reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam, jestem nowa na tym forum :)
Mam na imię Karolina i niewątpliwie należą do młodych mam :) Jakuba urodziłam mając niespełna 19 lat ;)

Nigdy się tego nie wstydziłam:-) Macierzyństwo, to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało! ;-)
Witamy:) i gratuluje Synka:) mój też ma na imię Kubuś:)

reklama
Witaaam dziewuszki! :):tak:

U nas pogoda pieeeekna... sloneczko swieci.. nic tylko siedziec na dworze:):-)

W czwartek wizyta u gina.. juz sie nie moge doczekac, juz bym chciala wiedzieć, że wszystko jest w porządku..

Wiecie co? Dzisiaj chyba pierwszy raz poczułam maleństwo.. siedziałam z podkulonymi do siebie nogami i chyba mu/jej było nie wygodnie i poczułam takie hmm mizianie od wewnątrz.. jak gdyby sie przekręcał :D:tak:

No i w drugim semestrze przyplątał mi sie niezwykle wrażliwy węch.. ciągle mi cos smierdzi:cool:

Mam na imię Karolina i niewątpliwie należą do młodych mam :) Jakuba urodziłam mając niespełna 19 lat ;)

Nigdy się tego nie wstydziłam:-) Macierzyństwo, to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało! ;-)
witaj :) mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladac:) a ile teraz kubus ma latek....?lub miesiecy...?

Witaaam dziewuszki! :):tak:

U nas pogoda pieeeekna... sloneczko swieci.. nic tylko siedziec na dworze:):-)

W czwartek wizyta u gina.. juz sie nie moge doczekac, juz bym chciala wiedzieć, że wszystko jest w porządku..

Wiecie co? Dzisiaj chyba pierwszy raz poczułam maleństwo.. siedziałam z podkulonymi do siebie nogami i chyba mu/jej było nie wygodnie i poczułam takie hmm mizianie od wewnątrz.. jak gdyby sie przekręcał :D:tak:

No i w drugim semestrze przyplątał mi sie niezwykle wrażliwy węch.. ciągle mi cos smierdzi:cool:
IXI!!!!!!!!!!!! gdzie ty sie podziewasz? ja tu tesknie za toba:p
fajnie ze juz dzidzie czujesz ucaluj go/ja od e-ciotki:)i trzymam kciuki zeby wsio bylo ok!@

dziewczyny a co sie dzieje z ARTYSTKA??????????

u nas dzis padalo.....chrzest coraz blizej..ale ja sie tym strasuje chcialabym zeby juz bylo po....nie wiem skad wezme na to kase, bo zostalo mi 720 zl a do zaplaty jest 750 +jeszcze garniak dla olka, wino, tort i oplate w kosciele....:(i szczepionki za tydzien (390zl) jak maly bedzie zdrowy....yh...chyba wszystko co dostaniemy na chrzciny albo polowa bedzie do oddanie mamie.....

hej dziewczyny u nas bole nie przechodza ale naszczescie brak krwawienia:)
kasiucha ja urodzilam w rezultacie 25 grudnia o 2030 no ale z tym moim terminem ciezko bylo kz usg inny z om inny no i jeszcze nadcisnienie to tez komplikoalo..sama nie wiemczremu nie piosze na grudniowkach tak jakos wyszlo...
patrycja gratuluje przeproadzki:):))
Dziekuję ... Ciesze sie jak dziecko naprawde...1 wspólne mieszkanie... Jeszcze moj dał mi wolną reke w urządzaniu....jestem w 7 niebie hahahaha

:-) Ja miałam podobnie. Według gin. prawie zerowe szanse na dziecko, do tego tabletki i w efekcie 2 kreski na teście ;-)
No to nie jestem sama hahaha:):):)

A czego tu sie wstydzic... zgadzam sie w 100% ze macierzyństwo to piękna rzecz :))

Witamy:) i gratuluje Synka:) mój też ma na imię Kubuś:)
EEEEEJJJJJJJ Moj też ma KUBUŚŚŚŚŚŚŚ :):):)

Odnośnie wstydu. Kiedyś taka starsza pani na spacerze zapytała mnie, czy nie za młoda jestem na dziecko? :wściekła/y: Odpowiedziałam że nie, na pierwsze byłam za młoda:-D Ale się zdziwiła :-D
No ale co miałam powiedzieć? Głupie pytanie i głupia odpowiedź ;-)

U nas dziś względnie. Chciałam wyjść na spacer ale muszę czekać aż facet koszący trawę zażyczy sobie kawę:dry:

Jutro idziemy do szpitala na badania, w czwartek do naurologa a w weekend ostatni zjazd na studiach i 9 zaliczeń:szok: Nie wiem, jak dam radę...

witam kochane :* Pamietacie mnie jeszcze ???:) Troszke mnie nie było ale miałam komputer popsuty, teraz juz bede cały czas, niestety nie dam rady sie przebic przez te wszytskie posty, mam tylko nadzieje ze wszytsko u was jest ok. U mnie rewelacyjnie z P układa się bardzo dobrze ale nie bede zapeszac.I czuje ruchy maleństwa :) Uroczo :)

reklama
Do góry