reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

super dziewczyny ze u wasz dobrze i u dzidziow tez...

kasia-ojj duzo przygotowan zapewne do slubu i do chrzcin....

aU mnie leje wieje....

brrr co za pogoda

reklama
a my dzisiaj zakonczylismy definitywnie walke z remontem pokoju dla dzidziulka :D wysprzatane juz jest- lozeczko stoi. Teraz tylko zakup przewijaka szafy i innych gadzetów :D juz nie moge sie doczekac ;)

lolkak mój Kruszynek się wierci tak bo go prowokuje głaskaniem itp :-p
tak jak sie na mnie raz obraził to półtorej dnia nic a nic :-( ale teraz już wiem jak na niego zadziałać:-D tak bulgotanie to dzidziuś ale nie takie z głodu czy coś 21tc na pewno odróżnisz bo on sobie pływa i kopie bo ma miejsca jeszcze sporo ale już niedługo :-)

u mnie leje wieje :wściekła/y: dramat odezwe sie jak wrócę mołego dnia mimo wszystko :tak:

Witajcie mamuśki :-)Ja właśnie po lekcjach indywidualnych:( BIELSKO ZALANE!!! ulice pozamykane wiadukt który budowali nie wytrzymał na żywieckiej:( rozpadł sie nie ma jak dojechać do Bystrej, żywca :szok::szok:
wczoraj jeszcze nam zalało auto!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od głupiej anteny cały dach mamy zalany i zaczęło kapać i kałuża na wycieraczkach, śmierdzi w aucie...załamana jestem z Będziemy musieli wyczyścić auto ładnie go wypucować i sprzedac:(:(:-:)-(aż żal.....przywiązałam sie do Golfa III bardzo :-:)-(

Ogólnie dziewczynki to zabiegana jestem przyjęcie weselne mam w Wilkowicach:( a tam dojazdu nie mam urwana droga rzeka na drodze Boże jaki ja będe miała ślub:(:( Wszystko mi sie nie układa:(

czuje się jak sie czuje... Maleństwo kopie sobie coraz mocniej i coraz częściej:-):-)i to jest wspaniałe a tak w ogóle to nudy...pogoda to wszystko mam dość:(:(

Witam wszystkich bardzo bardzo serdecznie .
Mój post jest troszkę nietypowy . Jestem mamą samotnie wychowująca dwoje dzieci Damian 18lat i Emilia 17 lat . Damian jest dzieckiem specjalnej troski choruje na MPDz
Pomagamy Dzieciom - Damian Łukasz Lackowski
Emilia natomiast postawiła mnie w bardzo trudnej sytuacji . Zaszła w ciążę i teraz jestem bardziej niż wcześniej zmuszona błagać o pomoc . Jest mi bardzo ciężko turnus rehabilitacyjny dla Damianka to koszt rzędu 4tys zł trudno zebrać taką kwotę by Damianek mógł się rehabilitować . Emilia uczy się dobrze i musi kontynuować naukę cały obowiązek spocznie na mnie . Jest mi czasami bardzo ciężko bo brakuje na wszystko a jeszcze teraz trzeba przygotować wszystko na przyjście na świat małego człowieczka . Może ktoś ma tak wielke serce i przekazał by nam ubranka dla dziecka wszystko jest tak strasznie drogie że chce mi się płakać kiedy pomyślę co mnie czeka . Może ktoś odsprzedał by za mniejsze pieniążki rzeczy czy inne potrzebne produkty dla małego człowieka .
BŁAGAM O ZROZUMIENIE

Witam dziewczyny...ja tylko na chwilke bo zabiegana jestem jeszcze 4 dzieci na głowie... :///
Mysia nieciekawa sytuacja u Was... U nas od 2 dni leje cały czas i jak tak dalej pójdzie to nas też zaleje....

Witajcie mamuśki :-)Ja właśnie po lekcjach indywidualnych:( BIELSKO ZALANE!!! ulice pozamykane wiadukt który budowali nie wytrzymał na żywieckiej:( rozpadł sie nie ma jak dojechać do Bystrej, żywca :szok::szok:
wczoraj jeszcze nam zalało auto!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od głupiej anteny cały dach mamy zalany i zaczęło kapać i kałuża na wycieraczkach, śmierdzi w aucie...załamana jestem z Będziemy musieli wyczyścić auto ładnie go wypucować i sprzedac:(:(:-:)-(aż żal.....przywiązałam sie do Golfa III bardzo :-:)-(

Ogólnie dziewczynki to zabiegana jestem przyjęcie weselne mam w Wilkowicach:( a tam dojazdu nie mam urwana droga rzeka na drodze Boże jaki ja będe miała ślub:(:( Wszystko mi sie nie układa:(

czuje się jak sie czuje... Maleństwo kopie sobie coraz mocniej i coraz częściej:-):-)i to jest wspaniałe a tak w ogóle to nudy...pogoda to wszystko mam dość:(:(
masakra:(Mysia Ty tam w moich rejonach mieszkasz:) Bo ja od urodzenia do 13 roku życia koło Żywca mieszkałam koło Korbielowa i Jeleśni:) Bielsko teżjest mi bliskie ze względu na Kochaną ciocię u której bywałam często:) No ale potem życie się tak potoczyło że wylądowałam w Mielcu:)

generalnie umieram dzisiaj przez tą pogodę:(
miłego dnia:)

hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszka :-D ale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio :cool2:

Mysia618 no tobie już mało czasu zostało my to 18 ale już wszystko załatwione jeszcze alkohol tylko :sorry2: a ja na spricie będę :-p

Kasiuch domyślam się ze mnóstwo przygotowań do wesela tyle samo sama zobaczysz i my to skromny ślub robimy :-p a w zaproszenia na chrzciny się bawiłaś czy osobiście tylko zapraszaliście? jak synuś i ty jak sobie w domku radzicie?

u mnie dzisiaj leje jak z cebra :dry: 10stopni :confused: gdzie ta wiosna?
ale za to mam piekne majteczki niebieskie w białe kropeczki do sesji brzuszkowej :cool2:
dzieki , wyszlismy ze szpitala 16 dni temu a ja dopiero teraz moge powiedziec ze w koncu poznaje swoje dziecko, wrocil do rytmu dnia i nocy, stwierdzilam ze nie bede sie bawic w zadne zaproszenia na chrzciny i kazdemu osobiscie zapraszalismy.....
co do ruchow malego jeszcze troche a bedziesz widziala jak raczka z brzucha wystaje, ja cale piastki widzialam!

o boze wspolczuje i trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli!

hejka nie fjanie jak was zalalo...

U mnie wkolo Krakowa....zalalo pola auta domy...Biedni ludzie..eheh;(

a ja wrocilam z Rehabilitacji.....i sie nudze...

bo w kolo leje..

Milego Dnia

reklama
Pomóc Ci niestety nie mogę, bo sama mam nieciekawą sytuację, ale możesz porozwieszać ogłoszenia w okolicy, albo pójść do jakiegoś przedszkola czy żłobka i poprosić rodziców, by poprzynosili rzeczy po swoich dzieciach. Ja w ten sposób zyskałam wózek, łóżeczko i pościel w dobrym stanie. Bo resztę to dostałam od kuzynki po córce
Pozdrawiam Cię cieplutko. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :)

Do góry