reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nio tak walsnie...

ja mialam ja 2 lata temu ranyyy az 2 lata..

mialam koelrzanke co pisala maturke 13 maja a 16 urodzila Dawidka-mowilsmy ze czekal na mamusie jak zda maturke

reklama
hej Mamuśki :-)
ja jestem w pracy byłam :-p
umi tak mnie rozśmieszyłaś z tą szarą myszką w okularach długich wlosach i wychudzoną :-D cóż prawda wyszła na jaw w albumie mam więcej fotek twój też zaraz pooglądam :-)

ja wczoraj bawiłam sie pierwszy raz z moim Alexsiem :rofl2: leżałam sobie i odpoczywałam dłonie na brzuszku miałam i nagle czuję małe roszady w kierunku dłoni :sorry2: to mówię sobie a dam ją sobie z boku ... chwila minęła i przegrupowanie na bok :rolleyes: bawiliśmy się tak chyba z pół godzinki były kopniaczki i pogawędziliśmy sobie cudowne uczucie :-D

u mnie dzisiaj tez padało :crazy: poza tym miałam inwazje pań na hennę i regulację :dry: ja tu ambicje na zabiegi mam :sorry2: padam na twarz

a ja dostałam okres w nocy .. a już się bałam , bo w sumie wszystko możliwe.
We czwartek zapisuje się na egzamin prawa jazdy ;D już się nie mogę doczekać :)) uciekam zaraz do pracy ;p miłego dnia ;*

hey :-D

Tort wyszedł ;-) dzięki dziewczyny :-)

No i wczoraj byłam na wizycie u gina. Szyjka miękka i juz sie skróciła :tak: takze już naprawdę bliżej jak dalej...
Nastepna wizyta za tydzien w czwartek, razem z USG i oceną łożyska... ;-)
Kurczę a pogoda dzis do d**y :dry: wczoraj jeszcze momentami było słonce ale dzis to klapa totalna...
Jak sie cieszę ze mam matury już za sobą... kurcze 2 lata, jak to szybko zleciało :szok:

A reszta dziewczyn gdzie się podziewa? :dry:
idę zjeść śniadanie bo jeszcze nie jadłam :-p

Hej Kobietki...u mnie nocka wspaniała....... Kuba mi wstał tylko raz o 4 i spał dalej :))) Wyspałam sie :)):)))
Elizka Fajnie ze Ci tort wyszedł :))) Hmmm Pewnie był pyszny...:tak: No juz coraz bliżej porodu boisz sie???

hejka

to nie za fajnie paulinka

Eliza-super ze tort wyszedl....to za niedlugo Mikolaj bedzie na swiecie...

ja o 10 wrocilam z rehabilitacji...i spac mi sie chce

pogoda jak wiadomo do BAni!!!!!!!! leje....bleee

Hejoooooo dziewczyny !

u Nas wsio oki :D
szczerze Wam powiem iż pogoda u mnie w Londynie jest fajna, słoneczko świeci, tylko wiaterek zimnawy...
czekam na koleżankę , przyjdzie ze swoją malutką (urodziła wcześniaka 24 lutego ... miała termin na kwiecień! )
i wyjdziemy sobie na spacerek ;)

a w niedzielę do pubu z dziećmi idziemy, jakiś pubik z ogródkiem :)

wstawiam zdjątko
ja nieogarnięta!! :) :dry: i grubaśna ;P :sorry2::wściekła/y:
z moim małym szczęściem :)

i jeszcze drugie moje maleństwo na poduszeczce sobie leży :-D

Załączniki

• DSC_0503male.jpg
    DSC_0503male.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0498m.jpg
    DSC_0498m.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
kingusia jaka ona niezainteresowana zdjęciem :-D fajnie ja już chce mieć Alexa przy sobie a tu jeszcze całe lato ... :shocked2::sorry:

Do góry