I ja sie WiTaM ;-) Ala oglada DOMISIE wiec mam spokuj :-) wczoraj Ala w kosciolku byla grzeczniutka i chyba robie sie wzorowa parafianka bo dzis tez idziemy

co do sypania kwiatkow to ja sypalam Bo Ala wolala sie rozgladac sie za ministrantami

a ja az sie glupio czulam ale przynajmniej przypomnialy mi sie lata dziecinstwa :-)
madzik1388 My tez mamy wesele w czerwcu ale nie pojde,nastepne mamy w lipcu to moze jak P jeszcze bedzie to sie wybierzemy !! a mam wielka ochote pojsc i sie pobawic

A pozatym TY powinnas TYĆ a nie chudnac
snoopy12 mnie tez tneli

ale ja mialam szwy rozpuszczalne(czy jak to sie nazywa fachowo)
A tak wogole jak przezylas zszywanie ??
Bo do mnie musieli wezwac anestozjologa bo nawet nie dalo sie zbadac po porodzie,,,STRASZNIE mi nogami telepalo

potem poproszono P zeby wyszedl i mowili ze zajmie im jakies 15 minut nie dluzeja a wsumie trwalo 2 godziny

Biedaczek siedzial przed porodowka i poobgryzal wszystkie paznokcie a jak widzial jak wybiega pielegniarka i kaze dzwonic do innej po kardiologa to malo sie nie posikal

jak sie pozniej dowiedzialam pekla mi jakas scianka i ostro krwawilam,spadlo cisnienie i wogole bylo zemna kiepsko

ale naszczescie JESTEM :-) potem przewiezli mnie na sale pooperacyjna i monitorowano mnie a ja oczywiscie wogole nie moglam zasnac bo niedaleko byla sala nowordkow i ciagle zastanawialm sie czy to nie Ala placze- a jak sie spytalam poloznej jak Mala po nocy to odp ze tez spac nie mogla bo Ala razem z innym chlopczykiem nazmiane plakali
Ona_mika swietny pomysl z ta koszulka

ale ja mam zamiar kupic P na urodziny KAMASUTRE