reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

No cos tu pusto ostatnio... :dry:
Ja od rana dzis piekę tort, zaraz bede sie brac za mase:dry: ciekawe czy mi wyjdzie... a okazja to dzis mija nam 4 rocznica ślubu :tak: aleee zleciało.... ;-) a ja za miesiac mam urodziny równo :-D

Dobra lece bo mi galaretka zacznie tężec zanim na ciasto ją wyleje :-p :-D :happy2:

reklama
Witajcie a mnie jutro nie bedzie z uwagi na badania małego oby tylko dobrze wyszły choć raz:/
Co do zdjec to napisze tak laski z was jak nie wiem:-p

clio
ja tez sobie ciebie inaczej wyobrazałam raczej jako taka szara myszke z zadłgimi włosami i okularkami na nosie:-p do tego wychudzoną hihi a tak na serio to wygladasz cudownie

Eliza
to Gratuluję:-) a mówia że 13 to pechowa liczba a tu nie prawda juz 4 rocznica:-) oby sie tort udał

Hej Kobietki...Nocka koszmar poranek jeszcze gorszy...szkoda słow......Umi bede trzymać kciukasy zeby wszystko było dobrze :*:*:*
Elizka nie rób mi smaku...chyba sama coś dziś upieke..... zobaczymy :))

elizka gratuluje czwartej rocznicy ;-)
eh pogodau nas nadal do bani ale moze jak alunia sie obudzi wkoncu wyjdziemy a dwor bo w domu to mozna zwarjowac
uni2 nie ma sie co martwic na zapas pojdziecie na badania i penie okaze sie ze nerwy bez potrzeby::-)

Ostatnia edycja:
hejka dziewczyny

wiem ze nie ejstem tu mie widziana

ale czasem was podczytuje gratuluje Nowym mamusia dzidziusiow...:)

kasia-dacie rady z Olkiem...wazne zeby byl zdrowy:) a twoj M. ze nie zdal maturki to trudno czasem tak bywa jak to muwia "Maturka nie zajac nie ucieknie"

macie fajnie dzieciaczki i fajne fotki....

i Ashle-gratuluje ciazy...

Pozdrawiam:*

hejka dziewczyny

wiem ze nie ejstem tu mie widziana

ale czasem was podczytuje gratuluje Nowym mamusia dzidziusiow...:)

kasia-dacie rady z Olkiem...wazne zeby byl zdrowy:) a twoj M. ze nie zdal maturki to trudno czasem tak bywa jak to muwia "Maturka nie zajac nie ucieknie"

macie fajnie dzieciaczki i fajne fotki....

i Ashle-gratuluje ciazy...

Pozdrawiam:*
Dlaczego jesteś tu nie mile widziana???? Nie rozumie tego...
Można wiedziec co sie stało ze byłaś tak długo w gipsie???? Jakiś wypadek???

Dlaczego jesteś tu nie mile widziana???? Nie rozumie tego...
Można wiedziec co sie stało ze byłaś tak długo w gipsie???? Jakiś wypadek???

pare meisiecy temu pokolcilam sie z dziewczynami na watku i zrezygnowalam z niego....bo nie ejstem ani mam ani w ciazy tylko Niania..

co do wypadku to w styczniu zlamalam noge w kosce mailam 6 sorb jedna mi wyjeli juz a co do Gipsu to mialam 6 tyg.a pozniej okazalo sie ma zle ulozenie noga i w inny gips i byla anstawiana na anstepne 4 tyg. dlatego tyle....

Aha rozumie..ja tu jestem niedługo więc niewiem co sie stało....
Ja za to byłam juz 2 razy w ciąży jestem i mama i niania hahaha

Mam nadzieje ze noga szybko dojdzie do sprawności :)))

Aha rozumie..ja tu jestem niedługo więc niewiem co sie stało....
Ja za to byłam juz 2 razy w ciąży jestem i mama i niania hahaha

Mam nadzieje ze noga szybko dojdzie do sprawności :)))

wlasnie widze ze masz 2 lobuziaki w domku...

dzieki chdze na rehabilitacje teraz wlasnie...i juz widz epoprawe po 4 zajeciach

reklama
Do góry