Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kasiuch tyle że ja mam mieć cc więc tego się boję... jakby nie było jest to zabieg chirurgiczny ;/ i boję się tego bólu po... no i cierpię bo niuńki nosić nie będę mogła
Artystka faktycznie wysoko masz brzucholka... ja mam niżej a jestem w 35/36 tygodniu... a może maluśki nie chce wyjść jeszcze bo mu dobrze![]()
no tak...heheMisiu oddelegowany do spania padł w środku drugiej bajki:-) pokój ogarnięty a ja mam czas na zieloną herbatkę przed komputerem:-) ale chyba się jeszcze dzisiaj na kebaba wybiorę bo mnie mój mężczyzna wyciąga ale muszę czekać aż wróci z pracy
Co do brzuszka artystki ja miałam tak wysoko do końca ciąży z tym, że ja po oglądnięciu zdjęć innych brzuszków to ja miałam malutki (nie wiem na co narzekałam) a ona też ma zgrabniutki więc może nawet nie widać, że się obniżył;-)
Kasiuch gdyby ilość dzieci była brana przez pryzmat stanu służby zdrowia to porody byłyby żadkością![]()