C
clio87
Gość
podobno się odechciewa hehe :-) a ty miałaś jakieś problemy z karmieniem? słyszałam ze to na początku może trochę boleć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jestem optymistką
miłego dzionka Mamuśki będę wieczorem moze coś o Artystcei i Kingusi się dowiemy czy to już :-)podobno się odechciewa hehe :-) a ty miałaś jakieś problemy z karmieniem? słyszałam ze to na początku może trochę boleć
ja jescze ani razu nie widzialam palacej ciezarnej..i nie chce widzuec...ja nie raz widziałam dziewczyny w ciąży, które paliły w miejscu publicznym... ich sprawa, ja dla swojego dziecka chcę jak najlepiej i nie pozwalałam żeby ktokolwiek zapalił przy mnie jak byłam w ciąży, a teraz jakby ktoś zapalił przy moim Kubie to bym zabiła ;-)
a często się zdarza, że zanim się dowiemy o fasolce zdarzy nam się coś wypić, niestety nie nasza winaczytałam kiedyś, że chyba przez pierwsze dwa tygodnie jeszcze substancje nie przenikają przez łożysko, ale nie wiem ile w tym prawdy...
A Lusia slicznie swieczke dmuchała