reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23 lata ;)
pierwsza ciąża- synek

młoda mama :) fajnie to brzmi :D

Gratulacje carinio:tak:synka:) witamy następną młodą mamusie:):):-):-)

heyjo mamuśki:) u mnie w bielsku pogoda do bani:-:)-(
Pada i pada a zimno strasznie jest!!!:wściekła/y::wściekła/y:jest połowa maja a za oknem 10 stopni wrrr...
dzisiaj strasznie się wystraszyłam :-(miałam wrażenie że maleństwo pchało się żeby wyjść na świat..i takie uczucie było straszne..bardzo się martwię z tego powodu:(:-:)-(
w nocy obudziłam się z mokra bluzką:-D:-D z piersi tak dużo się wylało siary ze ho ho ho:-p mogła bym wykarmić dwójkę dzieci :-D:-Dogólnie to czuje się nawet nawet ale... pogoda mnie dobija :wściekła/y::wściekła/y:a Wy jak się czujecie dziewuszki???

hej :-)
Mysia618 ja to narazie nie wiem co to siara :-p ale chyba się kiedyś w końcu pojawi :-p u nas też leje jak z cebra :dry: ale za to kupiła sobie buty na allegro ślubne :-D i problem mam z głowy :-D w czwartek przymiarka i byle już był 18.06.2010 :-D

carinio witaj ;-) jak czytam twój wpis to tak jak u mnie 23 lata, pierwsza ciąża synek :-p hehe pisz jak sie czujesz i jak sie Kruszynek rozwija :tak:

clio87 - ja ślub mam 5 czerwca ....i tyle jeszcze załatwień:-:)-(obrączki mam do kupienia , nie mam jeszcze bukietu wybranego a sukienka się szyje;-);-)ech...ale sie boje...:szok:

Witam was mamuśki ! :***
Chciałaby może któraś tanio kupić spodnie ciążowe? Dzinsy, rurki, wygodne! :)
Super rurki ciążowe z pasem. Rozm. 40 (1040993958) - Aukcje internetowe Allegro

ewentualnie może ktoś by chciał ciuszki dla dzidzi :) np:
Piękny welurowy pajacyk. chłopiec/dziewusia (1040994205) - Aukcje internetowe Allegro

Mój maluch juz ma 2 miesiace. Ojojoj

witajcie:)

Carino-gratki wielkie.....

U mnie tez dzis leje i mam dolka deszczowego....ehhh:(:(

i to NIBY MAJ jest dramat....

23 lata ;)
pierwsza ciąża- synek

młoda mama :) fajnie to brzmi :D
GRATULACJE!:-D
u nas tez zimno, my mamy za to przygotowania do chrzcin niezaly miesiac jeszcze (13.06) a ja juz mam nerwy...jeszcze tort trzeba zamowic kupic Olkowi garnitur,kupic wino...oplaty, sprawy papierkowe a to tylko chrzciny co to bedzie przy slubie i weselu ( jesli sie odbedzie:p hehehe):-pja juz mam na szczescie po czesci stroj skompletowany tylko w butach musze sie nauczyc chodzic, a raczej rozchodzic bo kupilam 10cm szpilki:D:-D

oj kochane, czuje sie dobrze, troszke kregoslup boli, ale da sie wytrzymac :) nie jest zle. Dzidzia rozwija sie prawidlowo. na ostatnim USG w Polsce widac bylo serduszko 4jamkowe, zoladek, watrobe, kregoslup. Wszystko jest jak najbardziej w porzadku :) Kruszynka ktora kiedys byla tylko fasolinka, dzisiaj ma ponad 20cm długosci i wazy ponad pol kg :) czyli troszke wiecej niz ustawa przewiduje ;)
chyba spodobalo mu sie u Was na forum , bo zawsze, kiedy tutaj przychodzilam kopal niemilosiernie :)

hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszka :-D ale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio :cool2:

Mysia618 no tobie już mało czasu zostało my to 18 ale już wszystko załatwione jeszcze alkohol tylko :sorry2: a ja na spricie będę :-p

Kasiuch domyślam się ze mnóstwo przygotowań do wesela tyle samo sama zobaczysz i my to skromny ślub robimy :-p a w zaproszenia na chrzciny się bawiłaś czy osobiście tylko zapraszaliście? jak synuś i ty jak sobie w domku radzicie?

u mnie dzisiaj leje jak z cebra :dry: 10stopni :confused: gdzie ta wiosna?
ale za to mam piekne majteczki niebieskie w białe kropeczki do sesji brzuszkowej :cool2:

reklama
hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszka :-D ale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio :cool2:

No właśnie dziewczyny ja się muszę poradzić w sprawie kopania ;-) Jak często wasze maluchy kopią ? ;-) Pytam, bo mam problemy jelitowo-żołądkowe:dry: i trudno mi poznać czy bulgotanie mojego brzucha to efekt jelit czy tańce malucha :-) Mam to codziennie, więc naprawdę ciężko mi rozpoznać..... :zawstydzona/y:

Maluch może mi zaserwować 6 kopniaków jeden po drugim a później odezwać się za kilka godz tylko raz?

Do góry