywiec zdroj.. , codziennie kupowalam sobie dwie butelki a nastepnego juz musialam isc do sklepu po kolejne !!:-) dotego soczki z Pysia :-)
pamietam ze tesciowa kupowala mi sok pomidorowy :sorry2::baffled: swinstwo jak dla mnie i zawsze oddawalam sasiadce z sali albo oddawalam mamie :-D w Ciebie tez wciskaja takie swinstwa ?

artyskta wybacz to nie powinno mnie interesowac w ogole, ale mimo ze przypadkow takich jak twoj jest pełno to jednak na codzien malo kto ma doczynienia z takimi rzeczami. Chciałam sie tylko spytac jak ci sie układa z tym chłopakiem z ktorym jestes teraz i ile ma lat. Po prostu jakos wydaje mi sie ze musi byc bardzo bardzo dojrzały , no bo w koncu nie oszukujac sie teraz musi pokochac was oboje , chyba ze nie liczysz na to.Ale w takim razie wg mnie to by było bez sensu, albo dwoje albo wcale ...

Femme ja po raz kolejny musialabym opisywać jak to ze mną było.. Ale powiem tak mialam pierwszy raz z chłopakiem półtora roku temu. I okazało się ze tylko na to liczył, a wcale krótko z nim nie bylam. I zerwaliśmy po moim pierwszym razie ,w końcu tylko o to mu chodziło. A później mialam chłopaka tez jakiś czas, dlugo ukrywał ze jest dilerem ;/ I nikt nie chciał mi o tym powiedzieć.
Ogólnie nie bylam świadoma ze jestem z zupełnie innym człowiekiem niż myślałam. Dosypał mi jakiegoś gówna i wykorzystał.. i ciąża… Oczywiście chciał żebym usunęla dziecko itd, ale ja się nie zgodziłam, teraz wogole nie utrzymuje z nim kontaktów, on chyba nawet nie wie czy ja jednak jestem w ciazy czy usunęłam, czy poronilam.
Ale mam teraz faceta który kocha mnie i czeka razem ze mna na przyjście synka J Ogólnie, glupia historia ale jak na razie szczęśliwa ;P

Wow ... pojęcia nie miałam :zawstydzona/y: no to dzielna babeczka z Ciebie :-) ja jak byłam sama w ciąży też znalazłam faceta który szybciutko mnie pokochał i chciał pokochać moje bejbi :-) więc jesteśmy dobrym przykładem że nie wolno się w takich sytuacjach załamywać :-) ogólnie strasznego pecha miałaś do facetów współczuje no ale dobrze że się wszystko ułożyło :-)

KOLIA - mój to najbardziej lubi usiąść na sofie pić piwko i gapić się jak ja się wyginam :-p on nie ma potrzeby żeby tańczyć ale jak już go bardzo ładnie poproszę albo jak się naj*** to wtedy zatańczy :-p :-)

Kurde zbieram się żeby poćwiczyć ale takie mam zakwasy po wczoraj :baffled:

Polna no wiesz prócz mojego P każdy ma mnie w dupie.. Sama o siebie musze dbać, jak mam ochote na mleko to z zaoszczedzonych pieniedzy sama musze kupić ;/ moja mama z tatą nie kupia mi bananow czy czegoś, nie spytaja sie czy mi czegos potrzeba. A pieniadze ktore powinnam zbierać, i przeznaczyc na dziecko teraz wydaje na jedzenie,na obiad, np nawet w domu cos sie skonczy to ja musze kupic. Ostatnio miod za 20 zł mały słoiczek kupiłam (bo chora bylam a nie chcialam dziadostwa tylko porzadny) i tata zjadł i nawet nie odkupil.. I tak ze wszystkim.. Ah.. Ale juz sie w sumie do tego przyzwyczaiłam..
Co do soczków.. Ojej wszystkie te kubusie, ptysie, nie moge patrzec na nie, od samego poczatku mnie obrzydzały. Pije albo grejfrutowy sok albo pomarańczowy z miąszem ;p I procz tego mleko woda, i czasem herbata ( a przed ciaza nie lubilam herbaty, wogole nie piłam od malego ;p)

madzia no wiesz skoro juz opisalam swoją historie to uwazam ze masz prawo pytać :) jeszcze z 6miesiecy temu bym płakała jakbyś mnie o coś zapytała. Teraz juz oswoiłam sie z tym wszystkim co sie stało, i byłego nie nawidze, a dzidziusia traktuje jak moje i tylko moje, bo skoro ojciec wymuszał żebym usunęła jego dziecko, to żaden z niego ojciec.

Co do mojego P. Hm.. Już z nim kiedyś byłam ale przez nieporozumienia nam nie wyszlo.. I sie kumplowalismy i pozniej wyszlo tak ze on wygadał sie ze nadal mnie kocha, powiedzial ze jedno moje slowo i on bedzie ze mną, że dziecko uzna za swoje. I pisalismy sobie sms , widywalismy sie, troszczył sie o mnie, bardzo interesował każdą wizytą u ginekologa, dopytywał o dzidzie ;) No ogólnie pokochał mnie w 2 paku i jak sie rozdwoje to też bedzie kochał i jedno i drugie. Akurat on jest człowiekiem słownym :) To musze przyznać :) Nie wiele starszy jest, o rok, ale poważnie myśli o nas no i to nie tak jak z poprzednimi chlopakami, on nie tylko mówi że białe to białe, ale i udawadnia że tak jest ;) Napewno rozumiesz o co mi chodzi :)

femme racja :) I właśnie moja kolezanka miala podbną sytuacje, pojechala na dyskoteke ze znajomymi ,pozniej wyszla pijana z jakimś kolesiem.. Stało sie.. No a teraz poznala faceta ktory tez dzidzie zaakceptował i wszystko jest ok
Ja na poczatku bylam załamana, ale teraz jestem szczesliwa ;)

Ostatnia edycja:
artystka a jak mozna spytac to skad bieresz pieniadze , rodzice Ci daja jakas kwtote czy zasilek ?
rodzice nic a nic Ci nie pomagaja , dlaczego ? przykre :blink: chyba zli na Ciebie nie sa bo gdyby byli to raczej nie pozwolili Ci mieszkac z Nimi :confused:
widac Twoj bardzo Cie kochal i nadal kocha , dobrze ze istnieja jeszcze tacy faceci ;-)
a wogole rodzice P jak reaguja na Ciebie ?

reklama
Huraaa :) Cos sie udalo :) Wyslalam dzis swoje cv A tu oddzwania panii z pracy ze na jutro interview i czy jestem zainteresowana praca full time :)) No nic wymaluje sie i wyszykuje i pedze jutro :))

----------------------------------------------------------------------------------------

Na humorek w tak wstretny dzien :) Dziewczyny ostatnio zapodaly na watku :)

Mąż wraca z pracy siada w fotelu przed telewiozrem i wola zone :
- podaj mi piwo !!
zona - a moze jakies magicnze slowo ?
- Hokus Pokus stara ku.wo!!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka
Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg
Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3
Udo jest tak twarde jak cement
Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny
Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii
Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny
Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy
Kobiety już dawno przeczytały tą wiadomość
Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk.

------------------------------------------------------------------------------------------

Najbardziej nieudanym produktem pana Boga jest mężczyzna: piersi bez mleka, ptaszek bez skrzydeł, jajka bez skorupek i torba bez pieniędzy...

Ostatnia edycja:
Do góry