reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jak mija Wam dzień Matki :cool2: pociechy grzeczne? laurki rozdane no i buziaki ? ja też zrobiłam sobie prezent kupiłam sobie zegarek :-D

Elizka21 ty jeszcze w dwupaku :szok: ja sądziłam ze dzisiaj zobaczę już pierwsze zdjęcia maluszka :-p ale on wie że pogoda paskudna czeka na słoneczko :cool2:

Ja dzien mamusi spedzam jeszcze jak zawsze :) Moja siostra przyszla z przedszkola z laurka dla mamy :) i caly dzien spiewa "moja mama fajna jest" "bardzo kocham moja mame" :)

Jak mija Wam dzień Matki :cool2: pociechy grzeczne? laurki rozdane no i buziaki ? ja też zrobiłam sobie prezent kupiłam sobie zegarek :-D

Elizka21 ty jeszcze w dwupaku :szok: ja sądziłam ze dzisiaj zobaczę już pierwsze zdjęcia maluszka :-p ale on wie że pogoda paskudna czeka na słoneczko :cool2:

Mi dzień mija oki. No ja jeszcze w dwupaku :sorry2: syn uparty siedzi w brzuszku i nie chce wyjsc :-p u mnie dzis pogoda super takze tu nie o słoneczko chodzi... :-D ;-) no czekamy... juz mógłby wyjść.... :eek: :tak:

mój Synuś tez się wierci niemożliwie :-D lubi jak masuję brzuszek ostrą gąbką :sorry2: chyba to odczuwa i mu się podoba :-p

mój B męczy się z TV bo tp nie odbiera i nie wie co jest grane a ja sobie patrzę jak on sobie robi pod górkę ... jego sprawa ja mam Forum BB :-) ale zaczyna mnie irytować ... :dry:

Mój Mikołaj to juz za bardzo nie ma miejsca na wiercenie sie :dry: wypycha wszystko co sie da i wogóle...:-p a męża w domu jeszcze nie ma, takze dlatego jeszcze buszuję tutaj :-D, musze tylko łóżka pościelac i z głowy...;-)

ja jeszcze mam czas na BB :-p zajadam sie truskawkami :tak: ale to nie to samo co polskie :-( jeszcze 23 dni do mojego ślubu i urlopu we dwoje :cool2: dzisiaj odebraliśmy obrączki są śliczne wstawiam fotkę na przymiarce już byłam i jest tak jak chciałam :-D minimalizm ale elegancja ... :-) jestem strasznie wymagająca jeżeli o suknie chodzi :sorry2: nic nie poradzę :-p

clio obrączki super :tak: :-)

No a u mnie daniel juz śpi, Hania jeszcze sie wierci... mąż moze byc dopiero koło 24 w domu :dry: ehhh.....

reklama
Violett suknia się szyje :-) ale jak będę miała już coś to zaraz wstawię :-D zażeram sie teraz oliwkami i brie :-p taka zakąska ale muszę się położyć bo jutro długiiii dzień :dry:

Do góry