reklama
M
Mysia618
Gość
23 lata
pierwsza ciąża- synek
młoda mamafajnie to brzmi
![]()
Gratulacje carinio

heyjo mamuśki
Pada i pada a zimno strasznie jest!!!

dzisiaj strasznie się wystraszyłam :-(miałam wrażenie że maleństwo pchało się żeby wyjść na świat..i takie uczucie było straszne..bardzo się martwię z tego powodu
w nocy obudziłam się z mokra bluzką

C
clio87
Gość
hej :-)
Mysia618 ja to narazie nie wiem co to siara
ale chyba się kiedyś w końcu pojawi
u nas też leje jak z cebra
ale za to kupiła sobie buty na allegro ślubne
i problem mam z głowy
w czwartek przymiarka i byle już był 18.06.2010
carinio witaj ;-) jak czytam twój wpis to tak jak u mnie 23 lata, pierwsza ciąża synek
hehe pisz jak sie czujesz i jak sie Kruszynek rozwija 
Mysia618 ja to narazie nie wiem co to siara

carinio witaj ;-) jak czytam twój wpis to tak jak u mnie 23 lata, pierwsza ciąża synek

M
Mysia618
Gość
clio87 - ja ślub mam 5 czerwca ....i tyle jeszcze załatwień:-
-(obrączki mam do kupienia , nie mam jeszcze bukietu wybranego a sukienka się szyje;-);-)ech...ale sie boje...

artystka92
Fanka BB :)
Witam was mamuśki ! :***
Chciałaby może któraś tanio kupić spodnie ciążowe? Dzinsy, rurki, wygodne!
Super rurki ciążowe z pasem. Rozm. 40 (1040993958) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie może ktoś by chciał ciuszki dla dzidzi
np:
Piękny welurowy pajacyk. chłopiec/dziewusia (1040994205) - Aukcje internetowe Allegro
Mój maluch juz ma 2 miesiace. Ojojoj
Chciałaby może któraś tanio kupić spodnie ciążowe? Dzinsy, rurki, wygodne!
Super rurki ciążowe z pasem. Rozm. 40 (1040993958) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie może ktoś by chciał ciuszki dla dzidzi
Piękny welurowy pajacyk. chłopiec/dziewusia (1040994205) - Aukcje internetowe Allegro
Mój maluch juz ma 2 miesiace. Ojojoj
motylicaja
Fanka BB :)
witajcie
Carino-gratki wielkie.....
U mnie tez dzis leje i mam dolka deszczowego....ehhh
i to NIBY MAJ jest dramat....
Carino-gratki wielkie.....
U mnie tez dzis leje i mam dolka deszczowego....ehhh
i to NIBY MAJ jest dramat....
GRATULACJE!23 lata
pierwsza ciąża- synek
młoda mamafajnie to brzmi
![]()

u nas tez zimno, my mamy za to przygotowania do chrzcin niezaly miesiac jeszcze (13.06) a ja juz mam nerwy...jeszcze tort trzeba zamowic kupic Olkowi garnitur,kupic wino...oplaty, sprawy papierkowe a to tylko chrzciny co to bedzie przy slubie i weselu ( jesli sie odbedzie

oj kochane, czuje sie dobrze, troszke kregoslup boli, ale da sie wytrzymac
nie jest zle. Dzidzia rozwija sie prawidlowo. na ostatnim USG w Polsce widac bylo serduszko 4jamkowe, zoladek, watrobe, kregoslup. Wszystko jest jak najbardziej w porzadku
Kruszynka ktora kiedys byla tylko fasolinka, dzisiaj ma ponad 20cm długosci i wazy ponad pol kg
czyli troszke wiecej niz ustawa przewiduje
chyba spodobalo mu sie u Was na forum , bo zawsze, kiedy tutaj przychodzilam kopal niemilosiernie
chyba spodobalo mu sie u Was na forum , bo zawsze, kiedy tutaj przychodzilam kopal niemilosiernie
C
clio87
Gość
hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszka
ale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio 
Mysia618 no tobie już mało czasu zostało my to 18 ale już wszystko załatwione jeszcze alkohol tylko
a ja na spricie będę
Kasiuch domyślam się ze mnóstwo przygotowań do wesela tyle samo sama zobaczysz i my to skromny ślub robimy
a w zaproszenia na chrzciny się bawiłaś czy osobiście tylko zapraszaliście? jak synuś i ty jak sobie w domku radzicie?
u mnie dzisiaj leje jak z cebra
10stopni
gdzie ta wiosna?
ale za to mam piekne majteczki niebieskie w białe kropeczki do sesji brzuszkowej

Mysia618 no tobie już mało czasu zostało my to 18 ale już wszystko załatwione jeszcze alkohol tylko

Kasiuch domyślam się ze mnóstwo przygotowań do wesela tyle samo sama zobaczysz i my to skromny ślub robimy

u mnie dzisiaj leje jak z cebra

ale za to mam piekne majteczki niebieskie w białe kropeczki do sesji brzuszkowej

reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszkaale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio
![]()
No właśnie dziewczyny ja się muszę poradzić w sprawie kopania ;-) Jak często wasze maluchy kopią ? ;-) Pytam, bo mam problemy jelitowo-żołądkowe

Maluch może mi zaserwować 6 kopniaków jeden po drugim a później odezwać się za kilka godz tylko raz?