reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam niedzielnie.
Ostatnio jakoś ciężko mi tu pisać.
Niedawno chorowałam a ostatnimi dniami korzystamy ze słoneczka :-)
dzieci moje też lekko zachorowały ale na szczęście to tylko gardło.
Teraz jeszcze śpią a ja wcinam zrobione wczoraj ciasto.
Przeczytałam tylko ostatnie dwie strony.
GEROLAND Trzymaj się cieplutko. Leż cały czas a wstawaj dopiero gdy musisz. Nie forsuj się niepotrzebnie a będzie dobrze.
Jesteś młodziutka jeszcze i już dwójka dzieci będzie, ale dasz radę. Jak poradziłas sobie z jednym to z dwójka tym bardziej. A powiem ci ze jak z pierwszym dzieckiem nie wiedziałaś co robić i nie miałaś w co ręki włożyć, tak przy dwóch będziesz już umiała zorganizować czas i najważniejsze już doświadczona będziesz wiedziała co i jak.

teraz to czesto sa te przeziebienia Gardlowe....

witam:)

sloneczko znow mamy:)

Milego dnia

reklama
bedzie bedzie,,,MUSI!!!

hejka

U mnie sie blyska sie walsnie...wiec moze byc burza....
rolleyes.gif

robilam Ciasto udalo sie
1_jupi.gif
1_jupi.gif
1_jupi.gif
Rodzince smakowalo....
biggrin.gif

A teraz jestem juz po dlugiej kapieli i po odwiedzinach u znajomych i tak sie dowiedzilam co mnie z nog zcielo ze jedna dziewczyna jestw ciazy wprawdzie ma 20 lat....ale ma chlopaka 16latka
2mur.gif
I sa totalnie oboje nieodpowiedzialni...
2mur.gif
rolleyes.gif
ranyy a inne pary tyle sie staraj o Dzieci

Hej dawno mnie tu nie było niestety brak czasu ale to innym razem napisze co i jak ... teraz chciałam tylko odwołać sie do tego co motylicja napisała , dziewczyna ma 20 lat a jej chłoapak 16 to jeszcze nie trqagedia jeśli się kochają i chcą tego dzidziusia , i jeśli rodzina jest za nimi ... ja tez mam młodszego chłopaka i świetnie dajemy sobie radę pracuje i mnie wspiera i kocha cholernie małą także mam nadzieję że im sie ułoży:))

Witam i ja sie dzisiaj :-)

Pogoda za oknem super ale dla mnie jak narazie za gorąco.. :-p ehhh....

Czuje sie średnio... ale mogłoby byc lepiej... noce jak zwykle okropne, ledwo usypiam bo zawsze cos boli....

Miłego dnia dziewczyny ;-)
:wink:

Hej dawno mnie tu nie było niestety brak czasu ale to innym razem napisze co i jak ... teraz chciałam tylko odwołać sie do tego co motylicja napisała , dziewczyna ma 20 lat a jej chłoapak 16 to jeszcze nie trqagedia jeśli się kochają i chcą tego dzidziusia , i jeśli rodzina jest za nimi ... ja tez mam młodszego chłopaka i świetnie dajemy sobie radę pracuje i mnie wspiera i kocha cholernie małą także mam nadzieję że im sie ułoży:))

Niby tak....ale Oni sie nie nadaj na rodzicow.,....chlopak ma kupe kasy pije pali balangi...a dzewczyna taka sama..

Witam i ja sie dzisiaj :-)

Pogoda za oknem super ale dla mnie jak narazie za gorąco.. :-p ehhh....

Czuje sie średnio... ale mogłoby byc lepiej... noce jak zwykle okropne, ledwo usypiam bo zawsze cos boli....

Miłego dnia dziewczyny ;-)
:wink:

na wzajem milego dnia

Hej Kochane.... nie nadrobie Was teraz bo jesteśmy w trakcie urządzania mieszkania dla siebie.... do tyg czasu sie wyprowadzamy to mamy co robic :)):)):))
Nareszcie :)):)):))

nie no poprostu sie zdziwilam ze o to pytasz...widze ze nasze malensta z tego samego miesiaca mialm termin z usg na 31 grudnia:p
jak porod w sylestra????
no staram sie byc dobrej mysli no ale cieszko tak szczerze powiedziawszy leze z laptopem a brzuch nie przestaje bolec
a kiedu Ty urodzilas? no ja urodzilam o 21.55...i caly rok w plecy.....to czemu sie nie udzielasz na grudniowkach??

Witam niedzielnie.
Ostatnio jakoś ciężko mi tu pisać.
Niedawno chorowałam a ostatnimi dniami korzystamy ze słoneczka :-)
dzieci moje też lekko zachorowały ale na szczęście to tylko gardło.
Teraz jeszcze śpią a ja wcinam zrobione wczoraj ciasto.
Przeczytałam tylko ostatnie dwie strony.
GEROLAND Trzymaj się cieplutko. Leż cały czas a wstawaj dopiero gdy musisz. Nie forsuj się niepotrzebnie a będzie dobrze.
Jesteś młodziutka jeszcze i już dwójka dzieci będzie, ale dasz radę. Jak poradziłas sobie z jednym to z dwójka tym bardziej. A powiem ci ze jak z pierwszym dzieckiem nie wiedziałaś co robić i nie miałaś w co ręki włożyć, tak przy dwóch będziesz już umiała zorganizować czas i najważniejsze już doświadczona będziesz wiedziała co i jak.
dobrze [powiedziane:)

ja dzis bylam u znaajomej, i dobrze mi to zrobilo sobie pogadac z kims kto mnie rozumie:) i sloneczko ladnie swieci, jutro przejade sie na stare miasto zobaczyc wisle....

hej dziewczyny u nas bole nie przechodza ale naszczescie brak krwawienia:)
kasiucha ja urodzilam w rezultacie 25 grudnia o 2030 no ale z tym moim terminem ciezko bylo kz usg inny z om inny no i jeszcze nadcisnienie to tez komplikoalo..sama nie wiemczremu nie piosze na grudniowkach tak jakos wyszlo...
patrycja gratuluje przeproadzki:):))

no ja mialam termin na 24.12! i sie przeterminowalam....
zawsze mozesz dolaczyc do grunioweczek, chociaz ja tam ostatnio sie rzadko udzielam...:/ wole tutaj:)
dobrze ze nie ma krawawien u ciebie, mam nadzieje ze szybko tez mina bole brzuszka....chociaz bedzie sie caly czas rozciagal...:)

Kochana ja też byłam w szoku jak sie dowiedziałam o drugiej ciąży.... Kilka miesięcy wcześniej moja ginka mi powiedziała ze dopóki nie wylecze jajników do końca to sa bardzo małe szanse praktycznie zadnych na zajscie w ciaze.... a tu masz....

:-) Ja miałam podobnie. Według gin. prawie zerowe szanse na dziecko, do tego tabletki i w efekcie 2 kreski na teście ;-)

reklama
Witam, jestem nowa na tym forum :)
Mam na imię Karolina i niewątpliwie należą do młodych mam :) Jakuba urodziłam mając niespełna 19 lat ;)

Nigdy się tego nie wstydziłam:-) Macierzyństwo, to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało! ;-)

Do góry