reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio super, że Ci się tak układa:-) no mam nadzieje, że już tak zostanie;-)
Kasiuch u mnie też dzisiaj gorąco było jak wyszłam z małym rano, on w rajstopach to odrazu się cofnełam zmienić mu na skarpetki żeby mi się dziecko nie zagotowało:-) No ale ja widzę, że ty z sąsiedniego miasta jesteś:-)

Dzisiaj mały tak mi się wylatała na dworze, że i w dzień zasnął bez żadnego ale i teraz już od pol h spi:szok::cool2: A i tata mi dzisiaj 2 książki przyniósł... w końcu bo już dostawałam szału, ostatnią książkę jakieś półtora miesiąca temu skończyłam czytać. Miki mi dzisiaj udowodnił, że sam umie schodzić po schodach no myślałam, że zawału dostane:-p
a no daleko do siebie nie mamy:)
no ja dzis Olka to po drodze rozbieralam, najpierw z bluzy a potem ze spodenek( mial pod spodem rajstopy) iz paputkow....masakra!

reklama
hej Mamuśki :-)
ja zbieram się do pracy jak sądzę co poniektóre z was już też nie śpią :-p
a do mnie wczoraj przyszła paczka z butami ślubnymi wklejam fotkę bo tak wygodnych butów jeszcze nie miałam :cool2:
...sisley86... u mnie wczoraj nawet sie bez deszczu utrzymało ale zimno wieje ... Maj :dry: cholewcia niech sie zrobi cieplej bo spódnice chce założyć !!! :-)

TaDam :-D

Mam takie same....tylko Turkusow....

egzamin teoretyczny i praktyczny czwartek 27 maja ;D trzymajcie kciuki ;D
\
bede Trzymac kciukasy.......

jestm zmeczona dzis po rehabilitacji

ide luluac

dobrnaocka;*

Heeejj...

Ja już po wizycie wczorajszej i wiem ze:
Szyjka miekka coraz bardziej, skrócona, rozwarcie od
zewnętrznej strony na jeden palec. Główka schodzi do
miednicy.
Z usg wiem ze mały jest ciagle w położeniu głowkowym,
BPD 92.8mm czyli odpowiada 38t3d.
FL odpowiada 38t5d.
Łóżysko na ścianie tylnej i w dnie, III stopien. Ilosc
wód prawidłowa. z sercem wszystko oki i z ukladem kostnym.

Dostałam skierowanie do szpitala ( w Nowym Mieście ) w razie czego jakbym
zaczeła rodzic przed nastepnym czwartkiem.... :] a jak nie
to za tydzień znów wizyta...

No i zaraz mykamy na dworek bo jest super! :-)

ej dziewczyny bardzo awno mnie tu nie bylo:)
widze ze sie nie zle rozpisalyscie.. u nas te sliczna pogoda wiec zaraz bdziemy mykac na spacer tylko alunie musi sie obudzic..
no troche sie pogmatalo przez ten czas ..dowiedzialm sie ze jestem w drugiej ciazy ciekae jak ja sobie dam z tym rade

geroland- oj szybciutko. Znam pare babek co świetnie sobie daja radę. Ja bym sie chyba załamała. Mój Adaś raczej spokojnym dzieckiem nie jest. Wszędzie go pełno. chociaż może jakby miał rodzeństwo-to by troszkę się uspokoił. Teraz juz nie była by taka tragedia dla nas jakbym była w ciąży.
Teraz musisz dać radę. Sa i tego plusy. Dużo rzeczy będziesz miała po poprzednim dzidziusiu. Bedziesz na świeżo pamietać wszystko o pielęgnacji i wychowaniu niemowlaka. Dzieci beda miały ze sobą lepszy kontakt. Mam nadzieje,ze masz wsparcie rodziny. Na samym początku pewnie się przyda.

Ostatnia edycja:
Heeejj...

Ja już po wizycie wczorajszej i wiem ze:
Szyjka miekka coraz bardziej, skrócona, rozwarcie od
zewnętrznej strony na jeden palec. Główka schodzi do
miednicy.
Z usg wiem ze mały jest ciagle w położeniu głowkowym,
BPD 92.8mm czyli odpowiada 38t3d.
FL odpowiada 38t5d.
Łóżysko na ścianie tylnej i w dnie, III stopien. Ilosc
wód prawidłowa. z sercem wszystko oki i z ukladem kostnym.

Dostałam skierowanie do szpitala ( w Nowym Mieście ) w razie czego jakbym
zaczeła rodzic przed nastepnym czwartkiem.... :] a jak nie
to za tydzień znów wizyta...

No i zaraz mykamy na dworek bo jest super! :-)
No Kochana...już niedługo..... trzymam kciuki...

ej dziewczyny bardzo awno mnie tu nie bylo:)
widze ze sie nie zle rozpisalyscie.. u nas te sliczna pogoda wiec zaraz bdziemy mykac na spacer tylko alunie musi sie obudzic..
no troche sie pogmatalo przez ten czas ..dowiedzialm sie ze jestem w drugiej ciazy ciekae jak ja sobie dam z tym rade

Gratuluje... Na pewno dasz rade wierze w Ciebie.... Dzieci beda sie razem bawic bedzie dobrze.... Jak sie czujesz???

a no tez sie zalamalm ajk sie dwoiedzialm zabezpieczalismy sie i niby mialo byc ok no i sie przejechalismy...no troche strach jak dac sobie rde z dwojka.. od czoraj jeszcze te bole brzucha troche sie boje zre to cos poaznego bo w poprzedniej nic takiego nie mialam ale jutro pogadam z moim ginem

a no tez sie zalamalm ajk sie dwoiedzialm zabezpieczalismy sie i niby mialo byc ok no i sie przejechalismy...no troche strach jak dac sobie rde z dwojka.. od czoraj jeszcze te bole brzucha troche sie boje zre to cos poaznego bo w poprzedniej nic takiego nie mialam ale jutro pogadam z moim ginem

GRATULAVJE KOCHANA:*

Elizka-to tylko rodzic synka...

a u mnie dzis koniec rehabilitacji....i jakos smutno ale od Pn w innym miejscu powtorka rozorywki rehabilitacji...

ide luluac pozdrawiam

hej Mamuśki :-)
Pada ... dalej ... :dry: ale zrobiło się duuuużo cieplej więc dramatu jakby nie ma :-p :-pDzisiaj wybieramy sie do kina na "Książę Persji Piaski czasu" tak dawno nie byliśmy w kinie że wypada sie tam pojawić :sorry2:
Elizka21 ja to czekam z niecierpliwością na relacje z porodu :tak: bo jak się czegoś boję to lubię na ten temat wiedzieć więcej :-p
życze miłej i słonecznej soboty ja wracam znowu wieczorem ... :sorry2: może coś kliknę

reklama
Hej

Dziś pogoda sie troche popsuła :dry: ale mam nadzieję ze nie bedzie padac... zaraz wyjdziemy moze na dwórek, sprawdze tylko jak jest cieplo...

Jak urodzę napewno dam wam znac, po wyjsciu ;-)
Jak nie bede sie odzywac ze 3 dni pod rząd to znaczy że pojechałam rodzic :-D
Noce są coraz gorsze i "czuję" że to juz blisko.... :cool2:
Może na dzień matki Mikołaj zrobi nam prezent? ;-) no zobaczymy...:blink:

Do góry